Zato jer hoće karu a ne vezu,pa su recimo zauzete.
Ako si " good guy " možeš se odmah upucat jer znaš kako se kaže---" good guys finish last ".
Samo teške balkanske seljačine dobivaju 8484896894 šansi i sve i prokockaju,a ostali,mo´š se hebat.![]()
Raspravljate o temi Zauzete u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; Jel ima netko tko će mi objasniti zašto su sve relativno zgodne cure koje upoznam ili zauzete ili ne žele ...
Zato jer hoće karu a ne vezu,pa su recimo zauzete.
Ako si " good guy " možeš se odmah upucat jer znaš kako se kaže---" good guys finish last ".
Samo teške balkanske seljačine dobivaju 8484896894 šansi i sve i prokockaju,a ostali,mo´š se hebat.![]()
Tko teži za pravdom i dobrohotnošću, nalazi život i čast.
Pa zar je to potrebno objašnjavati... Zauzete su zato što su si uspile probrati nešto iz velike ponude, a ove što su single su slobodne zato što ne žele vezu, jer da su je želile vrlo vjerojatno da bi je i imale.
I da još nešto dodam, ne postoji ni muškarac ni žena koji ne žele vezu ako su prethodno upoznali nekoga tko im se sviđa...
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."
Zauzete su jer je sramota biti solo pa će biti sa bilo kime samo da mogu reći "nisam solo" pred prijateljicama.......![]()
Pa po tome ja mogu svezat kamen oko vrata i sa mosta pravac Sava.
Live and let live
Nemoj tako stari...jebeš cure,tko njih treba.Nađi si zanimaciju,nešto što voliš,što te izvlači iz beda...Da ti pokažem,nešto tipa ovog ali ovo je za BB ali te motivira da živiš
![]()
Zadnji Uredio Replica : 21-10-08 u 13:40
Za vezu ili sex ?![]()
Super, oš' mi biti dečko?