| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Usamljen sam... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: -misic- Svakako zajedno trošimo ali ja biram na kaj Hmmm... kak ja znam da ce tvoje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam... Hmmm... kak ja znam da ce tvoje ideje biti dovoljno kul i dal cu uzivati u trosenju s tobom... ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #52 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,542
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam... Koliko ja vidim i nema nešto zainteresiranih , sve si mislim da bi i ja mogla odustati , jeote , sad sam već ljuta , odo ja dalje , možda neko usamljeno srce ne bude tako čangrizavo i zahtjevno puno uspjeha u daljnoj potrazi
__________________ The Show Must Go On.. |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam... ocito nisi dovoljno kul... bok ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- Zadnji Uredio _Aris_ : 19-05-07 u 13:47. |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 04-05-07 Lokacija: Nova Gradiška Godina: 23
Poruka: 17
![]() | Citat:
![]() | |
| | |
| | #57 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam... Sad će ispasti i da lažem... da nisi i ti ovdje zbog noževa sa drškom od bukve?? ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- Zadnji Uredio _Aris_ : 15-02-08 u 06:59. |
| | |
| | #59 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam... Tog se nisam sjetio... hvala... ![]() Citat:
![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- | |
| | |
![]() |
| Tagovi: sam, usamljen |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:41.