| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Yo! Trazhim zhensku aka curu u Društvo forumu; chuj..nemoj da ti pajceka zhivog u split dofuram pa da vidimo...nema krava neam pajceka neam kokica neam neam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Yo! Trazhim zhensku aka curu Ok, sad se nebudem bzvze hvalisala, da skratim...ako znaš kuhat ženimo se. Meni je 25 (neznam koliko je tebi), već neki strahuju za moj biološki sat (koji ja ignoriram) kao i za jajnike (...), pa ako si za...
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #23 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,960
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Yo! Trazhim zhensku aka curu primljena si... ja nemam puno al nema veze..ljubav ne pozna granice..znam hrenovke skuhat,jaja na 101 nachin.kokošja naravno..znam pod 45 nekaj narezat,griz,puding,palačinke..to je kaj znam..znam josh tog..ali ispast che da se hvalisam previshe ![]() znal sam da che i meni sunce zasjati ![]() |
| | |
| | #24 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Yo! Trazhim zhensku aka curu Dosta, netreba više, ionak nisam neka izjelica. ![]() Onda sve dogovorimo, koji vikend, kad i šta. Ja bi neku malu svadbicu, bez derneka i čipke, ali kad bude toplije... Može ljubek? (moramo vježbati ove cmoljave riječi) ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,960
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Yo! Trazhim zhensku aka curu Citat:
![]() ![]() ja bum volio..al nije to meni sam tak rech..ono..kak da objasnim a kaj se tiche jesi izjelica ili ne..pih..bum ja za tebe pojel tak i tak..to ti je plus kaj nisi..nebush ostala gladna...ak se kaj ostvari..maklar mislim i da je ovo s sprdafona ![]() | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Yo! Trazhim zhensku aka curu legendo spavaš sli ti zimski san, Mrki? a sad konkretno pitanje: Ako osvojiš žensku da li ćeš se zalagati za mir u svijetu? ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:26.

(...), pa ako si za...

spavaš sli ti zimski san, Mrki?