Stranica 2 od 6 PrvoPrvo 123456 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 54

Vrijeme liječi

Raspravljate o temi Vrijeme liječi u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; Izreka je istinita ali vrijeme kao da baš tad sporije teče......

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

Re: Vrijeme liječi

Izreka je istinita ali vrijeme kao da baš tad sporije teče...

V.I.P. Član
    Datum registracije
    09-04-08
    Poruka
    4,354
    Liked
    72 times

slažem se sa wamp.

vrijeme liječi, ali polako. kako liječi? na više načina..pomaže da manje mislimo na taj bolan događaj jer smo preokupirani drugim stvarima koje nam se dešavaju, a i kako vrijeme prolazi drugačije sagledavamo taj događaj i tako pronalazimo načina da ga prihvatimo kao neminovnost koja nas je zadesila.

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika ivan24
    Datum registracije
    06-02-08
    Starost
    28
    Poruka
    3,443
    Liked
    206 times

pa mislim da je ed sve korektno napisa i nema se šta više dodat
    i'm not totally useless.
    i can be used as a bad example.

V.I.P. Član Avatar od korisnika edhembeg
    Datum registracije
    27-06-08
    Starost
    28
    Poruka
    4,375
    Liked
    128 times

ja kad sam rekao gubitak voljene osobe mislio sam na smrt ...
    jer iz iskustva znam da su sve boli koje su me pratile i stvarale mi teret u trenutku smrti moje mame bile prava sitnica ,,, i dan danas boli (nakon vise od 4 godine) i to ne mogu prezaliti ,,, ali sam pronasao jako puno razloga zasto moram nastaviti dalje, prije svega sto znam da ona ne bi htjela da patim ...
    Tako da razni problemi na koje naidjem i osjetim bol ne mogu se usporedjivati s gubitkom (smrti) osobe s kojom si bio jako blizak i vezan ...

...svakako da li vrijeme lijeci to ovisi o razlicitim situacijama ,,, uvijek postoji sve gore od goreg ,,, tako da npr. oni koji su u ratu prosli zaista najteze trenutke u svom zivotu tesko da ce vrijeme moci izlijeciti i istjerati iz glave odredjene trenutke i dogadjaje (svake godine na odredjeni datum vracaju ti se neke slike)...

Tako da na kraju opet dolazim na isto ,,, svakome u zivotu postoje razlozi koji ih drze da ne posustanu, s vremenom se nauce zivjeti s tom boli (ili vise njih) gledajuci u buducnost ...

jest istina je da ide sporo, ali ...

Ispricavam se ako sam napisao sta nepovezano, ali emocije su proradile jer sam se prisjetio svoje najvece boli ...
    Nije u redu mrziti sve ruže zato što si se ogrebao na jedan trn...

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika fantastichna
    Datum registracije
    11-06-08
    Starost
    29
    Poruka
    2,113
    Liked
    2 times

ed

ot - vrijeme ne lijeci, s vremenom naucis ziviti s time sto se dogodilo....
    mama jednog curetka

Datum registracije
    28-04-07
    Starost
    26
    Poruka
    7,663
    Liked
    56 times

Mislim da je vreme i prisutnost neke druge osobe (ako je u pitanju ljubav, a možda čak i prijateljstvo) presudno ne razmišljati o nekim stvarima.
    Neke stvari čovek u svom životu ne može nikad zaboraviti ali može ih ublažiti da više ne bole kao u tom nekom datom trenutku.
    Ali, da vreme je presudno. Slažem se sa tim.

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Najbolje je ne protratiti svoje vrijeme na nekoga tko nije tog vremena vrijedan.

Pa bila riječ o liječenju ili ljubovanju.
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

prof. Foruma Avatar od korisnika EvilM@ster
    Datum registracije
    26-09-06
    Starost
    25
    Poruka
    1,584
    Liked
    5 times

a kako znati dali je netko vrijedan tvojega vremena, zivot je pun ljepih i ruznih momenata, jednostavno se moramo nauciti zivjeti sa time i tako to prihvatiti.....

i da vrijeme ljeci, samo je problem u tome sto nikada ne izljeci do kraja...
    Daj, kad mi u srce pogledas, da tamo nema nicega, da nista nema osim tvoga imena..
    Tu, na tvome pragu zaspala, jedna dusa iskrena i samo cekam dan da ti lice ugledam...

Regularni forumas Avatar od korisnika Shan Sa
    Datum registracije
    30-03-09
    Poruka
    210
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: fantastichna Pogledaj Poruke
    ...ot - vrijeme ne lijeci, s vremenom naucis ziviti s time sto se dogodilo....
    htjedoh napisati nešto dubokoumno,ali nema potrebe kad je ovdje sve rečeno.
    Priroda nam je dala po dva oka i dva uha a samo jedan jezik, da bi mogli više gledati i slušati a manje govoriti, jer se nikad ne može reći toliko mudrosti koliko se može prešutjeti gluposti.Konfucije

V.I.P. Član Avatar od korisnika white devil
    Datum registracije
    02-08-07
    Poruka
    8,662
    Liked
    79 times

Dorina, ako je ljubav u pitanju (a mislim da jeste)... proci ce bol kad naidje neko drugi...

Uopste, vreme ublazava bol...
    Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.

Lajkaj nas na Facebooku