| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Zar bi me cure na forumu mogle zavoljet??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: DarkRyZ Čekajte zašto je 16 godina problem????!!!!!!!! vidit ćeš kad napuniš 20ak, a tek 30ak... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,099
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zar bi me cure na forumu mogle zavoljet??? vidit ćeš kad napuniš 20ak, a tek 30ak ![]()
__________________ Splite volin te još, neka gnjilo je sve Ja još uvik ćutim miris tvoje ulice Neka guše me sad više suze no smijeh Ja još imam snage reć ti - Splite volin te |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Zar bi me cure na forumu mogle zavoljet??? pa Dar.. PODUZMI NESTO da ne umre ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-03-08 Godina: 16
Poruka: 56
![]() | Re: Zar bi me cure na forumu mogle zavoljet??? hahaha...vidim da je ova tema postala predmet ismijavanja al dobro...postaviš temu onak bezveze a možeš i očekivat samo bezveze.... ![]()
__________________ WolFist rules |
| | |
![]() |
« " Lone Wolf "
|
Trazim... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:05.