| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Usamljen sam... u Društvo forumu; ...ali i previše zauzet da bi tražio curu, pa tražim nekog (ženskog nekog) za povremeni seks, nije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Usamljen sam... ...ali i previše zauzet da bi tražio curu, pa tražim nekog (ženskog nekog) za povremeni seks, nije nužno da bude jedna...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam... A nista, jebiga, da sam aktivan kad god mogu, ko bi pare zaradivo i studirao umjesto mene??
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam... Jel se ti javljas na oglas ili samo ovako malo?? ![]()
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam... Jel' to uopće moguće? Ne imati curu, ali da nazoves neku maličku i kažeš joj samo: "Gle mala, čuna je gore, jajčeka su k'o lubenice i jedva hodam. Dođi da riješimo problem" ili gledano iz ženske perspektive: "uhvatila mi se paučina dolje deder da to malo pročačkamo". Kuzim one night shevu jer nekak uvijek ima nade za nesto kasnije i najcesce si pod utjecajem opijata, ali ovo je bas onak ševa bez trunke osjećaja. Ja iskreno ne bi mogao jer sam nekako previse posesivan. Kad bi znao da ju je netko jučer isto ševnuo - ne bi mi bilo to to ![]() I s druge strane, da sam sevnuo neku drugu ne bi imao obraza doći k njoj po još... Valjda sam preveć primitivan i munjara
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam... Ne znam ja... ja sam predlagao to par puta, dva puta mi je uspijelo i ništa više, iskreno, previše truda nizašto... Ajmo dalje cure, navalite... ![]()
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam...
| | |
![]() |
| Tagovi: sam, usamljen |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:23.