| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Usamljen sam jer sam prestrašen u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Ljudevit Gay Ali bojim se da bi me netko odbio ili mrzio ili čudno mislio o meni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen Citat:
par pitanja pitanje za tebe...otkad strah,mislim od koje godine počinješ primječivati taj strah od ljudi,šta te plaši kod ljudi.. ima li tvoje prezime u nicku veze s tim,mislim na sexualnu orijentaciju.. | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen ljepo je bit usamljen..imash vishe para za sebe velish da delash..kupi neku carinu i prepeljaj se..
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,865
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen svi mu govorite sto treba, kao da on to ne zna...al nitko mu nije rekao KAKO....Stari moj ja pojma nemam KAKO da se opustis...AL jedan dobar psiholog bi mogao znati....To nije uvreda to je topli savjet...Lijepo odes kod njega ili nje... Oni znaju rijesavati takve stvari...nisi prvi s takvim problemom...eto to je moj savjet ...Nadam se da ces ga poslusat...Moja frnedica je isla jer je isto bila tako u krucu zbog svega i sad je ko nova...u roku od 2 tjedna se vratila medju zive casna rijec... SRETNO
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-09-07
Poruka: 125
![]() ![]() | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen Citat:
Šteta da se tako mučiš, a kad pogledaš za bezveze, upravo su te nepoznate stvari zanimljive. Neces uvik naić na pozitivne reakcije ljudi, ali iz svega negativnog uvik moš nać nesto pozitivno (znam da glupo zvuči ali ima istine u tome). Malenkost ti je dala dosad po meni najbolji savjet, nije sramota da porazgovaras sa psihologom, dapače ne mora niko ni znat da si iša kod njega. Razgovor sa nekim ti zna izličit dušu, i još ako je taj neko stručna osoba koja se razumi u takve stvari, nemoš falit ako odeš, može samo na bolje ić. Good Luck!! ![]()
__________________ Either love me completley, either just leave. | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen daj mi reci jel imaš ti svoju neku mušku ekipu, bilokakvu, makar jednog frenda? izlaziš li uopće. mislim da si prvo trebaš stvorit priliku da upoznaš ljude i da oni upoznaju tebe! carllito opet taj tvoj mravek!!! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #17 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 21-08-07 Lokacija: Nedelišće - centrum mundi Godina: 21
Poruka: 152
![]() | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen Citat:
Citat:
![]()
__________________ "Internet je kao demokracija - misliš da možeš činiti sve na njemu, a ustvari ne možeš ništa." Ljudevit Gay, 1842. | ||
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen Citat:
oprosti na insinuaciji nego sam to nekako poveza s tim tvojim čudnim strahom od društva i od ljudi.. imam psihologa u obitelji pa sam tražio neku poveznicu s tvojim nickom..još jednom sorry na netočnoj pretpostavci.. ![]() | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-08-07 Lokacija: Nedelišće - centrum mundi Godina: 21
Poruka: 152
![]() | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen Inače imam samo jednog prijatelja, ostalo su poznanici i kolege, jer se premalo družim s njima i premalo stvari znamo jedni o drugima da bi ih mogao zvati prijateljima. Iako se s većinom njih volim družiti.
__________________ "Internet je kao demokracija - misliš da možeš činiti sve na njemu, a ustvari ne možeš ništa." Ljudevit Gay, 1842. |
| | |
| | #20 (permalink) | |
znači ipak imaš prijatelja pa vidiš da nije sve tako crno..ako je istinski i pravi prijatelj onda je to super jer takvih je prijatelja danas malo ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: strah |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:06.

Ali to ne mogu... I to me jebe.

casna rijec... SRETNO