| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Usamljen sam... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: DANIELcroatia Aris... tvoj oglas kao i svi slični ovome... su dokaz da je ovaj svijet otišao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam... Citat:
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- | |
| | |
| | #32 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam... [quote=DANIELcroatia;283805]draga dorina...ja ode kuckam jer želim popričati sa ljudima... nisam rekao da mrzin internet i njegove prednosti... nego sam se osvrnuo na ovakav oglas koji prezirem...što se tiče toga da su to prava ženske da diktira svoj ritam, da...imas pravo...to pravo imaju i muškarci i žene... ali o kakvom mi to diktiranju pricamo? u ovom slučaju, moje misljenje jest da to nije nikakvo diktiranje, nego takvo ponašanje je sramotno i za muške i za ženske, za mene su takve osobe dno dna na društvenoj ljestvici...[/QUOTE] nemam što reći nego opusti se!
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam... Citat:
si ti siguran da ne ševiš samo zbog obaveza?PS Sretno u potrazi. Nadam se da ćeš imati puno dobrog cyber sexa ![]() | |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
Hvala za želje u vezi cyber seksa, to mi je uvjek puno značilo... Ajmo sad dalje, nusdim seks i set noževa sa drškom od bukve, a od sada uključujem i besplatan Vanish za raznorazne mrlje, kao posljedice prihvaćanja ponude... ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- | |
| | |
| | #35 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam... pristajem......ali samo zbog vanisha!!!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,540
Molim pojašnjenje termina curu
__________________ The Show Must Go On.. | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| charolastra | Re: Usamljen sam... Miš i ti si usamljena?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #40 (permalink) |
| charolastra | Re: Usamljen sam... A samo si dobra dušica ![]() Lijepo od tebe ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: sam, usamljen |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:03.