| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Yo! Trazhim zhensku aka curu u Društvo forumu; to bi bilo smjesno da ti se ja upucavam,probaj zamisliti mene s mojim novim dior cizmicama kako hranim svinje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Celebrity | Re: Yo! Trazhim zhensku aka curu to bi bilo smjesno da ti se ja upucavam,probaj zamisliti mene s mojim novim dior cizmicama kako hranim svinje i gazim po blatu! nespojivo ![]() ali sretno,nadam se da ces naci neko vrijedno djevojce koje ce se znati prilagoditi tvom seoskom zivotu i voznji na bicikli ![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #12 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Yo! Trazhim zhensku aka curu oke kao prvo ne lizhem..jer ne stignem.. kao drugo..ja sam iz grada...u pik se sa sela sa uzgoja dofuravaju svinje tak da..kakvo blato?? ja na selu uzhivam u prirodi i zraku i kupanju u blatu..to je dobro za reumu.. vrbovec i blato... pa kaj mene smatrash blatnim..deedee00 sry moram te odbiti... rekoh zbiljach
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Yo! Trazhim zhensku aka curu ah ta djeca asfalta... da bar živiš na selu vuxs... da bar ja živim na selu... nisam zadovoljan s odgovorom u vezi sladoleda
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Yo! Trazhim zhensku aka curu Citat:
| |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Yo! Trazhim zhensku aka curu Vuxs-ti si meni idol.......malo mi fali da ostavim dečka........ali bojim se da bi ti mene odbio ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Yo! Trazhim zhensku aka curu barbikeeee muahahahaa....di si ih izvukla!?!?! zakon!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | joj joj..jao meni... napravili od mene sprdachinu ![]() Citat:
But it's time to face the truth I got drunk and made out with a dude p.s. spojite mi poruke..proslo mi vrijeme za edit
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima Zadnji Uredio Joks : 20-11-07 u 10:29. | |
| | |
![]() |
« Kako prepoznati pravu ljubav?
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:09.

nespojivo 

zakon!