| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Usamljen sam jer sam prestrašen u Društvo forumu; Ja vam imam slican prblem,pa cu pokusati to ovdje s vama podijeliti,jer se mene to itekako ticce.. -------- Naime,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 630
![]() | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen Ja vam imam slican prblem,pa cu pokusati to ovdje s vama podijeliti,jer se mene to itekako ticce.. ![]() -------- Naime,isto tako kao sto je ovaj mladic napisao,imam big problem..meni se jedan lik svidao,cijelo ljeto sam ga pratila,malo se raspitala o njemu,dobila br moba svasta nesato,al opet od topga nista nije bilo..jako zalosno..vise ga nisam ni cula ni vidjelča,od tog dana pa prema tome..niš..i onda tako jha setam igle opet se pojavio8to vam je ono iznenada) ![]() Nemate pojma,kako sam bila e onda happy 9Kao da sam milju dobilla..ajme..i onda opet sve po starome.. ![]() A kako neam srece u ljubavi,tako i sa prijateljima..eto..ima nas i vise koji se lonely,ak to nezelu priznati.. ![]() ![]() |
| | |
| | #82 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-06-07 Lokacija: ...tvoji snovi... Godina: 19
Poruka: 708
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen shvaćam o čemu pričate... slušaj, nemožeš cili život stajat sa strane i čekat da ti se nešto dobro dogodi - ako samo čekaš i stojiš na mistu ništa ti se neće dogodit, jer ti si taj koji upravlja svime! a šta se tiče samopouzdanja, nitko nije potpuno siguran u sebe, to sigurno..neki ljudi su povučeniji od ostalih, that's just the way it is... ali zapamti jednu stvar: upravo si ti stvoren za jednu osobu na ovom svitu...pa šta čekaš? NAĐI JE! ![]()
__________________ These iron bars can't hold my soul in. |
| | |
| | #83 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 789
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen trči , treniraj, preplivaj 2 kilometra, istrči 10 krugova oko stadiona, ne smiješ sebe doživljavati kao žrtvu, već kao borca. prebacivanje iz pozicije žrtve koja se samosažaljeva u poziciju borca koji se ponosno bori kroz život djeluje regenerirajuće. umri kao čovjek. bolje umrijeti kao čovjek nego živjeti kao kukavica. stavi to sebi u glavu i furaj naprijed. ako ne možeš jebiga onda, pokopaj se odmah.
__________________ Jebeš potpisr" Zadnji Uredio Korozija : 24-03-08 u 15:41. |
| | |
| | #87 (permalink) |
| Starter | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen Mene je prije strašno pralo to nepovjerenje prema samom sebi, nedostatak samopouzdanja i te spike dok se nisam sam ispljuskao i rekao DOSTA! Život je prekratak a toliko toga ti ostane uskraćeno i nemaš priliku doživjeti zbog jebenog straha od tuđe reakcije, jer to je kad se sve zbroji glavni motiv zašto nam nedostaje samopouzdanja - bojimo se kako će drugi reagirati na nas. Kad jednom naučite biti flegma po tom pitanju, vidjet ćete da će vam sve ostalo krenut samo od sebe ![]() |
| | |
| | #88 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen Citat:
lijepo rečeno, to bi bilo to... barem što se samopouzdanja tiče... ![]() | |
| | |
| | #90 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-08-07 Lokacija: Nedelišće - centrum mundi Godina: 21
Poruka: 156
![]() | Re: Usamljen sam jer sam prestrašen Citat:
__________________ "Internet je kao demokracija - misliš da možeš činiti sve na njemu, a ustvari ne možeš ništa." Ljudevit Gay, 1842. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: strah |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:34.

9

i rekao DOSTA! Život je prekratak a toliko toga ti ostane uskraćeno i nemaš priliku doživjeti zbog jebenog straha od tuđe reakcije, jer to je kad se sve zbroji glavni motiv zašto nam nedostaje samopouzdanja - bojimo se kako će drugi reagirati na nas. Kad jednom naučite biti flegma po tom pitanju, vidjet ćete da će vam sve ostalo krenut samo od sebe