Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Usamljen sam jer sam prestrašen u Društvo forumu; Za početak, umjesto da odeš kod psihologa, "pričaj" sam sa sobom, priznaj sam sebi da te je strah, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-02-08, 10:35   #61 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 30
Poruka: 1,031
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase
Re: Usamljen sam jer sam prestrašen

Za početak, umjesto da odeš kod psihologa, "pričaj" sam sa sobom, priznaj sam sebi da te je strah, učini to mnogo puta, kod svih stvari kojih te je strah!!!

Kad nešto zajebeš, nazovi odgovornog i reci: "zajebo sam", ispričaj se, jer prihvačenje straha je prvi korak u riješavanju bilo koje bojazni!!!

Ako si govoriš mene nije strah, a samo se povlačiš u sebe, ne radiš ništa dobro sebi, i stvari se samo kompliciraju!!!
Star 01-03-08, 18:23   #62 (permalink)
Starter

Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 53
nina_21 je zabranio reputaciju

samo vjeruj u sebe i imaj hrabrosti prići joj
nina_21 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 16:42   #63 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Ljudevit Gay

Datum registracije: 21-08-07
Godina: 21
Poruka: 162
Ljudevit Gay se izdvaja iz mase

Ej, sad imam priliku za zaposlenje, a ne usuđujem se ući u prostorije trgovine računalnim i uredskim materijalima u kojoj bi se mogao zaposliti... Mislim, nitko mi nije ponudio posao, već jednostavno u toj trgovini traže jednu osobu koja bi radila kao prodavač, čak i ne mora biti školovan u struci informatičara/ekonomista, ali ja sam najbliže trgovini prišao na tri metra. I nikako da krenem unutra na razgovor.
Mogao bih raditi i uhodavati se i sve, ali najviše me strah početka - razgovora o poslu, kvalifikacija, zamišljam kako si poslodavac misli: "Koji kurac uopće ovaj tupan tu traži?"...
Taj početak me najviše užasava. It's the hardest part, kako bi Coldplay rekli...
Kako da uđem unutra, kako da se ponašam?

Ljudevit Gay, 1842.
Ljudevit Gay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 17:38   #64 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 20-02-08
Poruka: 649
-cool girl- se izdvaja iz mase

Ovo mi je,stari moj poznato jako,jako..jer imam i takvih problema,nisi jedini,pa prema tome,ima svega po svijetu,ako zelis,napisem ti preko pp,sto god zeliš..
-cool girl- je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 17:54   #65 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 23
Poruka: 4,778
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Citat:
Pravi autor: Ljudevit Gay Pogledaj Poruke
Kako da uđem unutra, kako da se ponašam?
Nemoj ni ulaziti... ako ti je teško ući u dućan, onda će ti tjeskobu stvarati svaki čovjek koji uđe... Ja sam radio sa informatikom i u dućanu... biti ćeš katastrofa ako nemaš stav i ne razumiješ se, jer se većina ljudi dolazi kurčiti sa par rečenica koje su pročitali u Bugu i namjerom da te izjebu u zdrav mozak... So... nije to posao za tebe, traži neke administrativne gdje nećeš morati komunicirati s ljudima.
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 19:48   #66 (permalink)
Uvaženi forumas

Ovo mi je poznato,jer sam i sama se u ovo uvalila,isti problem..tako da te kuzim stari..
-cool girl- je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 19:53   #67 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,533
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Ljudevite, mislim da otvaranje ovog topika nije rješenje.... samo ćeš si muku izproduživat....

Triba u životu stisnit zube i uvatit se u koštac sa svim....pa taman ispao i glup koji put, nije uopće bitno....

Al mislim da znaš svu teoriju.....da ti prakse fali....

Prema tome.....u boj!!!
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 20:45   #68 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-02-08
Godina: 28
Poruka: 2
cross se izdvaja iz mase

Preemotivna si osoba. To je osnovni razlog sto imas takav problem. A upravo ta tvoja emotivnost je dovela do psiholoskog poremećaja - sociofobije. Sociofobija je ozbiljan poremecaj koja cak moze dovesti do depresije pa cak i suicidnih razmisljanja. Ne zelim te plasiti, posto si mlad decko, no ako zelis strucnu pomoc, moras se obratit strucnjaku za takve stvari. S tim ti je umanjen kvalitet zivota, a to sigurno ne zelis.
A da imas saznanja da vecina ljudi ima isti problem ko ti, da li bi tada dobio vise samopouzdanja? Na kraju svi smo mi ljudi i donekle slicni i sigurno nisi jedini s tim problemom. Da se izlijeciti, trebas samo ustrajat na sebi, poradit na tome da se ne obazires na misljenja drugih ljudi i utuvit sebi u glavu da je jedan zivot koji ce brzo proc. Jednom kad te vise ne bude, kao i svih nas, mislis da ce biti vazno tko si ti bio, sto si radio, kakav si zivot imao, da li si bio subotom navecer pijan i sevio neku zgodnu picku ili si citao slovnu reformu Ljudevita Gaja. Razmisli malo pa ce vidjet da je ovaj nas zivot za k...
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 20:46   #69 (permalink)
Uvaženi forumas

a boze mili..
-cool girl- je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 20:55   #70 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: cross Pogledaj Poruke
Preemotivna si osoba. To je osnovni razlog sto imas takav problem. A upravo ta tvoja emotivnost je dovela do psiholoskog poremećaja - sociofobije. Sociofobija je ozbiljan poremecaj koja cak moze dovesti do depresije pa cak i suicidnih razmisljanja. Ne zelim te plasiti, posto si mlad decko, no ako zelis strucnu pomoc, moras se obratit strucnjaku za takve stvari. S tim ti je umanjen kvalitet zivota, a to sigurno ne zelis.
A da imas saznanja da vecina ljudi ima isti problem ko ti, da li bi tada dobio vise samopouzdanja? Na kraju svi smo mi ljudi i donekle slicni i sigurno nisi jedini s tim problemom. Da se izlijeciti, trebas samo ustrajat na sebi, poradit na tome da se ne obazires na misljenja drugih ljudi i utuvit sebi u glavu da je jedan zivot koji ce brzo proc. Jednom kad te vise ne bude, kao i svih nas, mislis da ce biti vazno tko si ti bio, sto si radio, kakav si zivot imao, da li si bio subotom navecer pijan i sevio neku zgodnu picku ili si citao slovnu reformu Ljudevita Gaja. Razmisli malo pa ce vidjet da je ovaj nas zivot za k...

Da ja tebe pitam nesyto-jesi ti psihologica ili nesto slicno.
-cool girl- je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: strah

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:29.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114