Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 15

Trebam pomoć

Raspravljate o temi Trebam pomoć u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; Kako sam nick govori, zelim ostati anoniman. Imam 19 godina. Ne znam koga bi pitao više, prezatvoren sam, ne volim ...

Starter
    Datum registracije
    03-02-09
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

Exclamation Trebam pomoć

Kako sam nick govori, zelim ostati anoniman.
    Imam 19 godina.
    Ne znam koga bi pitao više, prezatvoren sam, ne volim se puno otvarati, pa mi je ovo jedini način da postavim neka pitanja.Nikad nisam imao curu
    Nemam sreće sa curama nikako, pokusao sam sa mnogo cura ostvariti vezu, ali nikako me nije pošlo za rukom.Pokušavao sam direktno i "oko vruće kaše" sa puno cura, ali nikako ne ide, pa ne ide, i svako odbijanje je novi udarac i svaki put je teže pokušati opet.Jednom sam pokušao forsirati malo duže, nema ni od toga kruha, od tad više ne forsiram ni jednu, ako neće - neće.Ja više ne znam što bi... Više mi glava puca po šavovima od odbijanja za piće...
    Nisam glup, to znam sigurno, nisam ni toliko ružan (barem mi tako neki kažu, ali koliko je to iskreno?), za sebe bi rekao da sam nekakav prosjek amo reći, ali u čemu je kvaka onda
    E sad mene zanimaovo...
    Želim nekako okrenuti ploču.Da cure malo letaju zamnom, a ne ja stalno za njima (tako nekako bi trebalo i bit, kažu).Što ja to moram učiniti da bi privukao pažnju na sebe?Novac za skupe aute, motore i mobitele nemam.Može li mi netko sa više iskustva reći odgovore na ova pitanja...
    Molim samo iskrene odgovore, a ne ruganje, jer se sve teže nosim s ovim.

Caballero Negro Avatar od korisnika prospero
    Datum registracije
    10-03-07
    Starost
    26
    Poruka
    2,797
    Liked
    0 times

Re: Trebam pomoć

Ma kakvo ruganje... A jesi pokušao kad razmisliti o tome što bi mogao biti uzrok svega toga? Sam si rekao da si previše zatvoren (na forumu razumijem zašto), ali ako si takav i u stvarnom životu, onda možda tu leži problem. Jer ipak je velika razlika između one male mističnosti koja je većini cura privlačna, i potpune zatvorenosti/stidljivosti. U svakom slučaju, da bi riješio problem, moraš ga prvo naći. Možda samo nemaš sreće (događa se, itekako) ili stalno tražiš curu iz istog ranga, neću reći da pucaš visoko, ali možda si se fokusirao na krivi tip cura. Ali po mom mišljenju, s 19 godina ti to i nije neki problem, naletjet ćeš već na jednu
    Tamne odaje srca njena,
    i u njima moja sjena,
    zauvijek izgubljena.

Starter
    Datum registracije
    03-02-09
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: prospero Pogledaj Poruke
    Ma kakvo ruganje... A jesi pokušao kad razmisliti o tome što bi mogao biti uzrok svega toga? Sam si rekao da si previše zatvoren (na forumu razumijem zašto), ali ako si takav i u stvarnom životu, onda možda tu leži problem. Jer ipak je velika razlika između one male mističnosti koja je većini cura privlačna, i potpune zatvorenosti/stidljivosti. U svakom slučaju, da bi riješio problem, moraš ga prvo naći. Možda samo nemaš sreće (događa se, itekako) ili stalno tražiš curu iz istog ranga, neću reći da pucaš visoko, ali možda si se fokusirao na krivi tip cura. Ali po mom mišljenju, s 19 godina ti to i nije neki problem, naletjet ćeš već na jednu
    hvala na odgovoru.
    a sad sto znači visoko...gledam cure koje su mog tipa...
    kriterij sam spustio na najmanji mogući, čak pokušavam s curama koje mi se baš i ne sviđaju u zadnje vrijeme.
    I u stvarnom životu sam zatvoren, ali znam probiti tu granicu nekada i onda svakim odbijanjem drugi put je teze...
    ne znam mozda je stvarno problem u "zatvorenosti", ali mene koči reakcija, uvijek imam u glavi ono "što ona uopće misli kakav sam" i "kako će reagirati", ja ispitam situaciju, pričam s njom da vidim kakvo ima mišljenje o meni, bacim šalu da vidim hoće li se nasmiješit ili će me gledati blijedo...
    ja gledam uvijek kad sam sam da mogu upasti curi, po mogućnosti da je i ona sama, jer se bojim reakcije njenih i mojih prijatelja, a i nje same, ali to je naravno teško postići, zato ih i zovem na piće da budemo sami...
    evo jedan primjer od prije par dana: ulazim u autobus i pokraj mene cura AVION, mojih godina, mozda i mlađa i idem sjest i osjetim da mi ide iza leđa i pustim je kavalirski prije mene, i vozili smo se u skoro praznom busu ( bia je jedan covjek ispred nas), na zadnjem sjedištu autobusa i tu sam jednostavno blokirao...
    ovo mi je bila zadnja solucija, pitati na forumu za savjet...ali eto nema druge...

Regularni forumas Avatar od korisnika dady"o
    Datum registracije
    22-04-07
    Starost
    23
    Poruka
    87
    Liked
    0 times

1.moraš se riješiti blokade u mozgu..cure vole dečke koji imaju muda prići im dok su njezine prijateljice u blizini...šta misliš zašto cure vole rokere i slične likove,zato što se ne boje istupiti iz mase.

2.opusti se..siguran sam da si previše ukočen..opusti se.cure to primjete,itekako

3.nemoj nabacivati glupe prozirne šablone,budi prirodan,zabavan i naravno opušten

5.zezaj curu na njen račun,ne previše da ne bi dobio štiklom po turu

6.nikad nemoj dati "cijeli kolač",daj joj da proba i kad se zagrije,lagano se zavali i uživaj..sad je ona lovac..a ti uživaš

7.budi kavalir ali nemoj slušati nikakve naredbe od bilo koje cure

8.ne plaćaj pića curama..bit ces samo izvor besplatne cuge

nadam se da sam ti malo pomogao..

Starter
    Datum registracije
    03-02-09
    Poruka
    4
    Liked
    0 times

oi!!
    vidim da bi ti dobro dosao jedan odgovor iz 1. ruke . mislin zenske..
    1. potpuno se slazem s dady¨o. pokusaj njegove savjete...
    nemoj se nadati da ce odma upaliti.. teba vremena..
    2. nemoj me krivo shvatiti ali mozda bi trebao malo popustiti.. ne toliko forsirati... neke stvari dođu s vremenom kada se najmanje nadas..
    3.nemoj spustati rang!! pa nezelis ti bilo koju curu...
    (sto ce ti cura koja te vara ili je s tobom samo zbog toga sto joj placas cuge ili bilo cega drugog!!!???? )
    4. izlazi s drustvom vise vanka.. nemoj svakoj uletiti...jer ako uletis 3 cure, 5 ili vec koliko ostale ce misliti da si neki npr. žigolo koji te oce samo zbariti i po mogucnosti povaliti...
    evo nadan se da san ti bar malo pomogla... i sorry ako san nesto krivo napisala, bila je dobra namjera...
    javi ako ti zatreba jos sto ..
    pozz

Starter
    Datum registracije
    03-02-09
    Poruka
    4
    Liked
    0 times

ako nesec ovako preko foruma neugodno ti je javi se preko maila.. nadi moj mail..

prof. Foruma Avatar od korisnika sanelXXL
    Datum registracije
    18-08-08
    Starost
    26
    Poruka
    1,742
    Liked
    0 times

ja bih ti samo savjetovao da se opustis...nema potrebe da brines, sve ce to doci na svoje! nego ne znam kakva ti je prica....probaj ne biti dosadan...ako me kontas? ja imam jednog frenda, svarno dobar tip, i dobro izgleda, al je dosadan (curama) .... naporan, da tako kazem i sve ga izbjegavaju kao takvog! naravno, ne kazem da je to i kod tebe u pitanju, vec ti navodim primjer. opusti se. i eto sandra ti se ponudila da joj se javis na mail, ipak je ona kompetentnija da ti da savjet po ovom pitanju
    kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!

Regularni forumas Avatar od korisnika Chuky
    Datum registracije
    03-01-09
    Starost
    23
    Poruka
    163
    Liked
    0 times

Dobro su te savjetovali prospero i dady'o. Ja sam imao sličan problem, ali zadnjih godinu i pol ide na bolje, kao da nestaje. Samo ne smiješ biti ukočen i nemoj se previše birnuti oko toga.

Dr. Love Avatar od korisnika Oggy
    Datum registracije
    21-12-06
    Starost
    31
    Poruka
    5,170
    Liked
    5 times

Go with the flow. Nemoj forsirat fuk, doći će to samo od sebe. Jednostavno ne forsiraj. Kad se Johhny zaželi ševe bacaj drkicu nekoliko puta dnevno da smiris hormone i to je to.
    Kad tad bu došla neka mala kojoj si zanimljiv bas takav kakav jesi, bez ikakve glume, love, ičega
    Ja sam najsretniji čovjek na svijetu

Starter
    Datum registracije
    17-01-09
    Poruka
    44
    Liked
    0 times

osvjezi malo kontakte sa svojim prijateljicama,sto siri krug cura,veca mogucnost da se nekoj od tih njenih prijateljica svidis.
    upadaj na zurke kad god imas priliku(kloni se droge),s malo cuge atmosfera je bolja a i pusice brzo padnu.
    analiziraj malo stvari,a posveti malo paznje kako to tvoj prijatelj radi i u cemu je najveca kvaka(mozda je najbolje da cujes njegove kritike ili da te on nabaci curki,pa ako ne upali da je pita sto ti nedostaje da bi bio privlacan,pa ce ti ta informacija dobro doci i to je vec jedan korak da pocnes radit promjene koje bi trebale rezultirat boljim).

za neku frizku i oblekicu se uvijek nadje neka kinta.

drz se
    necu da cutim jer ce te mislit da sam lud!!!

hocu da pisem i otklonim svaku sumnju .............

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku