| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Yo! Trazhim zhensku aka curu u Društvo forumu; vuxs, ako su ti se javile više od 2 cure...... kad izabereš jednu onu drugu proslijedi meni... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #112 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Yo! Trazhim zhensku aka curu Šarmantan mladić, sportski građen, duhovit uvek nasmijan. situiran sa visokom životnom školom tražim damu radi povremenih druženja. Diskrecija zagarantovana. Može bolje u vašem domu zbog vašeg boljeg snalaženja. Moguć brak ali i nije. Osobni susret rešava postojeću dilemu. Ostvarimo ga i rešimo makar kratkoročno. Nesrećne devojke i žene ne upuštajte se u trku bez kraja, učinimo ono što možemo. Dame zdravog razuma javite se.
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #113 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,043
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Yo! Trazhim zhensku aka curu
__________________ There's a flame that leads all souls astray No one's safe from its tender touch of pain And everyday it's looking for new slaves To celebrate the beauty of the grave |
| | |
| | #114 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,684
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Yo! Trazhim zhensku aka curu Citat:
![]()
__________________ Jebao ne jebao, godine kurcu prolaze | |
| | |
| | #115 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Yo! Trazhim zhensku aka curu Vuxs, jes našo štogod? Ne mogu vjerovati da cure ne zamjećuju tako naočite mladiće. Možda misle da te nisu dostojne pa ih trebaš malo ohrabriti?
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #116 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,517
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Yo! Trazhim zhensku aka curu Citat:
![]() ...bolje u vašem domu zbog vašeg boljeg snalaženja... ![]() ...Moguć brak ali i nije... ![]() | |
| | |
| | #118 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 28
![]() | Re: Yo! Trazhim zhensku aka curu A tko je nasao na ovakav nacin Curu/decka..joj...kao prvo ovo su samo neke iluzije prek neta... Mislim daj ljudi odite van i zabavite se!
__________________ What make you diferent, make you special!! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:29.