Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Usamljen sam... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: DANIELcroatia Aris... tvoj oglas kao i svi slični ovome... su dokaz da je ovaj svijet otišao ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-04-07, 19:08   #31 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,324
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar
Re: Usamljen sam...

Citat:
Pravi autor: DANIELcroatia Pogledaj Poruke
Aris... tvoj oglas kao i svi slični ovome... su dokaz da je ovaj svijet otišao kvragu... što mislis da su ženske roboti pa će jednostavno doć kod tebe i pojebat, umit se i otići ća? žalosno buraz žalosno... kažeš da nemas vremena... uvijek se za društveni život ima vremena... samo si ti prelijen ili jednostavno LAŽEŠ... ovaj internet ubija društveni život, to sam uvijek tvrdio... nije to prirodno, čovjek gubi doticaj sa realnim svijetom...neznam... zovite me staromodnim ali ja sam takav...pozdrav
Ne seriiiiii.
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 19:18   #32 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

[quote=DANIELcroatia;283805]draga dorina...ja ode kuckam jer želim popričati sa ljudima... nisam rekao da mrzin internet i njegove prednosti... nego sam se osvrnuo na ovakav oglas koji prezirem...što se tiče toga da su to prava ženske da diktira svoj ritam, da...imas pravo...to pravo imaju i muškarci i žene... ali o kakvom mi to diktiranju pricamo? u ovom slučaju, moje misljenje jest da to nije nikakvo diktiranje, nego takvo ponašanje je sramotno i za muške i za ženske, za mene su takve osobe dno dna na društvenoj ljestvici...[/QUOTE]

nemam što reći nego opusti se!
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 19:35   #33 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Tih fora sam se naslušao... Ako dečko nije zainteresiran, ustvari je MOGUCE da nsto nije uredu s curom... Kao recimo ti... previse kompliciraš... nije ovo intlektualna ponuda, oš seks, neš seks... ako oš, ponuda još vrijedi, ako neces, nemoj bezveze komplicirat... Ajmooooo daljeeee...
Meneeeee, meeeeneeee, svježeg meeeeeeneeeee, na kileeee, ooooovdjee!!
si ti siguran da ne ševiš samo zbog obaveza?

PS Sretno u potrazi. Nadam se da ćeš imati puno dobrog cyber sexa
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 19:40   #34 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,324
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
si ti siguran da ne ševiš samo zbog obaveza?

PS Sretno u potrazi. Nadam se da ćeš imati puno dobrog cyber sexa
Nisam naravno... nisam siguran ni da se ne ševim, ovo je zajebancija, ševim se kad imam curu, zasad je proslo tri tjedna od zadnji put i sad sam malo u gužvi i taq, ne bi htio da se stekne dojam da sam očajan ili nešto. Dapače, da netko pristane na seks na brzaka, ja bi rado prihvatio, ali to mi nije presudno u životu, niti se trenutno osjećam zakinutim, još, a i da se osjećam ne bi išao na Croportal tražiti jebičnu, jer su ovdje inako 80% dečki.
Hvala za želje u vezi cyber seksa, to mi je uvjek puno značilo...

Ajmo sad dalje, nusdim seks i set noževa sa drškom od bukve, a od sada uključujem i besplatan Vanish za raznorazne mrlje, kao posljedice prihvaćanja ponude...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-04-07, 00:53   #35 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

pristajem......ali samo zbog vanisha!!!
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 09:58   #36 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

Citat:
Kaj ti oćeš, jel se javljaš na oglas ili kaj??
malo si zakasnio s oglasom!
And no one's gonna catch you when you fall
little_devil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-05-07, 01:48   #37 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,540
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

Citat:
...ali i previše zauzet da bi tražio curu, pa tražim nekog (ženskog nekog) za povremeni seks, nije nužno da bude jedna...
Da li nužno mora biti cura , naime ja bih se pomalo stidljivo javila na natječaj međutoa spadam u kategoriju žena .
Molim pojašnjenje termina curu
Odgovori sa citatom
Star 08-05-07, 02:07   #38 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,098
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Miš i ti si usamljena?

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-05-07, 02:24   #39 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,540
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

Nisam , al sam meke duše :emotivanmis:
nekak mi dođe da ga prigrlim tak usamljenog

Zadnji Uredio -misic- : 08-05-07 u 02:26.
-misic- je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-05-07, 02:31   #40 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,098
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

A samo si dobra dušica

Lijepo od tebe

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: sam, usamljen

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108