| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Aids u Humor forumu; Imao sam 13 godina mala me na dernek pozvala noch je luda, noch je nestvarna cugali smo I ja I ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Aids Imao sam 13 godina mala me na dernek pozvala noch je luda, noch je nestvarna cugali smo I ja I mala Furka je bila odlichna muzika je bila malo preglasna nije bilo techno hitova glavnu rijech je vodila Metallica Pola raje "lepak" duvala atmosfera tek se kuvala prazne flashe pucale pod nogama svi se opijamo drogama Mala je "djem" izgledala mala me zeljno gledala znam da che mi kondom trebati jer nochas je moram jebati Mala mi se gola skinula kara mi se u visine vinula zeljno se na me bacila a zatim se na nju bacih ja Josh sam bio nezreo I mlad I ja gorko kajem se sad kondom mi je stvarno trebao al' sam ja I bez njeg' jebao Krevet u kuchi ja u krevetu mala che puchi sad osjecham klevetu Neshto me iznutra izjeda shta je to chesto sebe pitam ja dal' je savjest ili istina al' uglavnom pojede me zivoga Zao mi je shto sam jebao kondom mi je ipak trebao bio sam se skroz ufurao dok sam mog'o ja sam gurao Tijelo se moje raspada sida me prosto razara moja mala cheka djeteta a ja chekam crnog grobara Svemu kraj je za 3 mjeseca ja chu u grob-mala che kod doktora na prichu che tachka biti stavljene a za mene mramor plocha pravljena "Medju zivim nisam sad zato shto sam kar'o mlad!" |
| | |
![]() |
| Tagovi: aids |
« Ping Pong Loptica
|
Pepelguza »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| dnevne zanimljivosti | Kristijan | Baš Razno | 253 | 15-05-06 20:07 |