| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi upda u Društvo forumu; svidja mi se jedna djevojka, nal neznan bas kak da joj pridjen.. sve fore sto san imo nisu imale bas ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka
Poruka: 6,925
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: upda probaj nešto iz ove lepeze uleta klikni ovdje |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,094
![]() ![]() | Re: upda imao sam dobrih uleta, imao sam loših uleta, nekad sam čekao, ali nikad nisam pamtio kako sam uspjevao! Jednostavno sam u tom trenutku bio zadovoljan svojim brbljanjem. Rijetko se tko može sa par rečenica ukopati u govna do grla, i svakom novom pogoršati status kod te osobe! Takve stvari se događaju samo u filmovima. Probaš, vidiš reakciju, ili odeš ili nastaviš sa pričom! ...samo nemoj molim te u onom trenutku kad počne pričati s tobom doći na ideju da te 100% želi u krevetu, i zbog svog EGA uništiti teško stečenu prednost!!!! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,094
![]() ![]() | Re: upda Nemoj biti otvoren!!! Budi polu-otvoren, pozovi je na kavu, ali nemoj reći da ti se full sviđa! Neka to sama skuži, uostalom gdje je onda zabava ako položiš karte na stol, a unutra(5,7,9, kralj, i as)i nemaš ništa! Probaj je zainteresirati svojom ličnošću (ne laži, ne seri i ne pruveličavaj), jer istina je više sexi nego laž!!! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: upda šuti i zalij je kavom, pa nek si misli
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:40.