Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Usamljen sam jer sam prestrašen u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Ljudevit Gay Nemam oltar s njezinim fotkama, uopće ne posjedujem ni jednu njezinu fotku! Ja sam inače ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-09-07, 10:18   #31 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,850
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto
Re: Usamljen sam jer sam prestrašen

Citat:
Pravi autor: Ljudevit Gay Pogledaj Poruke
Nemam oltar s njezinim fotkama, uopće ne posjedujem ni jednu njezinu fotku!
Ja sam inače ekstremist po pitanju svih tih osjećaja - umjesto ljubav osjećam opsesiju, umjesto ljutnje sam bijesan, umjesto straha sam fobičan...

Ali onaj stav BMK? U nekim stvarima sam i ja takav. Boli me kurac za one stvari za koje me ne bi trebao.
oću li bit nepristojna ako kazem da ja tebe dragi Gay ne kužin ni ku***... Ne znam više što da ti kazem, kad ti na svaki savjet dodas ono '' da, ALI '' i opravdavas sve svoje postupke i trazis im izliku... Samo tako nastavi, ako ti pase...Jbg
Moja malenkost je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-09-07, 10:27   #32 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Ljudevit Gay

Datum registracije: 21-08-07
Godina: 21
Poruka: 152
Ljudevit Gay se izdvaja iz mase

Dobro. Onda ću potražiti psihijatijsku pomoć.

Ljudevit Gay, 1842.
Ljudevit Gay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-09-07, 10:56   #33 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 851
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

ljudi osjete tuđu nesigurnost...što više budeš nesiguran u sebe to će se i ljudi groznije ponašati prema tebi...odbijati te i omalovažavati...preuzmi stvar u svoje ruke...napravi na poslu nešto bez ičijeg pitanja pa makar i pogrješio...priđi curi u gradu pa makar ti se i ne sviđala...samo da sebi dokažeš da ti to možeš...
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-09-07, 10:59   #34 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,850
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

Citat:
Dobro. Onda ću potražiti psihijatijsku pomoć.
ne ne...tebi ne treba psihijatar...nisi ti LUD... Treba ti psiholog, tj. osoba s kojom ces moc normalno popricat i koja ce znat prodjet u dublju pozadinu tvog problema...Mi smo ovdje, al laprdamo i grebemo po povrsini...Nitko ne zna tko si ti, ne poznaje tebe kao osou da bi ti mogao dat neki valjan savjet... Eto toliko od mene
Moja malenkost je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-09-07, 11:05   #35 (permalink)
Regularni forumas

Onda psiholog.

Ljudevit Gay, 1842.
Ljudevit Gay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-09-07, 12:57   #36 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ma ti ni sam zapravo neznaš kaj bi, kaj ne?
Odgovori sa citatom
Star 24-09-07, 13:55   #37 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Moja malenkost Pogledaj Poruke
ne ne...tebi ne treba psihijatar...nisi ti LUD... Treba ti psiholog, tj. osoba s kojom ces moc normalno popricat i koja ce znat prodjet u dublju pozadinu tvog problema...Mi smo ovdje, al laprdamo i grebemo po povrsini...Nitko ne zna tko si ti, ne poznaje tebe kao osou da bi ti mogao dat neki valjan savjet... Eto toliko od mene
Najbolji savjet. Poslušaj ga!
Odgovori sa citatom
Star 24-09-07, 14:20   #38 (permalink)
Regularni forumas

Kad bih znao što hoću, ne bi pokrenuo ovaj topic.

Ljudevit Gay, 1842.
Ljudevit Gay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-09-07, 14:36   #39 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,466
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Kad bih znao što hoću, ne bi pokrenuo ovaj topic.

pa i to je nešta,meni nije jasno sve ovo jer ti vrlo dobro znaš da si ekstreman u nekim situacijama...ako si do toga doša da si svjestan toga i svojih postupaka zašto ne činiš nešta na tome da ih ukloniš,npr.znaš da si previše zaljubljen u tu curu,pokušaj je zaboraviti jer ona tebe očiti ne jebe 1%,valjda još oko tebe cura ima i kod nekih sigurno šanse imaš..
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-09-07, 14:48   #40 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Ma neće tebi nitko pomoć ako si ne pomogneš sam. Zašto misliš da su svi na ovom svijetu sposobni, samo ti nisi? Ljudi glume pa ispadaju nekakvi talenti za sve živo i neživo. Nisi ti ništa gori od njih. Zato digni glavu i što ti imao više mišljnje o sebi to će ti se dešavati bolje stvari.
Što se tiče cura, ne treba te biti strah prići nekoj jer cura ne misli ništa loše o tebi i ako te odbije (ako joj pristojno pristupiš i pod uvjetom da je neka normalna). Odbit će te njih sto, ali odbijaju i druge. Nema u tome ništa sramotnog. Samo idi dalje.
I imaš pravo, ne treba ti biti bitno što ljudi govore. Ako nešto krivo i napraviš smij se sam sebi i vidjet ćeš da te nitko neće doživljavati kao nesposobnog, nego kao šaljivdžiju. Ne znam zašto ti vidiš nešto loše u pričanju gluposti. To radim i ja Ali definitivno moraš uputiti toj curi i neku normalnu rečenicu pa kako god ona reagirala. Nema veze ako i ostanete samo prijatelji. Imat ćeš uvid u ženski svijet i upoznat ćeš se sa svim našim trikovima tako da će sljedeća past ko od šale
Ma bezveze ti je tako razmišljati o sebi jer ljudi oko tebe kad osjete da si nesiguran, samo će te jače gurnuti dolje, a sigurno nisi ništa gori od ostalih.
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: strah

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:16.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108