| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Zavođenje u Društvo forumu; II.dio .....ima jedna ovoga je vrijedna Kad s njom pricam,ja se znojim kad ode,do ponovnog susreta dane ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-10-06 Godina: 21
Poruka: 781
![]() | Re: Zavođenje II.dio .....ima jedna ovoga je vrijedna Kad s njom pricam,ja se znojim kad ode,do ponovnog susreta dane brojim Dok ona s njim odlazi srce mi se prži na stazi S njim se šeće mene neće Dal me uopće dozivljava Dal uopce zemlju dira dal zna sta prozivljavam dal ce ikad da me bira... Kako kraj nje stati kako reci nesto vjesto Kraj njene lijepote,biti lijep je vrlo tesko Zavodi me,odvodi me..do ludila dal je ovo san ili me realnost probudila.... kad bi ju covjek gledao po segmentima,nije nesto posebno ali kad se sve spoji...fantasticno dal cu biti samo jedan u nizu dal cu njenom srcu doci blizu dal cu uopce biti u nizu ako ne....upoznat cu krizu... uvijek ima nade..ako vec nema ljubavi... medju nama....
__________________ Ako si sjena,gdje ti je hlad? |
| | |
| | #96 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,230
![]() ![]() ![]() | Re: Zavođenje a jebote u najmanju ruku odi u nocni provod i fino pocmi plesat pokraj neke cure i onda joj se pridruzi i eto ti veselja ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #98 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,230
![]() ![]() ![]() | Re: Zavođenje o isus te imas tu 10 stranica savjeta i ti pitas opet kako osvojit, izvadis kur.. i pocmes mahat s njim pred curom i pitaj ju hoce li se provozat na tvom propeleru ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
![]() |
| Tagovi: zavodjenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:37.