| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Zavođenje u Društvo forumu; ja to odmah sve u facu.. pa da vidimo na čemu smo... hehe ne mog ja to okolokole.... nema šanse...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Zavođenje ..Ako se od vremena kada si postavila ovo pitanje pa do sada nije ništa desilo...evo i mog mišljenja...pitala si za diskretan način...dali si mu pokušala uputiti direktan pogled a da ga on primjeti? Obično osobe na taj način daju do znanja da im se netko sviđa..ako bih ja primjetio takav pogled i ako se i meni ta osoba sviđa...nemam šta čekati..ali i ako se uz sve tvoje pokušaje davanja znakova ništa ne dogodi..onda ili nije zainteresiran(a odgovor na to pronađi u njegovom pogledu,gestama ili ponašanju) ili je sramežljiv pa ćeš doista morati prijeći sa diskretnog na konkratne pokušaje... a ako ni tada ništa....onda ga![]() |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-07-07 Godina: 25
Poruka: 250
![]() | Re: Zavođenje Citat:
Ovakav direktan pogled???? Reagiraj sad Tigre! ![]() | |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 55
![]() | Re: Zavođenje zašto diskretan način, ako ti se sviđa samo navali!!
__________________ Naučite zavoditi djevojke Povećanje penisa Sex poze |
| | |
![]() |
| Tagovi: zavodjenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:10.

..Ako se od vremena kada si postavila ovo pitanje pa do sada nije ništa desilo...evo i mog mišljenja...pitala si za diskretan način...dali si mu pokušala uputiti direktan pogled a da ga on primjeti? Obično osobe na taj način daju do znanja da im se netko sviđa..ako bih ja primjetio takav pogled i ako se i meni ta osoba sviđa...nemam šta čekati..ali i ako se uz sve tvoje pokušaje davanja znakova ništa ne dogodi..onda ili nije zainteresiran(a odgovor na to pronađi u njegovom pogledu,gestama ili ponašanju) ili je sramežljiv pa ćeš doista morati prijeći sa diskretnog na konkratne pokušaje... a ako ni tada ništa....onda ga

Ovakav direktan pogled???? Reagiraj sad Tigre!
..
...
....
.....
koji bi redosljed ti predložila?