Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Yo! Trazhim zhensku aka curu u Društvo forumu; ma ne ne nesmijem se pokazati u losem svjetlu.....

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-11-07, 19:06   #51 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,988
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Re: Yo! Trazhim zhensku aka curu

ma ne ne nesmijem se pokazati u losem svjetlu..
Odgovori sa citatom
Star 21-11-07, 19:21   #52 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,950
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

Dar1... idi glumi pametnjakovića tam di ti zabijaju vritnjake... kaj se kurčiš ovdje... nećeš me ti otjerat odavde sa glupim komentarima... ako imaš problema obrati mi se na PM

a ti Vuxs... pratim te
Odgovori sa citatom
Star 21-11-07, 19:22   #53 (permalink)
pure

Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

dechki dechki..

ajde da se svađate oko pichke..
Odgovori sa citatom
Star 21-11-07, 19:24   #54 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,950
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

očekival sam da će prestat... ali djelitelj pravde je pokazao da zna kako ići u offtopic

nego Vuxs... pa i svađamo se oko pichke
Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 08:06   #55 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
Dar1... idi glumi pametnjakovića tam di ti zabijaju vritnjake... kaj se kurčiš ovdje... nećeš me ti otjerat odavde sa glupim komentarima... ako imaš problema obrati mi se na PM
Nije valjda da ti smetam?
Ja odlazim iz ove teme tek kad Vuxs kaže da odem.

Kada bi ja imao problema s tobom, uzeo bi neki insekticid

Zadnji Uredio Dar1 : 22-11-07 u 08:09.
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 08:53   #56 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

[quote=tzukius;577704 pa i svađamo se oko pichke [/QUOTE]

... I svi me vole, svima sam duhovit, čekaju na red da me upoznaju"...
Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 14:39   #57 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,059
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

dobro dajte serete previše dečki.nađimo mu žensku i basta
Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 20:40   #58 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

pa ja sam pokušao pomoći Ajde idem. Vuxs, snađi se.
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 22:41   #59 (permalink)
pure

znate kaj...ja sam jadan nula ziro banana grejp..

ovak sad si razmisljam..kaj sam fakat tak jadan da zhicam curku prek neta..barem ono onlajn dejting..al bogme neide niti tak..kaj da vishe radim..da se pokazhem pod svijetlom dana?? da pokazhem svojeg maleckog somicha od par desetaka cm-a ili kaj kaj...
ja sam sladak ovo ono...jea vrajt jesam..ali znaste kakav sam ja zhecher..ko onaj na onim kiselim bombonima..nish ne pomazhe..kaj ne?..to je to..za mene nema vishe nade... najbolje da se utopim u blatu...barem me nitko neche traziti..
a kaj se tiche oporuke..u ormaru je naravno..
Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 23:32   #60 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ček, ček, ček, nemože tako.
Prvo papir!
Ako se utopiš u blatu, pa kako ću ja ispunit oporuku???
A ja ne želim ispunjavati oporuke...
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108