| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Zavođenje u Društvo forumu; cure imate kakav savjet da dadem dečku na diskretan način do znanja da mi se sviđa....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 222
![]() | cure imate kakav savjet da dadem dečku na diskretan način do znanja da mi se sviđa....
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Zavođenje kupi mi nesto sto vec dulje vrijeme zeli, izadjite negdje gdje on zeli ici, kupi ulaznice za neki koncert na koji bi htio ici.. stajaznam... ili mu jednostavno reci da ti se svidja ![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 222
![]() | Re: Zavođenje očito ništa od pomoći vaše *cry*
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Zavođenje ako si sama ne mozes pomoci, kako ocekujes da ce ti drugi pomoci? ![]() valjda ti najbolje znas situaciju u kojoj se nalazis, pa tako i sto trebas napraviti da dodjes do nekog rezultata ![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zavođenje U kakvom ste odnosu sada? Od kud se znate ? Pomoći će ti Čika Kure ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: zavodjenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:50.

a ti kako hoćeš.