| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Usamljen sam jer sam prestrašen u Društvo forumu; ma daj,pa nije sve tako crno kako izgleda.i ja isto nemam ni samopuozdanja ni samopoštovanja ni niš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen ma daj,pa nije sve tako crno kako izgleda.i ja isto nemam ni samopuozdanja ni samopoštovanja ni ništa,dapače mislim sve najgore o sebi i isto imam samo jednu najbolju frendicu i zaljubljena sam u tipa već 4 god koji u meni vidi samo frendicu....i znaš šta sam ja napravila,odlučila ga zaboravit,a znaš kako?tako da sam dala drugim ljudima priliku da mi se približe.nikad nećeš zaboravit tu curu ako osataneš fokusiran samo na nju i ne pružiš si priliku da upoznaš nekog novog,neku drugu curu koja će htjet bit s tobom i koja će ti pružit sve ono šta zaslužuješ.a i sam kažeš da imaš dosta poznanika ali se premalo družiš s njima da biste bili frendovi,e pa zašto jednostavno ne bi te ljude ponekad zvao da odu s tobom na kavu ili da idete gledat utakmicu ili nešto....skompaj se s njima i probaj si naći šta više frendova i frendica,jer na kraju krajeva nikad neznaš tko od njih ima frendicu kojoj ćeš se možda baš ti svidjet i ona tebi.vjeruj mi govorim ti iz iskustva
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen jedan s foruma je za neki moj problem meni rekao sličnu stvar pa ču ja sad tebi, shvati da su te cure i ljudi isti ko ti, prde, seru, pošaju, ružni su bez šminke i to. i jebi to kako izgledaš, zamisli kako je oanima koji izgledaju retardirano, ti normalan a takav ![]()
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-08-07 Lokacija: Nedelišće - centrum mundi Godina: 21
Poruka: 152
![]() | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen Citat:
![]()
__________________ "Internet je kao demokracija - misliš da možeš činiti sve na njemu, a ustvari ne možeš ništa." Ljudevit Gay, 1842. | |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen Citat:
Tebi u glavi trebaju tri čarobna slova- BMK. Odi na posao, zadovoljan i opušten- nemaš se čega bojati, posao možeš raditi dobro i loše (a loše je kad se ne trudiš). Jbg, možeš raditi posao dobro i pogriješiti- nitko te ne će ubiti zbog toga, šefu objasniš što je bilo i nasmiješiš se (i pomisliš na tri čarobna slova- Boli Me Kurac, ja znam da sam se potrudio). A, vjeruj mi, isto tako je i s ljudima- ljude koje trebaš cijeniti će isto tako cijeniti tvoje vrline, a one druge s osmjehom pogledaj u oči i pomisli "BMK, ja znam koliko vrijedim- a ako ti to ne znaš cijeniti, ti si na gubitku a ne ja". Čega te ima biti strah? Ne možeš izgubiti ništa što nikad nisi ni imao- a poštovanje ljudi možeš samo sam steći, oni ti ga ne mogu pokloniti...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde | |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,466
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen Citat:
oprosti prika na izravnosti ali pomalo me plašiš svojom opsjednutošću s tom curom..slatkica,bombon..sad mi još reci da imaš njen oltar pun slika u svojoj sobi stari odjebi tu curu iz glave jer da se ona upola interesira za tebe ko ti za nju danas bi bili u sretnoj vezi...ovako...... ovako tebi lagano to prilazi u opsesiju..koja je žena toga vridna ?? | |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen Citat:
ok, sa svim se slažem!!!! ima cura oko koje će ti se isplatit trudit, ali ovako kad te netko tjera pred PSIHIČKI SLOM, stari bježi od toga što dalje!! nađi neku koja će te poštedit muke i odma te strpat u Vrapče, a ne te prvo dobro debelo ovak natezat za nos! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen Čisto tješenje... "ja sam zaljubljen u divnu curu koja me ne doživljava i to je razlog moje potištenosti". Zašto bi to bio razlog? Ili možda misliš da je drugima toliko važan tvoj neuspijeh? Poznaš li nekoga tko nije bio razočaran na bilo kojem planu? I zar toliko nevoliš sebe da si dopuštaš biti žaljen od samoga sebe? Normalno da ako si tako pesimističan i drugi će te gledati tako. Nije sad stvar da se stalno smješkaš kao da si dobio krivu injekciju botoxa, već je stvar u tome da vidiš da nitko nije savršen i da je bilo koji neuspjeh zapravo pozitivna izgradnja... a izlike da si neuspješno zaljubljen dugo u neku curu nisu ništa nego vlastita egocentričnost!
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-08-07 Lokacija: Nedelišće - centrum mundi Godina: 21
Poruka: 152
![]() | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen Citat:
Ja sam inače ekstremist po pitanju svih tih osjećaja - umjesto ljubav osjećam opsesiju, umjesto ljutnje sam bijesan, umjesto straha sam fobičan... Ali onaj stav BMK? U nekim stvarima sam i ja takav. Boli me kurac za one stvari za koje me ne bi trebao. ![]()
__________________ "Internet je kao demokracija - misliš da možeš činiti sve na njemu, a ustvari ne možeš ništa." Ljudevit Gay, 1842. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: strah |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:59.