| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Zar bi me cure na forumu mogle zavoljet??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: bbbtrnje Pa gle uvijek postoji neka opcija.. Ako te cure bas i nevole imamo mi tu onog ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Zar bi me cure na forumu mogle zavoljet??? Citat:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 01-03-08 Godina: 16
Poruka: 48
![]() | Ovo mi je stvarno smiješno,ja bez ikakve veze postavio ovu temu, a toliko odgovora, L.U.D.N.I.C.A. ..... ![]() Citat:
![]() ![]()
__________________ WolFist rules Zadnji Uredio daidza : 27-03-08 u 14:16. | |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Zar bi me cure na forumu mogle zavoljet??? Citat:
i koristi edit-nemoj pisat post za postom.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-03-08 Godina: 16
Poruka: 48
![]() | Re: Zar bi me cure na forumu mogle zavoljet??? Evo iskreno, ja neželim da me netko zavoli ili nešt drugo nego samo da se bolje upoznam s ostalim članovima ovog foruma..... molim za oprost ako se netko osječa ismijan,mada neznam zašto... Evo neukrotiva_031 ako se osječaš ismijana sorry, neznam kak' da to ispravim... ![]()
__________________ WolFist rules |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Zar bi me cure na forumu mogle zavoljet??? Kupi joj čokoladu. Ja ti ne zamjeram. Sa 16 godina nisam ni ja znao šta želim u životu i od života. Uskoro ću 23 a ne znam ni sada još....
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #18 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Zar bi me cure na forumu mogle zavoljet??? darky-ne osječam se ja ismijana ni najmanje,neg je jadno da se tako ponašaš....ljudi ti žele dat savijete a ti se na to šprdaš... ![]() malik- niko sa 16 god nije ništa znao
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-03-08
Poruka: 90
![]() | Re: Zar bi me cure na forumu mogle zavoljet??? Citat:
nemoj zezat ljude, ali svako grjesi pa i ti DarkRyZ, ali stvarnop ti nije trebalo da kazes ono kad si vidio da je tema kernula kako treba!!
__________________ PROLETERI SVIH ZEMALJA UJEDINITE SE | |
| | |
![]() |
« " Lone Wolf "
|
Trazim... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:43.

niko sa 16 god nije ništa znao