Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Usamljen sam... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: -misic- Svakako zajedno trošimo ali ja biram na kaj Hmmm... kak ja znam da ce tvoje ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-05-07, 18:10   #51 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,326
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar
Re: Usamljen sam...

Citat:
Pravi autor: -misic- Pogledaj Poruke
Svakako zajedno trošimo ali ja biram na kaj
Hmmm... kak ja znam da ce tvoje ideje biti dovoljno kul i dal cu uzivati u trosenju s tobom...
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-05-07, 07:53   #52 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,542
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

Koliko ja vidim i nema nešto zainteresiranih , sve si mislim da bi i ja mogla odustati , jeote , sad sam već ljuta , odo ja dalje , možda neko usamljeno srce ne bude tako čangrizavo i zahtjevno
puno uspjeha u daljnoj potrazi
Odgovori sa citatom
Star 19-05-07, 13:42   #53 (permalink)
Moderator Foruma

_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

ocito nisi dovoljno kul... bok

Zadnji Uredio _Aris_ : 19-05-07 u 13:47.
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-05-07, 17:56   #54 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 23
Poruka: 71
Nomaad se izdvaja iz mase

imaš ruke.....pa igraj se s njima....
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 12:08   #55 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-05-07
Godina: 23
Poruka: 17
punkgril se izdvaja iz mase
Cool Re: Usamljen sam...

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Jel' to uopće moguće? Ne imati curu, ali da nazoves neku maličku i kažeš joj samo: "Gle mala, čuna je gore, jajčeka su k'o lubenice i jedva hodam. Dođi da riješimo problem" ili gledano iz ženske perspektive: "uhvatila mi se paučina dolje deder da to malo pročačkamo". Kuzim one night shevu jer nekak uvijek ima nade za nesto kasnije i najcesce si pod utjecajem opijata, ali ovo je bas onak ševa bez trunke osjećaja. Ja iskreno ne bi mogao jer sam nekako previse posesivan. Kad bi znao da ju je netko jučer isto ševnuo - ne bi mi bilo to to
I s druge strane, da sam sevnuo neku drugu ne bi imao obraza doći k njoj po još...
Valjda sam preveć primitivan i munjara
Cijenim to! Ja sam to tako probala i nije išlo. I nisi primitivan niti munjen samo osjećajan
punkgril je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-02-08, 00:51   #56 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 679
cocopuff se izdvaja iz masecocopuff se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
...ali i previše zauzet da bi tražio curu, pa tražim nekog (ženskog nekog) za povremeni seks, nije nužno da bude jedna...
e,pa ovo da cu naci...
cocopuff je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-02-08, 06:49   #57 (permalink)
Moderator Foruma

Citat:
Pravi autor: cocopuff Pogledaj Poruke
e,pa ovo da cu naci...

Sad će ispasti i da lažem... da nisi i ti ovdje zbog noževa sa drškom od bukve??

Zadnji Uredio _Aris_ : 15-02-08 u 06:59.
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-02-08, 16:51   #58 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,258
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

aris pa nađi neku curu s kojom ćeš se onda povremeno viđati i sexaj se ond s njom
Odgovori sa citatom
Star 15-02-08, 17:05   #59 (permalink)
Moderator Foruma

Citat:
Pravi autor: Nomaad Pogledaj Poruke
imaš ruke.....pa igraj se s njima....
Tog se nisam sjetio... hvala...

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
aris pa nađi neku curu s kojom ćeš se onda povremeno viđati i sexaj se ond s njom
Hehe, hvala na savjetima, nedavno sam prekinuo, ne bi baš odmah... ovaj topick je zajebancija, treba ga cijelog čitati...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-02-08, 17:10   #60 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,258
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

pa nemoj odma ni okrenit drugu,ako se ona stara vrati...no da-nisam cijeli topick pročitala,morat ću sad
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: sam, usamljen

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:41.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111