Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Zavođenje u Društvo forumu; uspostavi kontakt ocima... gledaj ga duze od 10 sekundi i onda se nasmijesi... ponovi tri puta! cetvrti put samo ako ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-05-07, 23:44   #21 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 23
Poruka: 184
baselover se izdvaja iz masebaselover se izdvaja iz mase
Re: Zavođenje

uspostavi kontakt ocima...
gledaj ga duze od 10 sekundi i onda se nasmijesi...
ponovi tri puta!
cetvrti put samo ako ti se stvarno svidja.

ako ne trza - i papar ca od njega

nepogrijesivo..
baselover je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-05-07, 01:23   #22 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-12-05
Poruka: 451
Hacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Hacker55

da haha ja imam slican problem
vidjam jednu curu u busu na putu do skole poprilicno cesto i to je jedino kad ju vidjam, a di ces glupljeg upada od onog u busu...vec je i samo mjesto shitty
a jedan dan cu bit nabrijan, pa cu ic il da prodje super il cu ispast totalni idiot vidjet cemo hehe
Hacker55 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-05-07, 01:26   #23 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Poruka: 3,223
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Ako znas di izlazi recimo subotom navecer, sredi se , skupi prijateljice, po mogucnosti jos kojeg muskog prijatelja koji ce ti koji put donit pice, ajde na to misto, dobro se zabavljajte, uzivaj, plesi, i cekaj da on pocne slinit za tobom, a to je samo pitanje vremena... Kad pocne, igraj toplo-hladno nekoliko vikenda, i tantaran- u vezi ste!
I pobogu , nemoj buljit u njega, neka misli da je on tebe prvi pocea kuvat...

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-05-07, 08:06   #24 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,330
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Jao, Eva nemoj joj davat te savjete toplo - hladno , kako ja ne volim (čitaj : mrzim) da mi to neka cura radi, jedan dan sam joj najbolji, drugi mi gleda onak ispod obrva (u doslovnom smislu, još onak me eleganto otkanta na bilo koji upit)..... poslo sam je u p.m, odluči se ženo, nemoj me jebat.
Odgovori sa citatom
Star 15-05-07, 09:59   #25 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,560
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

ahhh... tak i tak vecinu signala tip nece ni skuzit decki su malo mutavi sto se tice nasih signala
nikakva filozofija toplo-hladno blabla, pridji mu, upoznajte se, popricajte o vremenu ako nemas nikakvu pametniju temu, drugi put kad ga vidis - opet, i nakon par puta odite na kavu... najjednostavnije, najlakse.
Star 15-05-07, 10:41   #26 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 28
Poruka: 421
maxie se izdvaja iz masemaxie se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
ahhh... tak i tak vecinu signala tip nece ni skuzit decki su malo mutavi sto se tice nasih signala
nikakva filozofija toplo-hladno blabla, pridji mu, upoznajte se, popricajte o vremenu ako nemas nikakvu pametniju temu, drugi put kad ga vidis - opet, i nakon par puta odite na kavu... najjednostavnije, najlakse.
da, kad smo ograničeni i niš ne kužimo...

a kak bi bilo da se međusobno dogovorite i napišete unificirani kodeks signala kako bismo se mi lakše snalazili u moru vaših dvosmislenih verbalnih i neverbalnih signala. U prirodi je to jednostavno riješeno. Kao npr, ako ona prekriži noge i pređe jezikom preko usnica - poziva te na sex,....ili ako nanese parfer "Miris svibanjske noći" - želi romantičnu vezu....itd. Ali onda nema - nisam znala !

Čuj, ono što jednoj curi znači davanje određenih signala to drugoj može predstavljati normalnu komunikaciju s osobama drugog spola. Potrebno je jako dobro poznavati određenu osobu i biti u mogućnosti usporediti njeno ponašanje s drugim muškarcima da bi se mogli donijeti određeni zaključci. S druge strane, to što se nekome sviđaš, ne znači nužno da želi po tome nešto i poduzeti...

Iz prakse znam kako je zapravo teško procijeniti i odrediti određene signale i često puta sam promašio u procjeni, na ovu ili onu stranu. Iz tog razloga ne treba stvari prepuštati slučaju - uleti prvi pa kud puklo da puklo...
Bolje "popušit" nego propustiti mogućnost da je možda nešto moglo biti...

DRITO U GLAVU !!!!!
maxie je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-05-07, 12:33   #27 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: maxie Pogledaj Poruke
U prirodi je to jednostavno riješeno. Kao npr, ako ona prekriži noge i pređe jezikom preko usnica - poziva te na sex,....ili ako nanese parfer "Miris svibanjske noći" - želi romantičnu vezu....itd. Ali onda nema - nisam znala !
Ovo je za mene znanstvena fantastika. To neću nikada skužiti, pa makar to i studirala.
Ja uvijek mislim "ah, to je slučajno tako". Znam. Naivna sam.

A mene su uvijek frendice uvaljivale u sranja tz. dovodile pred svršen čin. Ja sam uglavnom izraživala želje, a one nisu bile ni sekunde pristojne i čuvale to za sebe, pa su odmah dotičnom sve izbrbljale. (Pozdrav dorina )
Moj savjet je- preko frendica ili frendova. Pogotovo ako je koja dobra (dobar) s njim.
Barem se nećeš totalno zbrukati.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-05-07, 14:27   #28 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

a kaj da radim kad sam diskretna,tj.direktna, samo hoću najbolje drugima, zar je to za osudu?
ali za sebe sam sramežljiva, treba mi doslovno crtati stvari!
Odgovori sa citatom
Star 15-05-07, 21:54   #29 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,540
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

scenario :
-znači zajedno ste u nekom prostoru , idealno polumrak
-kreneš , prema njemu naravno , obavezno bokovi vamo-tamo , vamo-tamo (polagano u ritmu)
-primičeš se , lijevom rukom držiš remen torbice a desnom lagano sklanjaš nestašan pramen kose
-sad si mu blizu , dovoljno da vidi kako trepćeš okicama , trept-trept (treptati dok ne pogleda)
-pogleda te , (zaplet) , baš u tom trenu ti upadne trepavica u oko , tihim nježnim glasićem (onim obarajućim), pomalo plaho , obavezno izustiš ahh , moje oko
-on , vitez , a dama u nevolji ,sagne se kako bi dijagnosticirao položaj trepavice
-brzo koristiš priliku i lizneš ga po nosu te kažeš , obilježila sam te sad si moj
i živjeli su sretno do kraja života u dvorcu iza sedam planina
Odgovori sa citatom
Star 15-05-07, 22:11   #30 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Poruka: 2,866
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
Šta da kažem...imaš rep.

Citat:
Pravi autor: maxie Pogledaj Poruke
da, kad smo ograničeni i niš ne kužimo...

a kak bi bilo da se međusobno dogovorite i napišete unificirani kodeks signala kako bismo se mi lakše snalazili u moru vaših dvosmislenih verbalnih i neverbalnih signala. U prirodi je to jednostavno riješeno. Kao npr, ako ona prekriži noge i pređe jezikom preko usnica - poziva te na sex,....ili ako nanese parfer "Miris svibanjske noći" - želi romantičnu vezu....itd. Ali onda nema - nisam znala !

Čuj, ono što jednoj curi znači davanje određenih signala to drugoj može predstavljati normalnu komunikaciju s osobama drugog spola. Potrebno je jako dobro poznavati određenu osobu i biti u mogućnosti usporediti njeno ponašanje s drugim muškarcima da bi se mogli donijeti određeni zaključci. S druge strane, to što se nekome sviđaš, ne znači nužno da želi po tome nešto i poduzeti...

Iz prakse znam kako je zapravo teško procijeniti i odrediti određene signale i često puta sam promašio u procjeni, na ovu ili onu stranu. Iz tog razloga ne treba stvari prepuštati slučaju - uleti prvi pa kud puklo da puklo...
Bolje "popušit" nego propustiti mogućnost da je možda nešto moglo biti...

DRITO U GLAVU !!!!!

I ti isto...
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: zavodjenje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108