| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Usamljen sam... u Društvo forumu; arise, priznaj da si njezan, i da ti je ovaj "trazim sex" samo izgovor da se mazis s ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 434
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam... arise, priznaj da si njezan, i da ti je ovaj "trazim sex" samo izgovor da se mazis s nekim, ali, moras nekako i zene navuc, jel.. hihi
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #102 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam... Naravno da sam njezan... i da se volim maziti... ja sam ko veliki medo... volim gledati zalaske sunca i slušati pjevušenje ptičica rano ujutro... volim gledati cvijeće kako cvijeta i travu kako raste... a najviše od svega volim plesti pletenice svojim prijateljicama... oćeš biti moja prijeteljica??
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #104 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam... Sram te bilo! Nagovaraš me da ubijem prekrasno cvijeće koje se mjesecima muči da naraste tako lijepo i želi živjeti kao sva ostala bića. Sigurno nisi ni vegeterijanka?!? ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #105 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam... jedem samo ono sto samo padne s drveta... kako ne kužiš, tratinčice bi rado umrle da se barem na tren zapletu o moje kose... a sto, i ti vegetarijanac?? pa cime onda da te zavedem, ako ne velikim masnim odreskom??
| | |
| | #106 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam... A ti mene oćeš zavesti?? Pa šta nisi rekla, ja sam mislio da mi oćeš biti frendica... nego... kad si slobodna za pivo i ćevape?? ![]()
| | |
| | #107 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam... ups, sta sam se to izlanula.. čekaj čekaj, moram se pravit nedostupna. (znaš kak to ide). hmmm,,, neću tvoje ćevape! neću, neću! haha.. ali ako mi izrecitiraš pjesmicu, razmisliću o pivi.. ![]()
| | |
| | #108 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam... Jedna mala djevojka žedna je bila Sve što je trebala je jedna hladna piva Pitala se ona gdje da pivu nađe Dal bi možda nešto žešće pila rađe Neodlučna cura sad se ići sprema Pivo il žestoko - prava je dilema Shvatiti će i onda da cuga važna nije Važno je samo - društvo s kojim pije ![]() Pa ti razmišljaj... ![]()
| | |
| | #109 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam... ouuu, arise, jos si i poeta.. od stihova tvojih, nisam zedna samo pive.. znala sam da su ovi rogovi samo varka, ah.. (razmišljam, razmišljam...)
| | |
| | #110 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam... Khm... nego... i tak... :fuć_fuć ;opasan :zločest :rrrrgh
| | |
![]() |
| Tagovi: sam, usamljen |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:10.

ali, moras nekako i zene navuc, jel.. hihi