| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi 10 Ženskih Pravila u Humor forumu; 1. Ne hodaj iza mene, ne mogu te voditi. Ne hodaj ispred mene, ne mogu te slijediti. Ne hodaj pored ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | 10 Ženskih Pravila 1. Ne hodaj iza mene, ne mogu te voditi. Ne hodaj ispred mene, ne mogu te slijediti. Ne hodaj pored mene jer je staza uska. U stvari, samo odjebi i pusti me na miru. 2. Put od tisuću milja počinje praznom gumom i zakuhanim motorom. 3. Seks je kao zrak - nije ti bitan sve dok te ne zadesi nejebica. 4. Nikad ne zaboravi da si jedinstven. Baš kao i svi drugi. 5. Ako misliš da nikoga nije briga jesi li živ ili mrtav, probaj ne platiti par rata kredita. 6. Prije nego kreneš pljuvati po nekome, probaj hodati kilometar u njegovim cipelama. Ako ga onda popljuješ, bit ćeš kilometar daleko i imat ćeš njegove cipele na nogama. 7. Daj čovjeku ribu i jest će cijeli dan. Nauči ga ribariti, pa će cijeli dan sjediti u čamcu i piti pivo. 8. Iskustvo je ono što imaš kad ti više ne treba. 9. Ne propusti nijednu priliku da začepiš gubicu. 10. Rađamo se goli, mokri i gladni i pljeskaju nas po guzici... a onda sve postane još gore. |
| | |
![]() |
| Tagovi: zenskih |
« Tajna Braka
|
Suzuki »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ozezi | k-fLiP | Recycle Bin | 14 | 03-02-07 23:12 |
| Preko tisucu xxx filmova i tovar galerija | walker | Recycle Bin | 4 | 30-12-05 11:27 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:02.