| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Usamljen sam... u Društvo forumu; Ja sam o svom pravom imenu govorio, a i na forumu sam uvjek prvi po abaecedi, baš zbog crtica... Nego, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam... Ja sam o svom pravom imenu govorio, a i na forumu sam uvjek prvi po abaecedi, baš zbog crtica... ![]() Nego, kompliciraš, neću više seks s tobom, ajmo daljeee. ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Usamljen sam... Aris... tvoj oglas kao i svi slični ovome... su dokaz da je ovaj svijet otišao kvragu... što mislis da su ženske roboti pa će jednostavno doć kod tebe i pojebat, umit se i otići ća? žalosno buraz žalosno... kažeš da nemas vremena... uvijek se za društveni život ima vremena... samo si ti prelijen ili jednostavno LAŽEŠ... ovaj internet ubija društveni život, to sam uvijek tvrdio... nije to prirodno, čovjek gubi doticaj sa realnim svijetom...neznam... zovite me staromodnim ali ja sam takav...pozdrav |
| | |
| | #26 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam... Dragi i predragi Daniele, da, neke cure se upravo tako ponašaju. Znaš zašto? Zato što imaju previše loših iskustava u vezi/ama, i ne žele biti "tlačene", nego da one budu te koje diktiraju pravila kad, gdje i kako. Ili ti osobno misliš da je to previše muško pravilo ponašanja? Neke cure vole svoju slobodu i upravo takav oblik veze im paše. Društveni život ne ubija Net, ubijamo ga mi sami, samo ukoliko to želimo. Ako ti je neprirodan, pa kaj radiš onda kuckajući? Ispričavam se ako sam nekaj krivo rekla.
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Usamljen sam... Citat:
| |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam... Jebo vas moj oglas, zajebavam se... Ko u normalnom oglasu nudi set noževa sa drškom od bukve u zamjenu za seks?!?
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #29 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam...
| | |
| | #30 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam... Citat:
Meneeeee, meeeeneeee, svježeg meeeeeeneeeee, na kileeee, ooooovdjee!!
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- | |
| | |
![]() |
| Tagovi: sam, usamljen |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:02.

Kad žena kaže ne, to znači možda. Kad kaže možda, to znači da.