Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Yo! Trazhim zhensku aka curu u Društvo forumu; vuxs dosta kukanja slijedi akcija-idemo!...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-11-07, 23:37   #61 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,031
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi
Re: Yo! Trazhim zhensku aka curu

vuxs dosta kukanja slijedi akcija-idemo!
Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 23:40   #62 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,684
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

ma kam bi isli 20 do 1 je..
Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 23:40   #63 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,031
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

ne idemo mi nigdje nego ti krećeš sa svojim napadima na žene,krajnje je vrijeme
Odgovori sa citatom
Star 23-11-07, 09:32   #64 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,028
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
znate kaj...ja sam jadan nula ziro banana grejp..

ovak sad si razmisljam..kaj sam fakat tak jadan da zhicam curku prek neta..barem ono onlajn dejting..al bogme neide niti tak..kaj da vishe radim..da se pokazhem pod svijetlom dana?? da pokazhem svojeg maleckog somicha od par desetaka cm-a ili kaj kaj...
ja sam sladak ovo ono...jea vrajt jesam..ali znaste kakav sam ja zhecher..ko onaj na onim kiselim bombonima..nish ne pomazhe..kaj ne?..to je to..za mene nema vishe nade... najbolje da se utopim u blatu...barem me nitko neche traziti..
a kaj se tiche oporuke..u ormaru je naravno..

navecer izadji van, stani pod lampu na najprometnijoj ulici, izvadi misa i pocni mahat ljudima s njim mislim da ce to privuci dovoljno paznje od suprotnog spola

o nuspojavama ovog pristupa cemo nekom drugom prilikom
Star 23-11-07, 17:05   #65 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,628
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Vuxs....svaka kojoj pokažeš onu fotku sa cvjetićem iza uha će pasti. Tko može biti ravnodušan na toliko romantičnu dušu zarobljenu u tvom tijelu?!
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-11-07, 17:24   #66 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,684
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

koju sliku?

(kaj me opet peru egotripovi)
Odgovori sa citatom
Star 23-11-07, 17:28   #67 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,628
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

ovu: Forumaši i Forumašice - SAMO SLIKE
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-12-07, 16:38   #68 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-12-07
Poruka: 7
EDUARDO 9 se izdvaja iz mase

LJUDI AKO IMA KOJA CURA DO 15 GOD NEK MI SE JAVI NA domaraic1@hotmail.com
EDUARDO 9 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-12-07, 16:47   #69 (permalink)
eXt

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,129
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Haaaahhahaahh
Odgovori sa citatom
Star 03-12-07, 18:26   #70 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,517
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: EDUARDO 9 Pogledaj Poruke
LJUDI AKO IMA KOJA CURA DO 15 GOD NEK MI SE JAVI NA domaraic1@hotmail.com
Nema tu ni jedna
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:15.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113