Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Usamljen sam jer sam prestrašen u Društvo forumu; Ja vam imam slican prblem,pa cu pokusati to ovdje s vama podijeliti,jer se mene to itekako ticce.. -------- Naime,...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-03-08, 00:20   #81 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 19-02-08
Poruka: 630
-cool girl- se izdvaja iz mase
Re: Usamljen sam jer sam prestrašen

Ja vam imam slican prblem,pa cu pokusati to ovdje s vama podijeliti,jer se mene to itekako ticce..
--------
Naime,isto tako kao sto je ovaj mladic napisao,imam big problem..meni se jedan lik svidao,cijelo ljeto sam ga pratila,malo se raspitala o njemu,dobila br moba svasta nesato,al opet od topga nista nije bilo..jako zalosno..vise ga nisam ni cula ni vidjelča,od tog dana pa prema tome..niš..i onda tako jha setam igle opet se pojavio8to vam je ono iznenada)
Nemate pojma,kako sam bila e onda happy9
Kao da sam milju dobilla..ajme..i onda opet sve po starome..
A kako neam srece u ljubavi,tako i sa prijateljima..eto..ima nas i vise koji se lonely,ak to nezelu priznati..
-cool girl- je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 14:07   #82 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-06-07
Godina: 19
Poruka: 708
jolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono nešto

shvaćam o čemu pričate...
slušaj, nemožeš cili život stajat sa strane i čekat da ti se nešto dobro dogodi - ako samo čekaš i stojiš na mistu ništa ti se neće dogodit, jer ti si taj koji upravlja svime!
a šta se tiče samopouzdanja, nitko nije potpuno siguran u sebe, to sigurno..neki ljudi su povučeniji od ostalih, that's just the way it is...
ali zapamti jednu stvar: upravo si ti stvoren za jednu osobu na ovom svitu...pa šta čekaš? NAĐI JE!
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 15:38   #83 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 789
Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase

trči , treniraj, preplivaj 2 kilometra, istrči 10 krugova oko stadiona, ne smiješ sebe doživljavati kao žrtvu, već kao borca. prebacivanje iz pozicije žrtve koja se samosažaljeva u poziciju borca koji se ponosno bori kroz život djeluje regenerirajuće. umri kao čovjek. bolje umrijeti kao čovjek nego živjeti kao kukavica. stavi to sebi u glavu i furaj naprijed. ako ne možeš jebiga onda, pokopaj se odmah.

Zadnji Uredio Korozija : 24-03-08 u 15:41.
Korozija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 15:48   #84 (permalink)
Uvaženi forumas

jolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono nešto

to je to
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 15:56   #85 (permalink)
Uvaženi forumas

Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase

živjela ti meni ljepotice
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 18:33   #86 (permalink)
Uvaženi forumas

također
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 18:57   #87 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika Summer Evening

Datum registracije: 24-03-08
Godina: 23
Poruka: 7
Summer Evening se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Summer Evening

Mene je prije strašno pralo to nepovjerenje prema samom sebi, nedostatak samopouzdanja i te spike dok se nisam sam ispljuskao i rekao DOSTA! Život je prekratak a toliko toga ti ostane uskraćeno i nemaš priliku doživjeti zbog jebenog straha od tuđe reakcije, jer to je kad se sve zbroji glavni motiv zašto nam nedostaje samopouzdanja - bojimo se kako će drugi reagirati na nas. Kad jednom naučite biti flegma po tom pitanju, vidjet ćete da će vam sve ostalo krenut samo od sebe
Summer Evening je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 01:30   #88 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-11-06
Godina: 22
Poruka: 647
Markan se izdvaja iz maseMarkan se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Markan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Markan

Citat:
Pravi autor: Summer Evening Pogledaj Poruke
Mene je prije strašno pralo to nepovjerenje prema samom sebi, nedostatak samopouzdanja i te spike dok se nisam sam ispljuskao i rekao DOSTA! Život je prekratak a toliko toga ti ostane uskraćeno i nemaš priliku doživjeti zbog jebenog straha od tuđe reakcije, jer to je kad se sve zbroji glavni motiv zašto nam nedostaje samopouzdanja - bojimo se kako će drugi reagirati na nas. Kad jednom naučite biti flegma po tom pitanju, vidjet ćete da će vam sve ostalo krenut samo od sebe

lijepo rečeno, to bi bilo to... barem što se samopouzdanja tiče...

Rock On!
Markan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 01:36   #89 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: Chuorakk Pogledaj Poruke
Gay nemoj biti tužan
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 15:06   #90 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Ljudevit Gay

Datum registracije: 21-08-07
Godina: 21
Poruka: 156
Ljudevit Gay se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: jolie_18 Pogledaj Poruke
shvaćam o čemu pričate...
slušaj, nemožeš cili život stajat sa strane i čekat da ti se nešto dobro dogodi - ako samo čekaš i stojiš na mistu ništa ti se neće dogodit, jer ti si taj koji upravlja svime!
a šta se tiče samopouzdanja, nitko nije potpuno siguran u sebe, to sigurno..neki ljudi su povučeniji od ostalih, that's just the way it is...
ali zapamti jednu stvar: upravo si ti stvoren za jednu osobu na ovom svitu...pa šta čekaš? NAĐI JE!
Ako bi na svijetu postojala jedna osoba za koju je svatko stvoren, onda bi sudbina postojala. Ali nema sudbine, samo slučajnosti. Jer svaki atom u svemiru utječe na svaki drugi atom u svemiru. I to je nedeterministički kaos, nepredvidiv, bez sudbine...

Ljudevit Gay, 1842.
Ljudevit Gay je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: strah

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:34.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114