Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 29

Usamljena :(

Raspravljate o temi Usamljena :( u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; Zdravo, nova sam clanica ovog portala..dolazim iz BiH, iz jednog malog gradica...vec godinu dana nemam drustva, ne izlazim u grad ...

Starter
    Datum registracije
    24-08-09
    Poruka
    10
    Liked
    0 times

Usamljena :(

Zdravo, nova sam clanica ovog portala..dolazim iz BiH, iz jednog malog gradica...vec godinu dana nemam drustva, ne izlazim u grad sa drustvom. pravo sam usamljena.Danima sam "zabijena" u kucu i ne izlazim..Razred u koji idem, je djetinjast, svi ga takvim smatraju, djevojke uopce ne izlaze vanka u grad nego rađe se igraju nogometa.u razredu sam najbolja, pa me mnoge djevojke ne podnose jer su ljubomorne na mene...
    moje pitanje za vas jeste, kako bi vi postupali da ste na mom mjestu..kako da dodjem do nekog drustva..jel mi moze neko pomoci??unaprijed zahvaljujem

Rista Metalista Chuck Norris Champion Avatar od korisnika Radanus
    Datum registracije
    11-08-07
    Starost
    24
    Poruka
    3,380
    Liked
    55 times

Re: Usamljena :(

Pa prvo izađi van iz kuce. Doma neces nikog upoznat.
    A guy realizing how much he cares for a girl that's in his life

Starter
    Datum registracije
    24-08-09
    Poruka
    10
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Radanus Pogledaj Poruke
    Pa prvo izađi van iz kuce. Doma neces nikog upoznat.
    al necu sama izaci van?

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika mmrki
    Datum registracije
    14-07-07
    Poruka
    2,769
    Liked
    1 times

Pozoveš nekog na kavu, sigurno ima netko tko će ić
    Citat Pravi autor: Snjesko Bijelic Pogledaj Poruke
    vidi ju prasica ti boga materina

Rista Metalista Chuck Norris Champion Avatar od korisnika Radanus
    Datum registracije
    11-08-07
    Starost
    24
    Poruka
    3,380
    Liked
    55 times

A sta se uopce dogodilo s drustvom da si ga izgubila prije godine dana?
    A guy realizing how much he cares for a girl that's in his life

prof. Foruma Avatar od korisnika kontrolaleta
    Datum registracije
    30-10-07
    Poruka
    1,635
    Liked
    75 times

imala sam sličan problem u godinama u kojima se ide u školu, osnovnu (ne, nisam bila najbolja u razredu)..izbjegavali su me, rugali se jer sam bila jako povučena, crvenokosa sa pjegicama(drugačija od njih). osnovnu sam završila bez nekih većih prijateljstava.

Srednja škola je donjela promjene..ulaskom u razred jedna mala garava je glasno rekla-"a lude cure koliku kosu je ofarbala"...to prijateljstvo se izdvojilo od svih prijateljstava..to je moja Ana.

Za prijateljstvo, kao i sve potrebna je volja, želja, trud, ulog, osmijeh, tolerancija, samopouzdanje, vrijeme...sve će to već sjesti na svoje..no možda ni to društvo iz razreda nije toliko loše....probaj nekada poigrati s njima nogomet...
    **kad si takvu sreću htio, vala nek ti je**

Starter
    Datum registracije
    24-08-09
    Poruka
    10
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Radanus Pogledaj Poruke
    A sta se uopce dogodilo s drustvom da si ga izgubila prije godine dana?
    Pa kada sam posla u srednju skolu, drustvo se jednostavno rasulo....neki su otisli u drugi grad da se skoluju,neki su nasli nove prijatelje..samo ja sam se lose snasla u drustvu...ne znam, previse mi je razred djetinjast, pisu leksikom a prvi razred srednje skole....nekako mi to ne ide skupa..

Starter
    Datum registracije
    24-08-09
    Poruka
    10
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: kontrolaleta Pogledaj Poruke
    imala sam sličan problem u godinama u kojima se ide u školu, osnovnu (ne, nisam bila najbolja u razredu)..izbjegavali su me, rugali se jer sam bila jako povučena, crvenokosa sa pjegicama(drugačija od njih). osnovnu sam završila bez nekih većih prijateljstava.

Srednja škola je donjela promjene..ulaskom u razred jedna mala garava je glasno rekla-"a lude cure koliku kosu je ofarbala"...to prijateljstvo se izdvojilo od svih prijateljstava..to je moja Ana.

Za prijateljstvo, kao i sve potrebna je volja, želja, trud, ulog, osmijeh, tolerancija, samopouzdanje, vrijeme...sve će to već sjesti na svoje..no možda ni to društvo iz razreda nije toliko loše....probaj nekada poigrati s njima nogomet...
    da...stvarno je uzasno..pokusala sam ja sa rajom iz razreda, ali me uvijek nekako "odbacivaju" uvijek kad zelim prici nekoj djevojci da ju nes pitam u to dodje neka njena frendica i kaze joj "ajd ovamo brze da vidis nes"..ili nes tako slicno...tako da mi se ne pokusaje sa djevojkama iz razreda..nekako moja situacija mi se cini "neizlazna".....

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika zavodnica no.1
    Datum registracije
    10-01-09
    Poruka
    2,311
    Liked
    55 times

ma daj uvijek ima izlaza...ako nemaš baš nikakvu frendicu izađi sa rodicom,rođakom,bratom,sestrom..s kim bilo...i upoznati ćeš nekoga..nemoj odustajati,budi malo komunikativnija,opusti se..pitaj nekoga da ode s tobom na kavu i tako to..naći ćeš si društvo,ne brini..i valjda i u razredu ima neka cura koja ne piše leksikone ako ti se neka čini ok i da bi mogla sa njom upoznaj se malo bolje,otiđi sa njom na piće..i jednostavno se opusti..i izađi iz kuće kako znaš, samo se nemoj zatvarati u kuću
    Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan ga treba stvarati, i braniti.
    Izvjesne osobine odbacivati, nove stvarati.

prof. Foruma Avatar od korisnika kontrolaleta
    Datum registracije
    30-10-07
    Poruka
    1,635
    Liked
    75 times

draga moja..izlaz uvijek postoji!
    biti neko vrijeme bez društva iz tvoje perspektive izgleda jako teško no kad nađeš društvo, falit će ti ljubav, poslje toga ćeš poželjeti obitelj, pa dijecu, pa sedmicu na lotu..kroz čitav taj život ćeš ravnati svoju kovrčavu kosu da bi bila u trendu, da te primjete i vole..koliko mi želja imamo a da nismo ni svjesni da je život sada..dok ovo čitaš.

da ne duljim-ako stvarno želiš društvo-trgni se, idi sama za curama i dečkima koji su ti ok, budi fer prema njima, trudi se i to će ti se vratiti prijateljstvom..
    **kad si takvu sreću htio, vala nek ti je**

Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku