ja naprotiv mislim da je istina, neke stvari se nikad ne zaliječe ali s vremenom manje bole
Raspravljate o temi Vrijeme liječi u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; Mislim da ovdje nikada nisam otvorila temu, pa evo, ovo bi bio i prvi put za to Svugdje čujem/ čitam ...
stupid is as stupid does
ja naprotiv mislim da je istina, neke stvari se nikad ne zaliječe ali s vremenom manje bole
ja pak mislim da vrijeme ne lijeci bol ,,, vec covjek s vremenom nauci zivjeti s tom boli ...
Nije u redu mrziti sve ruže zato što si se ogrebao na jedan trn...
Ja mislim da je to istina. Ne možeš zaboraviti, ali preboliti možeš. Neke situacije koje su te prije pogodile jako nakon nekog vremena čine se sitnicom![]()
Možda ga baš večeras u mraku
čeka njegov komad slave,
Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.
naravno ne pomaže ako čovjek zapne za nešto i silom se toga drži.
ali ako dopusti drugim stvarima da dopru do njega pomaže svakako
jest mama ,,, zaista to ovisi o kakvoj je boli rijec ...
gubitak bliske osobe se ne moze preboliti, ali s vremenom se naucis s time nositi i nastaviti dalje zivjeti ,,, zato se i slazem s tim da kad te nesto teze pogodi onda nakon nekog vremena se odredjene situacije cine sitnicom ...
Ipak nesto ima u tom vremenu, iako je po meni to vise nekakva uzrecica "vrijeme lijeci sve rane" koja ti u trenutku boli ne pomaze puno ,,, jest da ce te s vremenom manje boliti (ko sto kaze daidza) ,,, i tako ce ti biti sve do trenutka dok te ne pogodi nesto teze kad ce ti se ta ista stvar tada uciniti "sitnicom" ...
![]()
Nije u redu mrziti sve ruže zato što si se ogrebao na jedan trn...
Slažem se sa edom...
Sve u svemu, shvatila sam da mrzim tu izreku. I vrijeme.
stupid is as stupid does
To je samo fraza.
Gubitak bliske osobe jako je bolan, ali ako je čovjek dovoljno psihički jaka osoba naći će dovoljan razlog da ide dalje.
čeka njegov komad slave,
Misliš, fizički gubitak bliske osobe (smrt)? Da, to se slažem da treba naći razlog za dalje.
Zapravo, nakon bilo kakvog gubitka mora postojati razlog za dalje... Pa makar si lagali da ima smisla.
stupid is as stupid does
Ma općenito. To samo eto primjera radi. O čemu god da se radi, ma i o gubitku posla da se radi, svaka promjena za koju smatramo da negativno utejce na nas zivot. Jednostavno stisnes zube i ides dalje. Al bas se tesko događa da to napravis odmah sutra ujutro. To je moje mišljenje.
čeka njegov komad slave,