Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Usamljen sam jer sam prestrašen u Društvo forumu; Neke zahtjevnije poslove ne mogu raditi jer se čini da sam neodgovoran. Čekam da se sve riješi samo od ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-09-07, 16:44   #1 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Ljudevit Gay

Datum registracije: 21-08-07
Godina: 21
Poruka: 143
Ljudevit Gay se izdvaja iz mase
Usamljen sam jer sam prestrašen

Neke zahtjevnije poslove ne mogu raditi jer se čini da sam neodgovoran. Čekam da se sve riješi samo od sebe. Neodgovornost proizlazi od straha. Bojim se što će ljudi misliti, što će drugi reći, da nešto ne zaserem, bojim se napraviti i najmanji korak u poslu bez tuđe pomoći ili odobravanja. Strah, strah, STRAH! Isto je i u privatnom životu. Bojim se ljudi, žena, djevojaka, bojim se da ljudi na cesti bulje baš u mene, nikad nisam siguran je li me netko pogledao tek tako ili me pogledao jer mi se ptica posrala na glavu, a ja to nisam skužio.
Shvaćam da uopće nije bitno što oni misle o meni, zašto me gledaju, ali kad dođe do takve "krizne" situacije, svejedno mi glavu ispune lude misli i paranoja.
A kako bih onda imao djevojku? Bojim se što bi mislila o mojem tijelu, mojoj sobi, bojim se govoriti o bilo čemu ozbiljnome pred djevojkom koja mi se sviđa, jer ozbiljnost znači i određenu dozu intimnosti, osjećaja, odgovornosti. Zato je najlakše zbijati šale, govoriti gluposti i izazivati nelagodu zbog izrečenih riječi. Lakše je biti klaun, odbijati ljude od sebe tj. navoditi ih da ti se smiju nego pitati je što nije u redu kad ima tjeskoban izraz lica, ili je pitati smijem li sljedeći put doći slušati je kako pjeva na karaokama (to je jednom bilo, pa nisam znao da ona tamo pjeva, ali siguran sam da je ne bih pitao i da sam znao.).

Nisam ni lijen, ni neodgovoran. Sve to dolazi iz mojeg straha.
I što ću? Recite...

Ljudevit Gay, 1842.
Ljudevit Gay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 16:55   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,083
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase
Re: Usamljen sam jer sam prestrašen

stari, fakat ne znam kaj da ti velim..

opusti se, pocni manje mislit o pizdarijama kao gore,
shvati da ljudima puca kurac kaj ti radis, kak izgledas,
svi imaju svoje probleme i niko ne bulji u tebe il slicno,
pere te paranoja..

misli pozitivno i radi stvari kaj volis,
pred curama budi opusten i iskren,
ak jedna veli ne, idi dalje..

i tak, eto ukratko
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 17:10   #3 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: selo Pogledaj Poruke
pred curama budi opusten i iskren,
ak jedna veli ne, idi dalje..
Kad jedna veli ne, idi dalje? Lako tebi reći... A ako si, kvragu, zaljubljen u nju?! Ne možeš se jednostavno odljubiti!

Ljudevit Gay, 1842.
Ljudevit Gay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 18:32   #4 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,023
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

A joj super.
I kaj? Provest ćeš život iza zida samo zato jer, eto, ti imaš strah od ljudi?
Da, pa u pravu si. Lakše se skriti nego, nedaj Bože, usudjet se živjeti; voljeti i patiti. Mislim, čemu. Kaj ne?
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 18:32   #5 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,173
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Nađi curu sličnu sebi.
Her passion is a kiss And I can not resist-----------
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 18:39   #6 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
A joj super.
I kaj? Provest ćeš život iza zida samo zato jer, eto, ti imaš strah od ljudi?
Da, pa u pravu si. Lakše se skriti nego, nedaj Bože, usudjet se živjeti; voljeti i patiti. Mislim, čemu. Kaj ne?
Očito je da ne živim iza zidova, čim sam zaposlen, znači da sam se pomaknuo nekamo, ali sljedeći korak, a to je opuštena komunikacija i zbližavanje s drugim ljudskim bićem, e to ne znam kako da napravim...

Ljudevit Gay, 1842.
Ljudevit Gay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 22:30   #7 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,023
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Lako. Riječi ne ubijaju, mogu povrijediti, ali ne ubijaju.
Imati posao ne znači (nužno) biti socijalan.
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 22:38   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 22
Poruka: 2,924
Lulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Lulu Bg

Trebaš komunicirati sa ljudima štp više ne plašeći se da kažeš ono što misliš...Trebaš naučiti suprostaviti se,da glasno i jasno sebi kažeš šta želiš od svog života i kreneš da ispunjavaš svoje ciljeve.
Star 19-09-07, 11:10   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 10-09-07
Poruka: 125
KinderLada se izdvaja iz maseKinderLada se izdvaja iz mase

Kažu da je najbolji lijek za strah (bilo koji strah) suočiti se s njim.

Znam da je najteže prijeć sa riječi na djela, ali najbolje ti je da na komad papira napišeš sve ono čega se najviše bojiš, i jednostavno jedno po jedno, i dan po dan počmeš križat, jer nažalost život je samo jedan i jako je kratak da bi ga potrošio na strahove. Uostalom zašto se bojat nečega što uopće nisi ni doživio, jesi li već dobijao negativne odgovore od cura pa te strah ići dalje ili se jednostavno bojiš nepoznatog??

U svakom slučaju fali ti samopouzdanja, i to je, bar se meni tako čini, glavni razlog tvojih strahova. Ili je ovo samo jedna mala depresija koja će proć.

Trgni se, sve se može kad se hoće!!!
Odgovori sa citatom
Star 19-09-07, 16:44   #10 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: KinderLada Pogledaj Poruke
Kažu da je najbolji lijek za strah (bilo koji strah) suočiti se s njim.

Znam da je najteže prijeć sa riječi na djela, ali najbolje ti je da na komad papira napišeš sve ono čega se najviše bojiš, i jednostavno jedno po jedno, i dan po dan počmeš križat, jer nažalost život je samo jedan i jako je kratak da bi ga potrošio na strahove. Uostalom zašto se bojat nečega što uopće nisi ni doživio, jesi li već dobijao negativne odgovore od cura pa te strah ići dalje ili se jednostavno bojiš nepoznatog??

U svakom slučaju fali ti samopouzdanja, i to je, bar se meni tako čini, glavni razlog tvojih strahova. Ili je ovo samo jedna mala depresija koja će proć.

Trgni se, sve se može kad se hoće!!!

Zapravo me je baš ta cura u koju sam zaljubljen odbila, ali ne bezobzirno, već je htjela da budemo prijatelji. Tako da smo i dalje prijatelji i sve je super, razgovaramo i tako. Ali bojim se da bi me netko odbio ili mrzio ili čudno mislio o meni jer se bojim nepoznatog, to da. Da mi je zaviriti u ljudske misli i vidjeti što se tmao kuha! Ali to ne mogu... I to me jebe.
A nemam samopouzdanja, pogotovo ne samopoštovanja...

Ljudevit Gay, 1842.
Ljudevit Gay je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: strah

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:32.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103