| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Zavođenje u Društvo forumu; uspostavi kontakt ocima... gledaj ga duze od 10 sekundi i onda se nasmijesi... ponovi tri puta! cetvrti put samo ako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Godina: 23
Poruka: 184
![]() ![]() | Re: Zavođenje uspostavi kontakt ocima... gledaj ga duze od 10 sekundi i onda se nasmijesi... ponovi tri puta! cetvrti put samo ako ti se stvarno svidja. ako ne trza - i papar ca od njeganepogrijesivo.. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Banned | Re: Zavođenje da haha ja imam slican problem vidjam jednu curu u busu na putu do skole poprilicno cesto i to je jedino kad ju vidjam, a di ces glupljeg upada od onog u busu...vec je i samo mjesto shitty a jedan dan cu bit nabrijan, pa cu ic il da prodje super il cu ispast totalni idiot vidjet cemo hehe |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zavođenje Ako znas di izlazi recimo subotom navecer, sredi se , skupi prijateljice, po mogucnosti jos kojeg muskog prijatelja koji ce ti koji put donit pice, ajde na to misto, dobro se zabavljajte, uzivaj, plesi, i cekaj da on pocne slinit za tobom, a to je samo pitanje vremena... Kad pocne, igraj toplo-hladno nekoliko vikenda, i tantaran- u vezi ste! I pobogu , nemoj buljit u njega, neka misli da je on tebe prvi pocea kuvat... ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zavođenje Jao, Eva nemoj joj davat te savjete toplo - hladno , kako ja ne volim (čitaj : mrzim) da mi to neka cura radi, jedan dan sam joj najbolji, drugi mi gleda onak ispod obrva (u doslovnom smislu, još onak me eleganto otkanta na bilo koji upit)..... poslo sam je u p.m, odluči se ženo, nemoj me jebat. ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Zavođenje ahhh... tak i tak vecinu signala tip nece ni skuzit decki su malo mutavi sto se tice nasih signala nikakva filozofija toplo-hladno blabla, pridji mu, upoznajte se, popricajte o vremenu ako nemas nikakvu pametniju temu, drugi put kad ga vidis - opet, i nakon par puta odite na kavu... najjednostavnije, najlakse.
__________________ |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 421
![]() ![]() | Re: Zavođenje Citat:
a kak bi bilo da se međusobno dogovorite i napišete unificirani kodeks signala kako bismo se mi lakše snalazili u moru vaših dvosmislenih verbalnih i neverbalnih signala. U prirodi je to jednostavno riješeno. Kao npr, ako ona prekriži noge i pređe jezikom preko usnica - poziva te na sex,....ili ako nanese parfer "Miris svibanjske noći" - želi romantičnu vezu....itd. Ali onda nema - nisam znala ! Čuj, ono što jednoj curi znači davanje određenih signala to drugoj može predstavljati normalnu komunikaciju s osobama drugog spola. Potrebno je jako dobro poznavati određenu osobu i biti u mogućnosti usporediti njeno ponašanje s drugim muškarcima da bi se mogli donijeti određeni zaključci. S druge strane, to što se nekome sviđaš, ne znači nužno da želi po tome nešto i poduzeti... Iz prakse znam kako je zapravo teško procijeniti i odrediti određene signale i često puta sam promašio u procjeni, na ovu ili onu stranu. Iz tog razloga ne treba stvari prepuštati slučaju - uleti prvi pa kud puklo da puklo... Bolje "popušit" nego propustiti mogućnost da je možda nešto moglo biti... DRITO U GLAVU !!!!! | |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zavođenje Citat:
Ja uvijek mislim "ah, to je slučajno tako". Znam. Naivna sam. A mene su uvijek frendice uvaljivale u sranja tz. dovodile pred svršen čin. Ja sam uglavnom izraživala želje, a one nisu bile ni sekunde pristojne i čuvale to za sebe, pa su odmah dotičnom sve izbrbljale. (Pozdrav dorina )Moj savjet je- preko frendica ili frendova. Pogotovo ako je koja dobra (dobar) s njim. Barem se nećeš totalno zbrukati. | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zavođenje a kaj da radim kad sam diskretna,tj.direktna, samo hoću najbolje drugima, zar je to za osudu? ali za sebe sam sramežljiva, treba mi doslovno crtati stvari!
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,540
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zavođenje scenario : -znači zajedno ste u nekom prostoru , idealno polumrak -kreneš , prema njemu naravno , obavezno bokovi vamo-tamo , vamo-tamo (polagano u ritmu) -primičeš se , lijevom rukom držiš remen torbice a desnom lagano sklanjaš nestašan pramen kose -sad si mu blizu , dovoljno da vidi kako trepćeš okicama , trept-trept (treptati dok ne pogleda) -pogleda te , (zaplet) , baš u tom trenu ti upadne trepavica u oko , tihim nježnim glasićem (onim obarajućim), pomalo plaho , obavezno izustiš ahh , moje oko -on , vitez , a dama u nevolji ,sagne se kako bi dijagnosticirao položaj trepavice -brzo koristiš priliku i lizneš ga po nosu te kažeš , obilježila sam te sad si moj i živjeli su sretno do kraja života u dvorcu iza sedam planina
__________________ The Show Must Go On.. |
| | |
| | #30 (permalink) | ||
| Caballero Negro | Re: Zavođenje Citat:
Citat:
I ti isto...
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: zavodjenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:58.

vidjet cemo hehe