Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Usamljen sam jer sam prestrašen u Društvo forumu; moj savjet, odu kod te cure izvadi karu i reci oš neš, nema druge druže xD...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-09-07, 21:40   #41 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-07-07
Godina: 16
Poruka: 377
Sayrex se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sayrex Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sayrex
Re: Usamljen sam jer sam prestrašen

moj savjet, odu kod te cure izvadi karu i reci oš neš, nema druge druže xD
Odgovori sa citatom
Star 24-09-07, 21:57   #42 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,473
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Sayrex Pogledaj Poruke
moj savjet, odu kod te cure izvadi karu i reci oš neš, nema druge druže xD

ajme prika suptilnosti kod tebe,ma 100% će reći oću
našega gaya ja i dalje mislim najviše to boli,sexualnost..
nije skučajan taj njegov nick,nesigurnost,plaši se uklapanja,plaši se reakcija okoline,nesigurnost...krije nešta šta je očito..
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-09-07, 23:31   #43 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Da Karlito bravo, neko ko je sramežljiv , ne uklapa se, plaši se reakcija mora bit Peder...jel tak
Adolon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-09-07, 11:41   #44 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,473
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
Da Karlito bravo, neko ko je sramežljiv , ne uklapa se, plaši se reakcija mora bit Peder...jel tak

ma nisam reka da je sigurno ali iz ovoga šta čitam mi sve na to ukazuje,zašto se boji uklopiti u društvo,zašto izbjegava kontakte s ljudima,zašto se boji reakcije društva..i sad taj nick,zaboravi ono Ljudevit,mislim Gay ..nekako mi sve aplicira na njegovu sexualnost..to je moje mišljenje,ako sam bio grub oprosti znam samo za iskrenost tako da..ispričavam se još jednom jer izgovara sam mišljenje a nisam pazio na oštrinu riječi...
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-09-07, 12:04   #45 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Da, a tek potpis mislim ono Ljudevit Gaj 1842. god. progovara o internetu, sigurno je i u programu Pokreta postojalo izvješće o Windows Vista (?).
Odgovori sa citatom
Star 25-09-07, 12:23   #46 (permalink)
dr.sc. Foruma

Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
ma nisam reka da je sigurno ali iz ovoga šta čitam mi sve na to ukazuje,zašto se boji uklopiti u društvo,zašto izbjegava kontakte s ljudima,zašto se boji reakcije društva..i sad taj nick,zaboravi ono Ljudevit,mislim Gay ..nekako mi sve aplicira na njegovu sexualnost..to je moje mišljenje,ako sam bio grub oprosti znam samo za iskrenost tako da..ispričavam se još jednom jer izgovara sam mišljenje a nisam pazio na oštrinu riječi...
Ma nemaš frke, nisam se ja naljutio il nekaj takeg...samo sam odgovarao na nekaj s čim se ne slažem.
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-09-07, 13:13   #47 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Ljudevit Gay

Datum registracije: 21-08-07
Godina: 21
Poruka: 152
Ljudevit Gay se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Da, a tek potpis mislim ono Ljudevit Gaj 1842. god. progovara o internetu, sigurno je i u programu Pokreta postojalo izvješće o Windows Vista (?).
Ma to je zajebancija. Jednom mi je frend rekao da zapišem sve svoje genijalne izjave, pa sam i ovu zapisao i stavio je kao da je Gaj to stvarno rekao. Još će me tužiti za klevetu.

Ljudevit Gay, 1842.
Ljudevit Gay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-09-07, 13:23   #48 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ma kaj fakat? A ja stvarno mislila da se u programu Pokreta pod točkom 4. govori o Windowsima.
Odgovori sa citatom
Star 25-09-07, 13:26   #49 (permalink)
dr.sc. Foruma

Pa Gubec je i poveo seljačku bunu jer novi MSN nije imao plugingove za Mediu 10
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-09-07, 17:13   #50 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-11-06
Godina: 21
Poruka: 440
Chuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono nešto

Mislim da moj problem zaslužuje poseban topik, ali nije bitno.
Da prijeđem na stvar, ljudi usamljen san u zadnje vrijeme jer penis mi je doesegao ekstremne proporcije zbog uboda čudnog i nadasve bezkompromisnog insekta u Keniji i svaka se žena kad joj ga pokažen zabezekne i pobjegne, što da radim

Prijatelji mi savjetuju da idem u cirkus, ali ja ne želin biti klaun ili dapače(jeslitldak) nakaza, što da učinim vrlo sam tužan i usamljen.
Želim savjete preko privatnih poruka, a ne da na mom problemu skupljate postove...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: strah

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111