| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Zavođenje u Društvo forumu; što neće sve izmislit i napisati osmjehneš se par puta ,pogledaš u oči i svojim putom, ako mu se sviđaš ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-01-08 Lokacija: zadar Godina: 25
Poruka: 940
![]() ![]() | Re: Zavođenje što neće sve izmislit i napisati ![]() osmjehneš se par puta ,pogledaš u oči i svojim putom, ako mu se sviđaš doć će, ako ne - neće vrlo jednostavno..il dođeš do njega i daš mu svoj broj na papiriću - i to je jednostavno ![]()
__________________ ..."ljubav spaja duše, to je kozmička sloga"... tbf |
| | |
| | #82 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Zavođenje Evo da se i ja oglasim na ovu temu: Nemam apsolutno nikakvog pojma o zavođenju.... mislim da bi u tome bio toliko loš, da nema šanse da bi ikoja tila bit sa mnom, kada bi na takav način pristupao nekoj osobi.... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #83 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,376
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zavođenje Ja isto nemam pojma o zavođenju, al mislim da najbolje osobe prođu kada ni ne pokušavaju zavodit ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #84 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,432
![]() ![]() ![]() | Re: Zavođenje Citat:
ili na papiricu napises : ko te jebe kad nisi htio/htjela ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD | |
| | |
| | #85 (permalink) | |
| fear of the dark | Re: Zavođenje Citat:
![]() al ak ćeš ga baš zavodit..... pogled,i ponašanje su aduti...... izgled ti uopće nije važan..... | |
| | |
| | #86 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Zavođenje a cekaj malo i onda mu se on svidja, i bas bi ga htijela upoznat i pravit ce se tak kak velis, i onda decko normalno nece nis napraviti niti nista, kaj nije bolje spontano bez pretvaranja i kak ispadne, neg sad se pretvara da ga ne zanima i popusi tako ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #87 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 559
![]() ![]() | Re: Zavođenje istina, ko danas ima vremena gledat okolo poglede, osmijehe i takve stvari ako nešto želiš, uzmi to, otkači te gluposti da su muški lovci a da izgled nije važan. uredi se umjereno i akcija. mi volimo kad nam priđe cura, znaš da joj se sviđaš a ako se ti njemu imalo sviđaš ali imalo, neće te odbit zbog toga što si ti njemu prišla mi smo dosadno predvidljivi, iskoristi to
__________________ Nije lijepo ono za što nam kažu da je lijepo. Lijepo je ono što se nama sviđa |
| | |
| | #88 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Zavođenje potpisujem, ako nemres skuzit kaj muska osoba misli o nekom, onda jos uci, uci ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #89 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,466
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zavođenje Uh, ja sam poodavno odustala od toga (buduci da sam prepricavanjem svojih ''pokusaja'' zabavljala narodne mase), i odustanem ruku na srce, kad nemam konkretan cilj bude sasvim druga prica, u tim situacijama (u odnosu na one prve) briljiram... ali i tada zabavljam narodne mase prepricavanjem (toliko se pokusam nesvidjeti, da napravim kontraefekt) sta da vam kazem, ukratko nemam nacin i mjeru (to se krace zove recept, jel da? :-)) |
| | |
| | #90 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-10-06 Godina: 22
Poruka: 846
![]() ![]() | Re: Zavođenje ima jedna....nije bijedna nece cokoladu,iako je ljesnjak cijeli.... bila kod zubara,sad su joj zubi bijeli.. stalno me gleda,stalno me zeza.... dopušta joj se jer je princeza... ima jednu manu,prijatelja s povlasticama.. kad prolazi kraj mene,udara me podlakticama... ona sad drugog ljubi.... kad sam to vidio,skoro me to ubi... neka nema nekad ima naocale... nalazi momke ko bez sale.... ne bavi se sportom,ne pleše,al je vitkog tijela... pitam se da li bi me htjela.... srce mi lupa kao vojni bubanj.. to je opasan znak.... imam krizu i uvijek kad je blizu pada mi na oci mrkli mrak..... govori da ju varam,s nogu obaram a na srcu mi teski jaram..... uvijek netko upadne izmedju ima divnu kosu smedju
__________________ Ako si sjena,gdje ti je hlad? |
| | |
![]() |
| Tagovi: zavodjenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:50.

vrlo jednostavno..