mozda se samo drogira, nije sve tako crno.
pa pitaj ga jel te vara, jesi mu bas tako rekla...
moze biti 100 i jedan razlog zasto je nedostupan, ne mora odma varati, ali tko zna![]()
Raspravljate o temi varanje? u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; sumnjam da me decko vara..zadnjih par dana odjednom je neprestano poceo izlazit navodno sa prijateljima i uvijek je u isto ...
mozda se samo drogira, nije sve tako crno.
pa pitaj ga jel te vara, jesi mu bas tako rekla...
moze biti 100 i jedan razlog zasto je nedostupan, ne mora odma varati, ali tko zna![]()
čast svakome ko ima vezu na daljinu, ja bi to teško mogla.
možeš ti pitati tisuću puta, sigurno ti neće reći-da varam te(to možeš zaboraviti)..sigurnije je ako se počeo češće prati i lickati nego je to činio do sada
vrijeme..vrijeme će ti sve reći malecka..![]()
**kad si takvu sreću htio, vala nek ti je**
a jebem ti sve...onda mene moj vara sa svakom koja naiđe..često izlazi često putuje, često je nedostupan i sad ću zbog toga misliti da me vara..to nisu baš razlozi za sumnju..
sačekaj malo..ako bude još promjena na ponašanju (onih bitnijih) onda vidi..a ne ga maltretirati zbog toga što je par dana bio par puta nedostupan
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan ga treba stvarati, i braniti.
Izvjesne osobine odbacivati, nove stvarati.
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
evo zavodnica lijepo kaže
no ono što ja nikada nisam shvaćala je ovaj dio-bila sam od 6-10 na kavi, bazenu, poslu i nisam se javila ili sam bila isključena-pita mene netko moj-zašto se to dogodilo-i taj netko nema objašnjenje, ili prešuti, ili napadne uglavnom odgovor tipa bio sam u gužvi se izostavi(to je dio koji vjerujem nikome ne odgovara).
zato dolazi do sumnje
**kad si takvu sreću htio, vala nek ti je**
Nista sto gps implantat ne moze rijesti
![]()
Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!
ma šta ti pametuješ locrian
nije svatko kao ti![]()
Ja sam dobar dečko...![]()
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
aha.. i ja dobra cura
![]()