Stranica 1 od 6 123456 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 54

Vrijeme liječi

Raspravljate o temi Vrijeme liječi u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; Mislim da ovdje nikada nisam otvorila temu, pa evo, ovo bi bio i prvi put za to Svugdje čujem/ čitam ...

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Vrijeme liječi

Mislim da ovdje nikada nisam otvorila temu, pa evo, ovo bi bio i prvi put za to

Svugdje čujem/ čitam da vrijeme sve liječi, da pomaže da zaboravimo...

Što vi mislite koliko ima istine u tome?

Ja mislim da nema niti malo. Mislim da je ta izjava samo utjeha koju će nam reći da nas "skinu" ili pak ona strašna moć autosugestije u koju moramo vjerovati da će jednom to prestati "boljeti".
    stupid is as stupid does

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    398 times

Re: Vrijeme liječi

ja naprotiv mislim da je istina, neke stvari se nikad ne zaliječe ali s vremenom manje bole
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

V.I.P. Član Avatar od korisnika edhembeg
    Datum registracije
    27-06-08
    Starost
    28
    Poruka
    4,375
    Liked
    128 times

ja pak mislim da vrijeme ne lijeci bol ,,, vec covjek s vremenom nauci zivjeti s tom boli ...
    Nije u redu mrziti sve ruže zato što si se ogrebao na jedan trn...

živac. Avatar od korisnika mama
    Datum registracije
    04-07-04
    Poruka
    6,101
    Liked
    25 times

Ja mislim da je to istina. Ne možeš zaboraviti, ali preboliti možeš. Neke situacije koje su te prije pogodile jako nakon nekog vremena čine se sitnicom
    Možda ga baš večeras u mraku
    čeka njegov komad slave,
    Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    398 times

naravno ne pomaže ako čovjek zapne za nešto i silom se toga drži.

ali ako dopusti drugim stvarima da dopru do njega pomaže svakako
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

V.I.P. Član Avatar od korisnika edhembeg
    Datum registracije
    27-06-08
    Starost
    28
    Poruka
    4,375
    Liked
    128 times

jest mama ,,, zaista to ovisi o kakvoj je boli rijec ...

gubitak bliske osobe se ne moze preboliti, ali s vremenom se naucis s time nositi i nastaviti dalje zivjeti ,,, zato se i slazem s tim da kad te nesto teze pogodi onda nakon nekog vremena se odredjene situacije cine sitnicom ...
    Ipak nesto ima u tom vremenu, iako je po meni to vise nekakva uzrecica "vrijeme lijeci sve rane" koja ti u trenutku boli ne pomaze puno ,,, jest da ce te s vremenom manje boliti (ko sto kaze daidza ) ,,, i tako ce ti biti sve do trenutka dok te ne pogodi nesto teze kad ce ti se ta ista stvar tada uciniti "sitnicom" ...
    Nije u redu mrziti sve ruže zato što si se ogrebao na jedan trn...

Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Slažem se sa edom...

Sve u svemu, shvatila sam da mrzim tu izreku. I vrijeme.
    stupid is as stupid does

Datum registracije
    04-07-04
    Poruka
    6,101
    Liked
    25 times

To je samo fraza.
    Gubitak bliske osobe jako je bolan, ali ako je čovjek dovoljno psihički jaka osoba naći će dovoljan razlog da ide dalje.
    čeka njegov komad slave,

Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Misliš, fizički gubitak bliske osobe (smrt)? Da, to se slažem da treba naći razlog za dalje.

Zapravo, nakon bilo kakvog gubitka mora postojati razlog za dalje... Pa makar si lagali da ima smisla.
    stupid is as stupid does

Datum registracije
    04-07-04
    Poruka
    6,101
    Liked
    25 times

Ma općenito. To samo eto primjera radi. O čemu god da se radi, ma i o gubitku posla da se radi, svaka promjena za koju smatramo da negativno utejce na nas zivot. Jednostavno stisnes zube i ides dalje. Al bas se tesko događa da to napravis odmah sutra ujutro. To je moje mišljenje.
    čeka njegov komad slave,

Stranica 1 od 6 123456 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku