| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Usamljen sam jer sam prestrašen u Društvo forumu; U solinu ima za kupit dobrih sjekira. To nije daleko od splita.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen Gaje, gaje... nije to ni do cura ni do okoline, ne brini se... fali ti samopouzdanja općenito, al vidićeš kad pukne, kad te počne bolit kita za sve živo, tako ti je to u današnjem svijetu... uglavnom ne sekiraj se, napiši koju sjebanu pjesmicu da ovjekovječiš te godine u svom životu i to ti je to |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 224
![]() | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen ajme meni.... šta da ti kažen.... u nekim djelovima teksta se baš pronalazim... jednostavno neki ljudi se rode tako sramežljiviji i pomalo paranoični.... ![]()
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #55 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen Opusti se malo i ne razmisljaj toliko o sitnicama koje samo ti vidis! Sredice se to samo od sebe, veruj mi...
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #56 (permalink) |
| charolastra | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen Ja sam prestrašen jer sam usamljen, al valjda bude ok
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #58 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen Moraš se samo opustit, i prestat razmišljat, jer te preveliko razmišljanje i dovelo do strahova. Radi na sebi, pokušavaj što više bit dobre volje i to će se primjetit. Netko je dobro napisao u prijašnjim postovima, nek ti moto bude BMK - boli me k***c, nemoj se zamarat sa sitnicama i onim što bi netko mogao mislit. Ti drugi isto imaju svoje probleme i strahove, samo što ih možda bolje rješavaju od tebe. Ma bit će sve ok, pao si u prvoj rundi i mislio da je gotovo, sad se digni i nastavi se borit, izgubio si prvu rundu ali ne i meč. ![]() |
| | |
| | #60 (permalink) |
| next best thing | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen daj to zamisli, ožene ih, i onda se skrivaju po stanu jedan od drugog, jer ako se vide, uplaše se jedan drugog ![]() ![]() ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
![]() |
| Tagovi: strah |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:44.