Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Yo! Trazhim zhensku aka curu u Društvo forumu; ne ali borit chu se za kamojion šodera da mi pokrpaju rupe u ulici...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-11-07, 00:05   #31 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,968
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Re: Yo! Trazhim zhensku aka curu

ne ali borit chu se za kamojion šodera da mi pokrpaju rupe u ulici
Odgovori sa citatom
Star 21-11-07, 00:11   #32 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,950
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

kubik šodra 500 kn kod mene, ali samo za tebe vreća od 40 kila za samo, rekordnih i nevjerojatnih 20 kuna

pitanje number 2

Da je recimo požar u zgradi a ti si visoko u zgradi sa jednom od kandidatkinja ovdje, zarobljeni vatrom, jedini izlaz je skok na platno koje su rasprostrli vatrogasci.

Da li bi skočio prvi pa da uvjeriš curu da nije strašno (i da spasiš živu glavu) ili bi nju pustio i riskiro život?
Odgovori sa citatom
Star 21-11-07, 00:17   #33 (permalink)
pure

Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

kaj si ti normalan...kakva zgrada??
pa dok pocnem snoring da mi lupaju po zidovima..
i di nades visoko u zgradi..za novi stan nemam para znaci neki trosni u trosnoj zgradi bez lifta? ne fala..meni se ne pjesaci, kucha eventualno 2kata ili kat+tavan...za kobase susit..

a i da dojde do toga..primil bi ju za rukicu ili u narucje pa jump tugeder

p.s. rekel sam da se bum boril za šoder..tak da kupovina ne dolazi u obzir
Odgovori sa citatom
Star 21-11-07, 00:22   #34 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,950
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

kak si ti hrabar

ok... a sada jedno nevažno pitanje... imaš li puno novaca i gdje ih držiš?

P.G.S. samo se ti bori za kamijon šodra al pazi da ga ne iskrcaju tebi na auto
Odgovori sa citatom
Star 21-11-07, 00:33   #35 (permalink)
pure

pa nemam novca..kaj mislish zake trazim zensku...
imam para onak za burek...drzim u carapi,ispod sica u skuteru,u vratima sobe imam pretinac..i kod tate u ormaru..ma zekam se..imam visu platinum..

pgs kaj god da znaci..nebuju dosli do auta jer s stef s velkim kamijonom bu zagrezel u grabi tam di sam i ja s autom

i nemoj mi postat u temi..curke budu mislile da sam neozbiljan da se salim i da nisam ozbiljan...
Odgovori sa citatom
Star 21-11-07, 07:50   #36 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,195
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Vuxs, tjeraj ga van. Vidiš da ti oduzima prostor,pita gluposti, i kad sve ženske odu, onda će on otvorit takvu temu da ti otme koju od njih.
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-11-07, 09:01   #37 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
Borit će mo se skupa...meni asfalt još nije prošao.
Odgovori sa citatom
Star 21-11-07, 09:53   #38 (permalink)
dr.sc. Foruma

Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Borit će mo se skupa...meni asfalt još nije prošao.
Jel ovo predizborna kampanja? Di vam je romantika
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-11-07, 09:55   #39 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

A meni je baš romantično kak će se njih dvoje boriti za šoder.....ah
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-11-07, 10:02   #40 (permalink)
dr.sc. Foruma

Ti si sad napucana hormonima pa ne možeš bit objektivna

A dobro.. i borba za šoder može bit romantična. Ma kaj ja to govorim. I mene nešto puca. Jel to zarazno

Zadnji Uredio Dar1 : 21-11-07 u 10:04.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108