| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Yo! Trazhim zhensku aka curu u Društvo forumu; ma ne ne nesmijem se pokazati u losem svjetlu..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Yo! Trazhim zhensku aka curu Dar1... idi glumi pametnjakovića tam di ti zabijaju vritnjake... kaj se kurčiš ovdje... nećeš me ti otjerat odavde sa glupim komentarima... ako imaš problema obrati mi se na PM a ti Vuxs... pratim te ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #54 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Yo! Trazhim zhensku aka curu očekival sam da će prestat... ali djelitelj pravde je pokazao da zna kako ići u offtopic nego Vuxs... pa i svađamo se oko pichke ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Yo! Trazhim zhensku aka curu Citat:
Ja odlazim iz ove teme tek kad Vuxs kaže da odem. Kada bi ja imao problema s tobom, uzeo bi neki insekticid ![]() Zadnji Uredio Dar1 : 22-11-07 u 08:09. | |
| | |
| | #56 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Yo! Trazhim zhensku aka curu [quote=tzukius;577704 pa i svađamo se oko pichke [/QUOTE]... I svi me vole, svima sam duhovit, čekaju na red da me upoznaju"...
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #59 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,988
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Yo! Trazhim zhensku aka curu znate kaj...ja sam jadan nula ziro banana grejp.. ovak sad si razmisljam..kaj sam fakat tak jadan da zhicam curku prek neta..barem ono onlajn dejting..al bogme neide niti tak..kaj da vishe radim..da se pokazhem pod svijetlom dana?? da pokazhem svojeg maleckog somicha od par desetaka cm-a ili kaj kaj... ja sam sladak ovo ono...jea vrajt jesam..ali znaste kakav sam ja zhecher..ko onaj na onim kiselim bombonima..nish ne pomazhe..kaj ne?..to je to..za mene nema vishe nade... najbolje da se utopim u blatu...barem me nitko neche traziti.. a kaj se tiche oporuke..u ormaru je naravno..
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #60 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Yo! Trazhim zhensku aka curu Ček, ček, ček, nemože tako. ![]() Prvo papir! Ako se utopiš u blatu, pa kako ću ja ispunit oporuku??? A ja ne želim ispunjavati oporuke... ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:38.

nesmijem se pokazati u losem svjetlu..

Ajde idem. Vuxs, snađi se.