| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Usamljen sam jer sam prestrašen u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Ljudevit Gay Nemam oltar s njezinim fotkama, uopće ne posjedujem ni jednu njezinu fotku! Ja sam inače ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen Citat:
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' | |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-08-07 Lokacija: Nedelišće - centrum mundi Godina: 21
Poruka: 152
![]() | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen Dobro. Onda ću potražiti psihijatijsku pomoć.
__________________ "Internet je kao demokracija - misliš da možeš činiti sve na njemu, a ustvari ne možeš ništa." Ljudevit Gay, 1842. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen ljudi osjete tuđu nesigurnost...što više budeš nesiguran u sebe to će se i ljudi groznije ponašati prema tebi...odbijati te i omalovažavati...preuzmi stvar u svoje ruke...napravi na poslu nešto bez ičijeg pitanja pa makar i pogrješio...priđi curi u gradu pa makar ti se i ne sviđala...samo da sebi dokažeš da ti to možeš... |
| | |
| | #34 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen ne ne...tebi ne treba psihijatar...nisi ti LUD... Treba ti psiholog, tj. osoba s kojom ces moc normalno popricat i koja ce znat prodjet u dublju pozadinu tvog problema...Mi smo ovdje, al laprdamo i grebemo po povrsini...Nitko ne zna tko si ti, ne poznaje tebe kao osou da bi ti mogao dat neki valjan savjet... Eto toliko od mene ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-08-07 Lokacija: Nedelišće - centrum mundi Godina: 21
![]() | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen Onda psiholog. ![]()
__________________ "Internet je kao demokracija - misliš da možeš činiti sve na njemu, a ustvari ne možeš ništa." Ljudevit Gay, 1842. |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen Citat:
![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| | |
| | #38 (permalink) |
![]() | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen Kad bih znao što hoću, ne bi pokrenuo ovaj topic.
| | |
| | #39 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,466
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen pa i to je nešta,meni nije jasno sve ovo jer ti vrlo dobro znaš da si ekstreman u nekim situacijama...ako si do toga doša da si svjestan toga i svojih postupaka zašto ne činiš nešta na tome da ih ukloniš,npr.znaš da si previše zaljubljen u tu curu,pokušaj je zaboraviti jer ona tebe očiti ne jebe 1%,valjda još oko tebe cura ima i kod nekih sigurno šanse imaš.. |
| | |
| | #40 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen Ma neće tebi nitko pomoć ako si ne pomogneš sam. Zašto misliš da su svi na ovom svijetu sposobni, samo ti nisi? Ljudi glume pa ispadaju nekakvi talenti za sve živo i neživo. Nisi ti ništa gori od njih. Zato digni glavu i što ti imao više mišljnje o sebi to će ti se dešavati bolje stvari. Što se tiče cura, ne treba te biti strah prići nekoj jer cura ne misli ništa loše o tebi i ako te odbije (ako joj pristojno pristupiš i pod uvjetom da je neka normalna). Odbit će te njih sto, ali odbijaju i druge. Nema u tome ništa sramotnog. Samo idi dalje. I imaš pravo, ne treba ti biti bitno što ljudi govore. Ako nešto krivo i napraviš smij se sam sebi i vidjet ćeš da te nitko neće doživljavati kao nesposobnog, nego kao šaljivdžiju. Ne znam zašto ti vidiš nešto loše u pričanju gluposti. To radim i ja Ali definitivno moraš uputiti toj curi i neku normalnu rečenicu pa kako god ona reagirala. Nema veze ako i ostanete samo prijatelji. Imat ćeš uvid u ženski svijet i upoznat ćeš se sa svim našim trikovima tako da će sljedeća past ko od šale ![]() Ma bezveze ti je tako razmišljati o sebi jer ljudi oko tebe kad osjete da si nesiguran, samo će te jače gurnuti dolje, a sigurno nisi ništa gori od ostalih. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: strah |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:16.