| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Zavođenje u Društvo forumu; odgrizi mu uho, to će ga sigurno oborit s nogu.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #44 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-01-07 Lokacija: Ančićev krevet
Poruka: 105
![]() | Re: Zavođenje zensko si a neznas zavoditi ...strasno ma opali ga po guzici i gotovo nema tog decka kojemu se to ne svida ,ak nije zagrijan za tebe bar si mu pipnula guzu
__________________ Pristojna žena je ona dama koja zna što ne smije znati iako zna. |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 223
![]() | Re: Zavođenje pa onda wamp... daj koji savjet... ![]()
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Starter | Re: Zavođenje ovako to moraš izvesti • Pitaj otvoreno pitanje • Nadovezi se na odgovor, pitaj podpitanje • Ispričaj priču • Pitaj mišljenje • Nadovezivanje na budućnost (ako je moguće) • Traži “kuku” za početak komunikacije o osjećajima, vezama, ljubavi, ljubljenju, sexu... • pričaj priču iz ničega (ej znaš kaj mi se jučer desilo, sjedim ja u tramvaju) • DHV (demonstriraš višu vrijednost) • društveni dokaz • Kvalificiraj ga • Prelazak na raport teme • Kalibracija • Rutine a primjer otvorenog pitanja bi u tvom slučaju bio stani, (pauza) ili samo dođeš do njega i pitaš, što ti misliš jel bolje upoznavati ljude u disku ili na ulici? da neki glupi odgovor (neznam :-) pitaš podpitanje, zašto to misliš pričaš priču iz svoje perspektive ja mislim da je bolje na ulici jer je moguće vidjeti osobu u pravom svijetlu, znači kako se svratno osjeća i ponaša u svakodnevnom životu, dok u disku s druge strane je mrak, ljudi si malo popiju ne ponašaju se onako kakvi svrano jesu, gužva je zadimljeno, drugi dan se možda drugačije osječaš osoba veli svoje mišljenje nadovežeš se dalje primjer kvalificiranja jel znaš ti talijanski? uvijek sam htjela upoznat dečka koji zna talijanski... drušveni dokaz pričaš o prijateljicama koje imaju super dečke koji se super odnose prema njima kvalificiraš malo bitno mi je kakva je netko osoba a ne samo kako izgleda .... probaj malo nemrem ti sad cijeli razgovor napisat bilo kakvo piranje od njega ti je indikator interesa verbalni sad ima i neverbalnih govor tijela ti mora bit opušten boja glasa je isto bitna ...
__________________ no woman controls me |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zavođenje Nije to nikakav znak. Kad ona prekine s tako nekom porukom pošalji još nešto u stilu "ali mogli bi se danas vidjeti?" ili "šaljem veliku pusu..." ![]() Onda ćeš vidjeti kaj će ti odgovoriti. Ako ništa ne odgovori makni se od nje. |
| | |
![]() |
| Tagovi: zavodjenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:33.