| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Usamljen sam jer sam prestrašen u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: -cool girl- Da ja tebe pitam nesyto-jesi ti psihologica ili nesto slicno. ni blizu. usto nisam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-02-08 Godina: 28
Poruka: 2
![]() | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen ni blizu. usto nisam ona nego on. Sto mislis da bi se cura ovako fino izrazavala ![]()
__________________ Linda thought her life was empty, filled it up with alcohol. Katherine was much too pretty, she didn't do that shit at all. Uh-uh. Not Katherine. |
| | |
| | #72 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-08-07 Lokacija: Nedelišće - centrum mundi Godina: 21
Poruka: 157
![]() | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen Citat:
A ovo da i drugi ljudi imaju iste probleme uopće mi ne povećava samopouzdanje. Nice try, ipak. ![]()
__________________ "Internet je kao demokracija - misliš da možeš činiti sve na njemu, a ustvari ne možeš ništa." Ljudevit Gay, 1842. | |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-03-08
Poruka: 64
![]() | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen Ti si sebe strpao u jedan gadan krug u kojem tvoji strahovi povećavaju izolaciju od svega dobrog a tako živit samo ti pojačava strahove i nelagodu što povećava izolaciju i tako u beskraj. Nije važno kako je počelo. Važno je samo kako ćeš se iščupat iz toga. Prvo shvati (znam da znaš ali ipak) da si ovdje samo jedno kratko vrijeme. Jel ima ikakvog smisla provodit najbolje od tog kratkog vremena u kurcu zbog nečeg šta ustvari nije realno? Drugo, samoubojstvo ostavi za neka kasnija vremena - možeš se uvjek ubit tako da nema smisla žurit sa tim. Treće nabavi i pogledaj dokumentarac "What the *bleep* do we know" pa ćeš skužit kako sami sebe možemo sjebat bespotrebno sa svojim negativnim razmišljanjima i kako čak i svoju stvarnost iskrivljujemo u negativu mada ona takva nije. Šta se tiče te cure... dok si takav nemaš šanse nikakve, cure imaju radar za takve nesigurnosti i mada to nije fer ni pravedno stvarnost je jednostavno takva i nemožeš tu ništa. Jednom kad dođeš sebi, ko zna. Ali svejedno najbolji lijek da ti nebude pre-pre-pre teško zbog jedne cure je napraviot bilo kakve veze sa drugima. Nećeš je zaboravit ali bar nećeš bit lud i u bolu. Promjeni svoju percepciju stvarnosti pa ćeš promjenit i stvarnost. A i nebi ti bilo loše otić kod psihijatra ponekad, samo si nađi nekog dobrog čisto da imaš nekog za potporu i sa te strane. Znači taktički si počni djelovat na sjeban um sa više strana. Šta prije jer vrimena svaki dan imaš sve manje. |
| | |
| | #75 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen Svaki dan rješi jedan strah, jer sa strahovima se moraš suočit. Znam da ti nije lako ali ovako se samo vrtiš u krug i stojiš na mjestu. Moraš nešto napraviti jer gubiš dragocjeno vrijeme. Počni od malih stvari i vidjet ćeš da će se stvari popraviti. U početku će se činiti da je sve isto ali ti samo budi uporan i bit će sve ok.
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #78 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 797
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen Citat:
![]()
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. | |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-03-08
Poruka: 64
![]() | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen A šta te muči coolgirl? Ako je isti problem onda su ti odgovori već tu a ako nije možda bi tribala napravit svoju temu pa to opisat malo. ili da nastavimo tu pošto se ljudevit izgleda već krknuo ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: strah |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:24.