| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Zavođenje u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: shelby-eleanor yap, postavi se na trepavice i noge stavi u oblik srca Citat: Pravi autor: Bahamut ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #15 (permalink) |
| charolastra | Re: Zavođenje Morao bi biti sa njom da iduću ne razbije tebi na glavi ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Zavođenje Pa reci kakav je vaš odnos, od kad se znate, dali se uopće znate koliko je stariji od tebe i tako to... nemozemo ovako na ''slijepo'' pomoći btw moj 2k post weeee
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 224
![]() | Re: Zavođenje onako znam ga iz viđenja....
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zavođenje Iz viđenja ga znaš,pa mislim da se prvo ipak trebaš upoznat s njim pa onda nešto više! Ne morate odma biti skupa ko zna možda kad se upoznate,ti se ne svidi!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Zavođenje Pa možeš : 1.namignut mu kad prođe pored tebe 2.vidjet jel imate zajednickih frendova/frendica pa ako imate onda nesto iskemijaj neznam sta dalje... neda mi se razmisljat ![]()
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
![]() |
| Tagovi: zavodjenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:43.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!