| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Usamljen sam... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: vatra pa......ja bih pričekala da prije netko proba. Ipak ne volim bacati pare na drugorazrednu robu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam... Citat:
![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam... Ajd, pa dati ću ti ja Money Back Guarantee, imaš tjedan dana za zatražiš povrat novca, ali to nije sve, uz kupljenu uslugu dobiješ i set noževa od nehrđajučeg željeza sa dršakama od visokokvalitetne bukve.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #15 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam... Onda... inače, noževe možeš dobiti i u odvojenoj ponudi po cjeni od 250kn za set+krpica za čišćenje i kirurške rukavice. Dobro si se sjetila, ja sam na početku htio seks, sad bi još i zarađivao na tome, al to je tvoja ideja. Moja je bila bolja, priznaj... ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam... Nema problema, al skoro sam ti naplatio,evo sad je besplatno, pa... slobodno... Ustvari čekaj da netko isproba... ![]()
| | |
| | #19 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam... Ako ti krenes abecednim redom, nema straha da ces me dugo cekati... Dapace, vec bi ti trebao kucati na vrata... ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: sam, usamljen |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:35.

Izgleda da mi ideje gube na briljantnosti.
neiskusan
ove_crtice_ te malo j.....