Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Usamljen sam jer sam prestrašen u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Ljudevit Gay Ali bojim se da bi me netko odbio ili mrzio ili čudno mislio o meni ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-09-07, 18:06   #11 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,473
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru
Re: Usamljen sam jer sam prestrašen

Citat:
Pravi autor: Ljudevit Gay Pogledaj Poruke
Ali bojim se da bi me netko odbio ili mrzio ili čudno mislio o meni jer se bojim nepoznatog, to da. Da mi je zaviriti u ljudske misli i vidjeti što se tmao kuha! Ali to ne mogu... I to me jebe.
A nemam samopouzdanja, pogotovo ne samopoštovanja.....

par pitanja pitanje za tebe...otkad strah,mislim od koje godine počinješ primječivati taj strah od ljudi,šta te plaši kod ljudi..
ima li tvoje prezime u nicku veze s tim,mislim na sexualnu orijentaciju..
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-09-07, 18:31   #12 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

ljepo je bit usamljen..imash vishe para za sebe
velish da delash..kupi neku carinu i prepeljaj se..
Odgovori sa citatom
Star 19-09-07, 19:04   #13 (permalink)
Akademik Foruma

carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
ljepo je bit usamljen..imash vishe para za sebe...
...reče Vuxs rodom iz Brača..
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-09-07, 21:51   #14 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,865
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

svi mu govorite sto treba, kao da on to ne zna...al nitko mu nije rekao KAKO....Stari moj ja pojma nemam KAKO da se opustis...AL jedan dobar psiholog bi mogao znati....To nije uvreda to je topli savjet...Lijepo odes kod njega ili nje... Oni znaju rijesavati takve stvari...nisi prvi s takvim problemom...eto to je moj savjet ...Nadam se da ces ga poslusat...Moja frnedica je isla jer je isto bila tako u krucu zbog svega i sad je ko nova...u roku od 2 tjedna se vratila medju zive casna rijec... SRETNO
Moja malenkost je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-09-07, 10:45   #15 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 10-09-07
Poruka: 125
KinderLada se izdvaja iz maseKinderLada se izdvaja iz mase

Citat:
Zapravo me je baš ta cura u koju sam zaljubljen odbila, ali ne bezobzirno, već je htjela da budemo prijatelji. Tako da smo i dalje prijatelji i sve je super, razgovaramo i tako. Ali bojim se da bi me netko odbio ili mrzio ili čudno mislio o meni jer se bojim nepoznatog, to da. Da mi je zaviriti u ljudske misli i vidjeti što se tmao kuha! Ali to ne mogu... I to me jebe.
A nemam samopouzdanja, pogotovo ne samopoštovanja...

Šteta da se tako mučiš, a kad pogledaš za bezveze, upravo su te nepoznate stvari zanimljive. Neces uvik naić na pozitivne reakcije ljudi, ali iz svega negativnog uvik moš nać nesto pozitivno (znam da glupo zvuči ali ima istine u tome).
Malenkost ti je dala dosad po meni najbolji savjet, nije sramota da porazgovaras sa psihologom, dapače ne mora niko ni znat da si iša kod njega. Razgovor sa nekim ti zna izličit dušu, i još ako je taj neko stručna osoba koja se razumi u takve stvari, nemoš falit ako odeš, može samo na bolje ić.
Good Luck!!
Odgovori sa citatom
Star 20-09-07, 11:23   #16 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

daj mi reci jel imaš ti svoju neku mušku ekipu, bilokakvu, makar jednog frenda? izlaziš li uopće. mislim da si prvo trebaš stvorit priliku da upoznaš ljude i da oni upoznaju tebe!

carllito opet taj tvoj mravek!!!
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-09-07, 13:48   #17 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Ljudevit Gay

Datum registracije: 21-08-07
Godina: 21
Poruka: 152
Ljudevit Gay se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
par pitanja pitanje za tebe...otkad strah,mislim od koje godine počinješ primječivati taj strah od ljudi,šta te plaši kod ljudi..
ima li tvoje prezime u nicku veze s tim,mislim na sexualnu orijentaciju..
Ne, ja sam hetero. Gay je aluzija na Ljudevita Gaja, sprdačina. Napisao sam da sam zaljubljen u curu. Teško da bih to mogao biti kao gay.

Citat:
Pravi autor: KinderLada Pogledaj Poruke
Šteta da se tako mučiš, a kad pogledaš za bezveze, upravo su te nepoznate stvari zanimljive. Neces uvik naić na pozitivne reakcije ljudi, ali iz svega negativnog uvik moš nać nesto pozitivno (znam da glupo zvuči ali ima istine u tome).
Danas sam baš podigao prašinu na poslu zbog sadržaja mojeg bloga. Zajebao sam neke stvari, spominjao posao na blogu na kojem spominjem i gluposti (blao rečeno gluposti), ali na kraju svega se osjećam ne usrano ili izmučeno ili loše, već čudnovato i to u pozitivnom kontekstu.

Ljudevit Gay, 1842.
Ljudevit Gay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-09-07, 14:43   #18 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Ne, ja sam hetero. Gay je aluzija na Ljudevita Gaja, sprdačina. .....Napisao sam da sam zaljubljen u curu..... Teško da bih to mogao biti kao gay...
mogu i ja napisati da je moje vlasništvo nogometni klub Barcelona...teško da bi to moglo biti..
oprosti na insinuaciji nego sam to nekako poveza s tim tvojim čudnim strahom od društva i od ljudi..
imam psihologa u obitelji pa sam tražio neku poveznicu s tvojim nickom..još jednom sorry na netočnoj pretpostavci..
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-09-07, 16:10   #19 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Ljudevit Gay

Datum registracije: 21-08-07
Godina: 21
Poruka: 152
Ljudevit Gay se izdvaja iz mase

Inače imam samo jednog prijatelja, ostalo su poznanici i kolege, jer se premalo družim s njima i premalo stvari znamo jedni o drugima da bi ih mogao zvati prijateljima. Iako se s većinom njih volim družiti.

Ljudevit Gay, 1842.
Ljudevit Gay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-09-07, 18:49   #20 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Inače imam samo jednog prijatelja, ostalo su poznanici i kolege, jer se premalo družim s njima i premalo stvari znamo jedni o drugima da bi ih mogao zvati prijateljima. Iako se s većinom njih volim družiti.

znači ipak imaš prijatelja pa vidiš da nije sve tako crno..ako je istinski i pravi prijatelj onda je to super jer takvih je prijatelja danas malo
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: strah

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:06.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111