Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Usamljen sam... u Društvo forumu; Ja sam o svom pravom imenu govorio, a i na forumu sam uvjek prvi po abaecedi, baš zbog crtica... Nego, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-04-07, 23:18   #21 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,326
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar
Re: Usamljen sam...

Ja sam o svom pravom imenu govorio, a i na forumu sam uvjek prvi po abaecedi, baš zbog crtica...
Nego, kompliciraš, neću više seks s tobom, ajmo daljeee.
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 23:32   #22 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

ah, znala sam da još puno palente trebaš pojesti. Kad žena kaže ne, to znači možda. Kad kaže možda, to znači da.
Ali kad si se već prepao......

PS na online listi si zadnji
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 00:00   #23 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,607
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

nisi ti usamljen, ti si napaljen
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 00:08   #24 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

Citat:
Pravi autor: sumsko_voce Pogledaj Poruke
nisi ti usamljen, ti si napaljen
čitaš mi misli!
And no one's gonna catch you when you fall
little_devil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 08:33   #25 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika DANIELcroatia

Datum registracije: 04-01-07
Godina: 23
Poruka: 945
DANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DANIELcroatia

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Ne znam ja... ja sam predlagao to par puta, dva puta mi je uspijelo i ništa više, iskreno, previše truda nizašto...

Ajmo dalje cure, navalite...
Aris... tvoj oglas kao i svi slični ovome... su dokaz da je ovaj svijet otišao kvragu... što mislis da su ženske roboti pa će jednostavno doć kod tebe i pojebat, umit se i otići ća? žalosno buraz žalosno... kažeš da nemas vremena... uvijek se za društveni život ima vremena... samo si ti prelijen ili jednostavno LAŽEŠ... ovaj internet ubija društveni život, to sam uvijek tvrdio... nije to prirodno, čovjek gubi doticaj sa realnim svijetom...neznam... zovite me staromodnim ali ja sam takav...pozdrav
DANIELcroatia je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 12:06   #26 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Dragi i predragi Daniele, da, neke cure se upravo tako ponašaju. Znaš zašto? Zato što imaju previše loših iskustava u vezi/ama, i ne žele biti "tlačene", nego da one budu te koje diktiraju pravila kad, gdje i kako. Ili ti osobno misliš da je to previše muško pravilo ponašanja?
Neke cure vole svoju slobodu i upravo takav oblik veze im paše.
Društveni život ne ubija Net, ubijamo ga mi sami, samo ukoliko to želimo. Ako ti je neprirodan, pa kaj radiš onda kuckajući?
Ispričavam se ako sam nekaj krivo rekla.
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 14:51   #27 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika DANIELcroatia

Datum registracije: 04-01-07
Godina: 23
Poruka: 945
DANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DANIELcroatia

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Dragi i predragi Daniele, da, neke cure se upravo tako ponašaju. Znaš zašto? Zato što imaju previše loših iskustava u vezi/ama, i ne žele biti "tlačene", nego da one budu te koje diktiraju pravila kad, gdje i kako. Ili ti osobno misliš da je to previše muško pravilo ponašanja?
Neke cure vole svoju slobodu i upravo takav oblik veze im paše.
Društveni život ne ubija Net, ubijamo ga mi sami, samo ukoliko to želimo. Ako ti je neprirodan, pa kaj radiš onda kuckajući?
Ispričavam se ako sam nekaj krivo rekla.
draga dorina...ja ode kuckam jer želim popričati sa ljudima... nisam rekao da mrzin internet i njegove prednosti... nego sam se osvrnuo na ovakav oglas koji prezirem...što se tiče toga da su to prava ženske da diktira svoj ritam, da...imas pravo...to pravo imaju i muškarci i žene... ali o kakvom mi to diktiranju pricamo? u ovom slučaju, moje misljenje jest da to nije nikakvo diktiranje, nego takvo ponašanje je sramotno i za muške i za ženske, za mene su takve osobe dno dna na društvenoj ljestvici...
DANIELcroatia je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 19:04   #28 (permalink)
Moderator Foruma

_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Jebo vas moj oglas, zajebavam se... Ko u normalnom oglasu nudi set noževa sa drškom od bukve u zamjenu za seks?!?
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 19:04   #29 (permalink)
Moderator Foruma

Citat:
Pravi autor: little_devil Pogledaj Poruke
čitaš mi misli!
Kaj ti oćeš, jel se javljaš na oglas ili kaj??
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 19:07   #30 (permalink)
Moderator Foruma

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
ah, znala sam da još puno palente trebaš pojesti. Kad žena kaže ne, to znači možda. Kad kaže možda, to znači da.
Ali kad si se već prepao......

PS na online listi si zadnji
Tih fora sam se naslušao... Ako dečko nije zainteresiran, ustvari je MOGUCE da nsto nije uredu s curom... Kao recimo ti... previse kompliciraš... nije ovo intlektualna ponuda, oš seks, neš seks... ako oš, ponuda još vrijedi, ako neces, nemoj bezveze komplicirat... Ajmooooo daljeeee...
Meneeeee, meeeeneeee, svježeg meeeeeeneeeee, na kileeee, ooooovdjee!!
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: sam, usamljen

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111