Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Zar bi me cure na forumu mogle zavoljet??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: bbbtrnje Pa gle uvijek postoji neka opcija.. Ako te cure bas i nevole imamo mi tu onog ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-03-08, 11:36   #11 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,256
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
Re: Zar bi me cure na forumu mogle zavoljet???

Citat:
Pravi autor: bbbtrnje Pogledaj Poruke
Pa gle uvijek postoji neka opcija..

Ako te cure bas i nevole imamo mi tu onog Hrvoja iz Big Brothera pa ako nemas srece sa curama obrati se njemu
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 11:38   #12 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 4,436
xarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus

Pa kako ne vidis, ja sam dosa na forum prije jedno po godina...a sad ih se vise nemogu rijesit
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 11:58   #13 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-03-08
Godina: 16
Poruka: 48
DarkRyZ se izdvaja iz mase
Ovo mi je stvarno smiješno,ja bez ikakve veze postavio ovu temu, a toliko odgovora, L.U.D.N.I.C.A. .....

Citat:
Pravi autor: bbbtrnje Pogledaj Poruke
Pa gle uvijek postoji neka opcija..

Ako te cure bas i nevole imamo mi tu onog Hrvoja iz Big Brothera pa ako nemas srece sa curama obrati se njemu
Presmiješan si, bolje odi u stand up homičare ...

Zadnji Uredio daidza : 27-03-08 u 14:16.
DarkRyZ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 12:39   #14 (permalink)

neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: DarkRyZ Pogledaj Poruke
Ovo mi je stvarno smiješno,ja bez ikakve veze postavio ovu temu, a toliko odgovora, L.U.D.N.I.C.A. .....
baš si bezobrazan mi smo ti lijepo odgovorili a ti se nama sad ismijavaš. šta postavljaš teme koje te ne zanimaju iskreno..nemoj zajebavat ljude.
i koristi edit-nemoj pisat post za postom.
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 12:56   #15 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-11-06
Godina: 22
Poruka: 779
Markan se izdvaja iz maseMarkan se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Markan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Markan

Nekome je očito do zajebancije.

DarkRyZ - ako želiš da te curke ili bilo tko sa foruma malo bolje primjeti, iskoristi svoje prste da napišu nešto zanimljivo i pametno... u odgovarajućim temama ofkors

Rock On!
Markan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 13:32   #16 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-03-08
Godina: 16
Poruka: 48
DarkRyZ se izdvaja iz mase

Evo iskreno, ja neželim da me netko zavoli ili nešt drugo nego samo da se bolje upoznam s ostalim članovima ovog foruma..... molim za oprost ako se netko osječa ismijan,mada neznam zašto...
Evo neukrotiva_031 ako se osječaš ismijana sorry, neznam kak' da to ispravim...
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 13:37   #17 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,163
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Kupi joj čokoladu. Ja ti ne zamjeram. Sa 16 godina nisam ni ja znao šta želim u životu i od života. Uskoro ću 23 a ne znam ni sada još....
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 13:45   #18 (permalink)

darky-ne osječam se ja ismijana ni najmanje,neg je jadno da se tako ponašaš....ljudi ti žele dat savijete a ti se na to šprdaš...
malik- niko sa 16 god nije ništa znao
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 14:01   #19 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 4,436
xarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus

Ja san sa 16 dobro zna sto hocu
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 14:26   #20 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-03-08
Poruka: 90
kolera se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
darky-ne osječam se ja ismijana ni najmanje,neg je jadno da se tako ponašaš....ljudi ti žele dat savijete a ti se na to šprdaš...
malik- niko sa 16 god nije ništa znao
upravu si nemoj zezat ljude, ali svako grjesi pa i ti DarkRyZ, ali stvarnop ti nije trebalo da kazes ono kad si vidio da je tema kernula kako treba!!
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108