Istina je vrijeme liječi sve, samo što je to postepeno i može potrajat neko vrijeme ali zato ima ljek i zato
Loza + piva ili obratno kako hoćete trenutno lječi sve tegobe ponajviše ljubavne i ine probleme
Raspravljate o temi Vrijeme liječi u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; Dorina evo jedna pjesma, baš tematska. Znam da ne voliš Miroslava, ali nisam mogla odoljeti....
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Istina je vrijeme liječi sve, samo što je to postepeno i može potrajat neko vrijeme ali zato ima ljek i zato
Loza + piva ili obratno kako hoćete trenutno lječi sve tegobe ponajviše ljubavne i ine probleme
Evo još jedna za moju frendicu dorinu
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Što se tiče ljubavi, rane ne liječi vrijeme nego nova ljubav.
Vrijeme liječi.
dr.sc.mr Irena![]()
**kad si takvu sreću htio, vala nek ti je**
mislim da vrijeme ne LIJECI.. prolaskom vremena samo otupljujemo na vecinu boli, ali one vece uglavnom ostaju u nama, neizlijeceneneke stvari ne mozemo niti zaboraviti niti preboliti, ali se mozemo (kako je vec netko rekao) nauciti nositi s njima i prilagoditi se koliko god nam tesko bilo
![]()
Ne može vrijeme ništa izliječiti.Sami trebamo na vrijeme shvatiti da se ide dalje.Treba proći nekoliko da se loši događaji slegnu,da se uspijemo s njima nositi i živjeti dalje,bez ozbira na sve.Nakon nekog vremena ista bol manje boli i više nema naziv bol,nego samo sjećanje ,prošlost.
"Budite onakvi kakvi želite izgledati."
(Sokrat)
Jel ovo tema na kojoj plačemo nad vlastitom sudbinom i žalimo za nekim za kim ne bi trebali žaliti in d frst plejs?![]()
...Kažu, "Vrijeme liječi sve rane", no ne slažem se s time. Rane ostaju. S vremenom um,
da bi zaštitio svoju prisebnost, pokriva rane ožiljcima i bol lagano slabi. No nikad ne nestaje.
(Rose Kennedy)
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..