| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Usamljen sam... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: daidza A samo si dobra dušica Lijepo od tebe Vid njega... Bari na mom topiku... šic...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam... Vid njega... Bari na mom topiku... šic... ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #42 (permalink) |
| charolastra | Re: Usamljen sam... Fulao si, miš je frendica ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #43 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam... Neš ti dobit p.... i to jako dugo bez da poslije ne ostaviš svoticu na noćnom ormariću u jeftinom hotelu! Jedino ak si ne nađeš ninfomanku! Ipak malo treba nježnosti sa ženama a ne ko macho oš,neš! Sretno s potragom!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam... Citat:
![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- | |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,540
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam... Citat:
sve nam reci
__________________ The Show Must Go On.. | |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam... e, stari moj da nisi bananira dao bi ti rep+ ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #49 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam... Koja, ova koji bu ostavio kod sebe na ormaru?? Svotica dolazi u obzir, samo ako ju zajedno trosimo... ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,540
![]()
__________________ The Show Must Go On.. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: sam, usamljen |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:17.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!