| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Yo! Trazhim zhensku aka curu u Društvo forumu; ovak..ja sam banana..tko sam shto sam za sada nije bitno ima se nekaj vishe nego sitno.. sam sam.. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| made in china Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,333
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yo! Trazhim zhensku aka curu ovak..ja sam banana..tko sam shto sam za sada nije bitno ima se nekaj vishe nego sitno.. sam sam.. i trazhim curu.,.ak si zensko mozhemo razgovarat uopche nije problem.. e da..nisam prepametan,nagluh,neam para,neam svoj auto,hlache mi se raspadajumtreba mi i majica nova,jakne nemam novaca nemam..za kavu chu posuditi al ozbiljno..pa nemogu sam dochekati starost..tak da ovo nije zajebancija |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Yo! Trazhim zhensku aka curu vuxs pa ovako... recimo da sam ja kandidatkinja... reci mi koje su tvoje prednosti? kaj znaš radit po kući? imaš neki zanat u kojem si dobar (osim kolinje u vrbovcu) ? ![]() ak se ti nećeš hvalit ko će te inače ![]()
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| made in china Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,333
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Yo! Trazhim zhensku aka curu da sam ja kandidatkinja ja bi bil josh uvijek na kolinju..rekel sam samo ozbiljna spika vecheras hh znam voziti bcikl bez zrachnice..znam drzati zlicu na nosu,znam vrtiti cijelu cackalicu u ustima ,mogu najbrze exsati u hrvatskoj i blizoj okolici..(mozda me ona martina iz big bradera ima) treniram mogu s ushima migat ko pajcek s repom, volim biti ozbiljan.. volim kad me se dvori, ne volim nepravdu prema sebi naravno..i tak..jednostavan sam |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Celebrity | Re: Yo! Trazhim zhensku aka curu ali moras priznati da nije bilo nas,nebi se toga sjetio!tako da vidis da je ipak nesto dobro proizaslo iz toga! uostalom,razlika je samo u tome sto ja trazim virtualnog decka a ti pravu curu! ![]()
__________________ A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't belive and leaves before she is left - Marilyn Monroe |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:37.