| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Zavođenje u Društvo forumu; Istina Barem priznaš...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Zavođenje dodjes fino do njega, primis ga za medjunozje i odvuces ga za sobom ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #77 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 30
Poruka: 1,031
![]() ![]() | Re: Zavođenje - Ne moraš se ni upoznavati, samo ponekad prođi u njegovoj blizini, i potrudi se da vam se pogledi sretnu; ali ne stidljivi pogled, ne ljuti pogled, ne iznenađeni pogled tipa"pogledo me je, pogledo me je, imam ga, nego nježni, senzibilni pogled kakav samo žene mogu dati!!! Uz dva,tri takva pogleda, ako si mu slatka i ako mu se sviđaš on će prići tebi, ako ti ne priđe, nemoj forsirati, traži dalje!!! |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Starter | Re: Zavođenje Kako odvesti žene u krevet? prva knjiga o zavođenju na hrvatskom tržištu napisana za zavođenje djevojaka na balkanu a ne u americi isprobane tehnike koje funkcioniraju Prva škola zavođenja, ŽENE U KREVET? :: TI ODLUČUJEŠ :: | Knjiga | žene, Zašto, Strah, žena, Općenito
__________________ no woman controls me |
| | |
| | #79 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Zavođenje Pa šta će sad i knjiga o zavođenju? Ajme stalno ubijaju nam ljudskost nekim knjigama i nametanjem kako bi nešto trebali napraviti. Ako će curu zavest kad joj kažem da bi je složio kao metar drva koga briga za knjigu.... ubijaju nam ta pisana pravila spontanost samo....Ili samo meni...
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
| | #80 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Zavođenje ma ciste gluposti, posto je toliko napredovala tehnologija, jos ce izmislit robota koji ce zasprehat neku curu za tebe a ti ces doc na gotovo ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
![]() |
| Tagovi: zavodjenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:40.