| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Yo! Trazhim zhensku aka curu u Društvo forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #106 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,988
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Yo! Trazhim zhensku aka curu ponudil bi joj kiselisha al bojim se da bi odbila.. je a kaj.. kad me nitko neche pouchit ![]() u shvedskim akcijskim su odma na akciji..kaj tam mogu navchit..
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #107 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,988
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Yo! Trazhim zhensku aka curu Yo! ne oni sirupi loshi u fensi flasama nego pozdrav je ovo ja i dalje trazim dragu i toplu osobu koja bi podijelila samnom svoje slobodno trenutke (samo kada bi imala koju kunu vishka za mene i kladu) .. i koja bi samnom na koncert Mate Harija... p.s. moj mali je opasan llalala
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima Zadnji Uredio Vuxs : 02-03-08 u 00:37. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:41.