Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Yo! Trazhim zhensku aka curu u Društvo forumu; to bi bilo smjesno da ti se ja upucavam,probaj zamisliti mene s mojim novim dior cizmicama kako hranim svinje ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-11-07, 23:26   #11 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,611
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00
Re: Yo! Trazhim zhensku aka curu

to bi bilo smjesno da ti se ja upucavam,probaj zamisliti mene s mojim novim dior cizmicama kako hranim svinje i gazim po blatu! nespojivo

ali sretno,nadam se da ces naci neko vrijedno djevojce koje ce se znati prilagoditi tvom seoskom zivotu i voznji na bicikli
Odgovori sa citatom
Star 19-11-07, 23:31   #12 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

oke kao prvo ne lizhem..jer ne stignem..
kao drugo..ja sam iz grada...u pik se sa sela sa uzgoja dofuravaju svinje tak da..kakvo blato??
ja na selu uzhivam u prirodi i zraku i kupanju u blatu..to je dobro za reumu..

vrbovec i blato... pa kaj mene smatrash blatnim..
deedee00 sry moram te odbiti... rekoh zbiljach
Odgovori sa citatom
Star 19-11-07, 23:35   #13 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,950
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

ah ta djeca asfalta... da bar živiš na selu vuxs... da bar ja živim na selu...

nisam zadovoljan s odgovorom u vezi sladoleda
Odgovori sa citatom
Star 20-11-07, 07:23   #14 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: deedee00 Pogledaj Poruke
...probaj zamisliti mene s mojim novim dior cizmicama kako hranim svinje i gazim po blatu...
Citat:
Pravi autor: deedee00 Pogledaj Poruke
... ja trazim virtualnog decka ..
Uh, ovo je bilo podcjenjivanje našeg dragog vuxsa. Ako je tako, onda sada idem odmah u temu gdje ti tražiš dečka da otkažem svoju ponudu. Odmah.
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-11-07, 08:03   #15 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Vuxs-ti si meni idol.......malo mi fali da ostavim dečka........ali bojim se da bi ti mene odbio
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-11-07, 08:40   #16 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,561
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

e ak hoces imam ja malo mjesta u spajzi... pa tu mozes spavat... ii igrat se s barbikama dok mene nema doma
Star 20-11-07, 08:44   #17 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

barbikeeee muahahahaa....di si ih izvukla!?!?! zakon!
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-11-07, 08:52   #18 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,561
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
barbikeeee muahahahaa....di si ih izvukla!?!?! zakon!
LOL, neki dan ih nasla u ormaru u kutijama.. jos uvijek imam onu s rolama pa eto Vuxs, ako hoces jednu sa 90-60-90 mm navali
Star 20-11-07, 09:46   #19 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
joj joj..jao meni...
napravili od mene sprdachinu

Citat:
Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
vuxs

pa ovako... recimo da sam ja kandidatkinja... reci mi koje su tvoje prednosti? kaj znaš radit po kući? imaš neki zanat u kojem si dobar (osim kolinje u vrbovcu) ?

ak se ti nećeš hvalit ko će te inače
chuj nemoj da bum pjeval na kraju

But it's time to face the truth
I got drunk and made out with a dude

p.s. spojite mi poruke..proslo mi vrijeme za edit

Zadnji Uredio Joks : 20-11-07 u 10:29.
Vuxs je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 20-11-07, 10:34   #20 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,605
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Vux, pusti ove finjak ženskice sa šminkama i dior (deede...) čizmicama... tebi treba zdravo i radišno čeljade koje se ne boji da će joj pri mužnji krava puknit nokat...
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:09.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111