| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Usamljen sam jer sam prestrašen u Društvo forumu; moj savjet, odu kod te cure izvadi karu i reci oš neš, nema druge druže xD... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen Citat:
ajme prika suptilnosti kod tebe,ma 100% će reći oću našega gaya ja i dalje mislim najviše to boli,sexualnost.. nije skučajan taj njegov nick,nesigurnost,plaši se uklapanja,plaši se reakcija okoline,nesigurnost...krije nešta šta je očito.. | |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen Citat:
ma nisam reka da je sigurno ali iz ovoga šta čitam mi sve na to ukazuje,zašto se boji uklopiti u društvo,zašto izbjegava kontakte s ljudima,zašto se boji reakcije društva..i sad taj nick,zaboravi ono Ljudevit,mislim Gay ..nekako mi sve aplicira na njegovu sexualnost..to je moje mišljenje,ako sam bio grub oprosti znam samo za iskrenost tako da..ispričavam se još jednom jer izgovara sam mišljenje a nisam pazio na oštrinu riječi... ![]() | |
| | |
| | #45 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen Da, a tek potpis mislim ono Ljudevit Gaj 1842. god. progovara o internetu, sigurno je i u programu Pokreta postojalo izvješće o Windows Vista (?). ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen Citat:
| |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-08-07 Lokacija: Nedelišće - centrum mundi Godina: 21
Poruka: 152
![]() | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen Citat:
![]()
__________________ "Internet je kao demokracija - misliš da možeš činiti sve na njemu, a ustvari ne možeš ništa." Ljudevit Gay, 1842. | |
| | |
| | #48 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen Ma kaj fakat? A ja stvarno mislila da se u programu Pokreta pod točkom 4. govori o Windowsima. ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 440
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen Mislim da moj problem zaslužuje poseban topik, ali nije bitno. Da prijeđem na stvar, ljudi usamljen san u zadnje vrijeme jer penis mi je doesegao ekstremne proporcije zbog uboda čudnog i nadasve bezkompromisnog insekta u Keniji i svaka se žena kad joj ga pokažen zabezekne i pobjegne, što da radim Prijatelji mi savjetuju da idem u cirkus, ali ja ne želin biti klaun ili dapače(jeslitldak) nakaza, što da učinim vrlo sam tužan i usamljen. Želim savjete preko privatnih poruka, a ne da na mom problemu skupljate postove...
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
![]() |
| Tagovi: strah |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:37.

..nekako mi sve aplicira na njegovu sexualnost..to je moje mišljenje,ako sam bio grub oprosti znam samo za iskrenost tako da..ispričavam se još jednom jer izgovara sam mišljenje a nisam pazio na oštrinu riječi...