| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Usamljen sam... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: _Aris_ Koje dal vrijedi, jel bi ti nože sa drškom od bukve ili kaj... A ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 500
![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam... A imas li kojim slucajem vrhunski set lonaca i tava od najkvalitetnijeg njemackog nehrđajuceg celika ? i gratis ribez za voce i povrce ![]()
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
| | #72 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam... Citat:
Ne može za tebe, sam se krpaš di je besplatno... Nedam... dobiš onaj sat gratis kaj smo se dogovrili... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| | |
| | #73 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Usamljen sam... Citat:
možda?ili... besplatni tretman..? ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same | |
| | |
| | #74 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam... Citat:
![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| | |
| | #75 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Usamljen sam... Citat:
![]()
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same | |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 500
![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam... Da spremam vrhunske specijalitete Dalmatinske kuhinje (vrhunske specijalitete citaj jaja na sve nacine) ![]()
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
| | #79 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 26-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,140
![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam... jebeš sex...sex možeš i platit...ali nema tih para koje mogu platit kada znas da je netko uz tebe,i da te voli, da bi dao život za tebe i ti za nju... za mene je cura ili žena,puno više od sexa!ja ženski rod negledam kao nešto šta bi potrošio i bacio... pa ni onu zadnju ˇkurvu" na kantunu... jebeno je kad si sam,kad nemas nikog uza sebe,a voliš,evo jebiga otvorilo me,to proživljavam sada...
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| | |
![]() |
| Tagovi: sam, usamljen |
« šta mi je mislit
|
ne kuzim »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:28.