| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Yo! Trazhim zhensku aka curu u Društvo forumu; Ma neznam...mozda je s nekim prek neta okej naci zajednicke interese..al ovak,nekaj vise..Mislim da su bitne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 26
![]() | Re: Yo! Trazhim zhensku aka curu Ma neznam...mozda je s nekim prek neta okej naci zajednicke interese..al ovak,nekaj vise..Mislim da su bitne neke sitnice koje se nevide prek neta(kak se netko smije,kak plese,jel maše rukama kad prica)...mozda su te neke sitnice "presudne"..a prek neta ih necete vidjeti! A neznam...evo i ja sam slobodna..(nazalost)!! Uzivajte...doci ce sve na svoje kad-tad...
__________________ What make you diferent, make you special!! |
| | |
| | #123 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Yo! Trazhim zhensku aka curu antonella nemoj mi kakati ovdje znaš..dobra si cura ali budi ono otvorena.. kuish.. kaj tebe briga kak bum ja kog i di nashel..i ne neidem van i zbavati se.. nemam pare za kuche hizhe ljetnikovce..zato ochu u jebeni big brader..i gamad mi josh nije nish odgovorila..otishel bum štrajkat ..a kaj tebe briga kak drugi trazhe curu.. brini se za sebe i ne sudi druge..samo bacash ljagu na moj ovaj kutak.
__________________ daj bann |
| | |
| | #124 (permalink) |
![]() | Re: Yo! Trazhim zhensku aka curu Kaj ti to mene vrijedas ovak javno )..pa smijem rec svoje misljenje..mislim da imas vise sanse kod cura kad ih "javno" upoznas...samo sam to rekla! Pa nije me briga di ces nac curu..sam sam rekla misljenje-kaj je cilj citavog Foruma...???! Ajd onda uzivaj da CITIRAM: da nebacam ljage tu vise...na TVOJ kutak![]()
| | |
| | #125 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Yo! Trazhim zhensku aka curu Antonela pa to ti je vuksov način da ti se uvalja samo nisi skužila. Vidiš nabacuje ti se hteo bi da te upozna prvo ovde pa da te odvede u stan i onda da mu uzmeš psihološki profil. Dobro bi ti malo prakse došlo. ![]()
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #127 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 6,373
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Yo! Trazhim zhensku aka curu jesi barem našao nešto?..... ima kakvih javljanja i to.... ![]() uskoro ču ja morat otvorit sličnu temu....
__________________ Who's Your daddy now! |
| | |
| | #128 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Yo! Trazhim zhensku aka curu kreni vuks u akciju, kreni jablane svi stojimo iza tebe, ako treba jaja u krivini ćemo da ti zanosimo. ajde vuksi kreni, antonela je u drugoj godini punoljetnosti traži dečka iz vrbovca, neiskvarenog, po mogučnosti da ima vočnjak to joj je želja da se ševi u vočnjaku, među jabukama i ostalim voće. kreni vuks, kreni potraži ju i metni joj ga onako kao što samo ti znaš da mečeš ![]()
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #129 (permalink) | ||
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Yo! Trazhim zhensku aka curu Citat:
javljanja nema nikakvih..sms-a nema zadnjih 20setak dana..poziva da ne pricham.. samo naprijed..nadam se da chesh imati vishe sreche.. ako treba ja chu ti napisati sve kaj NE treba raditi tj. kaj sam ja radio pa nisam uspio Citat:
kod mene nema jablana samo starih osushenih vrba kaj im visi.. i vidish jebemu nemam vochnjaka... kaj ja mechem?? nemrem niti loptu u kosh gol metnuti.. znam samo tanjur u perilicu stavit.. i to mi je teshko... znam vraga za jajca jedino potegnuti dok mi je dosadno..ili se to kazhe boga za bradu?? no dobro.. ma znash kaj.. dobro je meni ovak..
__________________ daj bann | ||
| | |
| | #130 (permalink) |
![]() | Re: Yo! Trazhim zhensku aka curu Kako si SaBaNe samo znao da mi je san ševiti se u vocnjaku?? Neznam tko to jos radi-jedino ako nema kucu,pa nema ni zidova.. Al onak uz zid nebi bilo loše... haha!!! ))
| | |
![]() |
« normalan? wtf?
|
Samoća »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:31.

)..pa smijem rec svoje misljenje..mislim da imas vise sanse kod cura kad ih "javno" upoznas...samo sam to rekla! Pa nije me briga di ces nac curu..sam sam rekla misljenje-kaj je cilj citavog Foruma...???! Ajd onda uzivaj da CITIRAM: da nebacam ljage tu vise...na TVOJ kutak