Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Usamljen sam jer sam prestrašen u Društvo forumu; ma daj,pa nije sve tako crno kako izgleda.i ja isto nemam ni samopuozdanja ni samopoštovanja ni niš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-09-07, 19:12   #21 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 31-08-07
Godina: 20
Poruka: 769
malena_rozy se izdvaja iz masemalena_rozy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku malena_rozy
Re: Usamljen sam jer sam prestrašen

ma daj,pa nije sve tako crno kako izgleda.i ja isto nemam ni samopuozdanja ni samopoštovanja ni ništa,dapače mislim sve najgore o sebi i isto imam samo jednu najbolju frendicu i zaljubljena sam u tipa već 4 god koji u meni vidi samo frendicu....i znaš šta sam ja napravila,odlučila ga zaboravit,a znaš kako?tako da sam dala drugim ljudima priliku da mi se približe.nikad nećeš zaboravit tu curu ako osataneš fokusiran samo na nju i ne pružiš si priliku da upoznaš nekog novog,neku drugu curu koja će htjet bit s tobom i koja će ti pružit sve ono šta zaslužuješ.a i sam kažeš da imaš dosta poznanika ali se premalo družiš s njima da biste bili frendovi,e pa zašto jednostavno ne bi te ljude ponekad zvao da odu s tobom na kavu ili da idete gledat utakmicu ili nešto....skompaj se s njima i probaj si naći šta više frendova i frendica,jer na kraju krajeva nikad neznaš tko od njih ima frendicu kojoj ćeš se možda baš ti svidjet i ona tebi.vjeruj mi govorim ti iz iskustva
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-09-07, 19:47   #22 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-07-07
Godina: 16
Poruka: 377
Sayrex se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sayrex Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sayrex

jedan s foruma je za neki moj problem meni rekao sličnu stvar pa ču ja sad tebi, shvati da su te cure i ljudi isti ko ti, prde, seru, pošaju, ružni su bez šminke i to. i jebi to kako izgledaš, zamisli kako je oanima koji izgledaju retardirano, ti normalan a takav
Odgovori sa citatom
Star 21-09-07, 19:47   #23 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Vrlo često ljudi izgledaju puno sretniji i ispunjeniji nego što jesu, nemoj misliti da si ti jedini s takvim problemima. Lijepo je što o otome otvoreno govoriš i tražiš savjet
greta12 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-09-07, 20:54   #24 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-11-06
Godina: 21
Poruka: 439
Chuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono nešto

Gay nemoj biti tužan
Odgovori sa citatom
Star 22-09-07, 10:19   #25 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Ljudevit Gay

Datum registracije: 21-08-07
Poruka: 152
Ljudevit Gay se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Sayrex Pogledaj Poruke
jedan s foruma je za neki moj problem meni rekao sličnu stvar pa ču ja sad tebi, shvati da su te cure i ljudi isti ko ti, prde, seru, pošaju, ružni su bez šminke i to. i jebi to kako izgledaš, zamisli kako je oanima koji izgledaju retardirano, ti normalan a takav
Da, većina ljudi je ružna bez šminke no cura u koju sam zaljubljen bez šminke izgleda jednako lijepo kao najljepše filmske zvijezde dok su ukusno našminkane. To ne govorim zato jer sam zaljubljen u nju, pa je dižem u nebesa, jer je ona slatkica bez premca. Ko bombon.

Ljudevit Gay, 1842.
Ljudevit Gay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-09-07, 12:17   #26 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Citat:
Pravi autor: Ljudevit Gay Pogledaj Poruke
Da, većina ljudi je ružna bez šminke no cura u koju sam zaljubljen bez šminke izgleda jednako lijepo kao najljepše filmske zvijezde dok su ukusno našminkane. To ne govorim zato jer sam zaljubljen u nju, pa je dižem u nebesa, jer je ona slatkica bez premca. Ko bombon.
Vrlo pohvalno da misliš tako, ali morat ću te pitati- da, i? Dok god ne budeš cijenio svoje vrline, kao što cijeniš njene, sam sebi kopaš jamu pod nogama... Tebi treba zdrava doza arogancije- a to je samo pitanje stava.

Tebi u glavi trebaju tri čarobna slova- BMK. Odi na posao, zadovoljan i opušten- nemaš se čega bojati, posao možeš raditi dobro i loše (a loše je kad se ne trudiš). Jbg, možeš raditi posao dobro i pogriješiti- nitko te ne će ubiti zbog toga, šefu objasniš što je bilo i nasmiješiš se (i pomisliš na tri čarobna slova- Boli Me Kurac, ja znam da sam se potrudio). A, vjeruj mi, isto tako je i s ljudima- ljude koje trebaš cijeniti će isto tako cijeniti tvoje vrline, a one druge s osmjehom pogledaj u oči i pomisli "BMK, ja znam koliko vrijedim- a ako ti to ne znaš cijeniti, ti si na gubitku a ne ja".

Čega te ima biti strah? Ne možeš izgubiti ništa što nikad nisi ni imao- a poštovanje ljudi možeš samo sam steći, oni ti ga ne mogu pokloniti...
Odgovori sa citatom
Star 22-09-07, 21:30   #27 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,466
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Ljudevit Gay Pogledaj Poruke

oprosti prika na izravnosti ali pomalo me plašiš svojom opsjednutošću s tom curom..slatkica,bombon..sad mi još reci da imaš njen oltar pun slika u svojoj sobi
stari odjebi tu curu iz glave jer da se ona upola interesira za tebe ko ti za nju danas bi bili u sretnoj vezi...ovako......
ovako tebi lagano to prilazi u opsesiju..koja je žena toga vridna ??
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-09-07, 09:08   #28 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
oprosti prika na izravnosti ali pomalo me plašiš svojom opsjednutošću s tom curom..slatkica,bombon..sad mi još reci da imaš njen oltar pun slika u svojoj sobi
stari odjebi tu curu iz glave jer da se ona upola interesira za tebe ko ti za nju danas bi bili u sretnoj vezi...ovako......

ok, sa svim se slažem!!!!
ima cura oko koje će ti se isplatit trudit, ali ovako kad te netko tjera pred PSIHIČKI SLOM, stari bježi od toga što dalje!! nađi neku koja će te poštedit muke i odma te strpat u Vrapče, a ne te prvo dobro debelo ovak natezat za nos!
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-09-07, 09:23   #29 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Čisto tješenje... "ja sam zaljubljen u divnu curu koja me ne doživljava i to je razlog moje potištenosti". Zašto bi to bio razlog? Ili možda misliš da je drugima toliko važan tvoj neuspijeh?
Poznaš li nekoga tko nije bio razočaran na bilo kojem planu?
I zar toliko nevoliš sebe da si dopuštaš biti žaljen od samoga sebe?
Normalno da ako si tako pesimističan i drugi će te gledati tako. Nije sad stvar da se stalno smješkaš kao da si dobio krivu injekciju botoxa, već je stvar u tome da vidiš da nitko nije savršen i da je bilo koji neuspjeh zapravo pozitivna izgradnja... a izlike da si neuspješno zaljubljen dugo u neku curu nisu ništa nego vlastita egocentričnost!
Odgovori sa citatom
Star 24-09-07, 09:51   #30 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Ljudevit Gay

Datum registracije: 21-08-07
Poruka: 152
Ljudevit Gay se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
Nemam oltar s njezinim fotkama, uopće ne posjedujem ni jednu njezinu fotku!
Ja sam inače ekstremist po pitanju svih tih osjećaja - umjesto ljubav osjećam opsesiju, umjesto ljutnje sam bijesan, umjesto straha sam fobičan...

Ali onaj stav BMK? U nekim stvarima sam i ja takav. Boli me kurac za one stvari za koje me ne bi trebao.

Ljudevit Gay, 1842.
Ljudevit Gay je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: strah

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:59.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108