| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi bakice u Humor forumu; Jedan tip od onih što trče svako jutro od točke A do točke B i zatim nazad do točke A ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | bakice Jedan tip od onih što trče svako jutro od točke A do točke B i zatim nazad do točke A i redovno odlazi u teretanu (gdje trče u mjestu), primjeti u ogledalu da mu je cijelo tijelo preplanulo osim peni*a. Naravno da se to moralo ispraviti i slijedeće jutro on odlazi na nudističku plažu i zatrpa cijelo tijelo u pjesak, osim onog dijela što nije preplanuo. Uskoro dvije pogrbljene bakice sa štapovima naidjoše i jedna ugleda 'stvar'. Dotače ga nekoliko puta štapom i 'stvar' primjetno naraste. Nakon što se stvarno uvjeriše da je to stvarno 'ono', reče jedna: "E, baš nema pravde na ovome svijetu." Pita druga: "Zašto to misliš?" Prva odgovara tužnim glasom: "Kada sam imala 20 godina to me je zanimalo. Sa 30 sam uživala u tome. Sa 40 sam morala to tražiti, sa 50 plaćati, sa 60 sam molila Boga za to, sa 70 sam zaboravila na to, a danas, kad imam 80 prokleta 'stvar' raste okolo, a ja sam toliko stara da ne mogu ni čučniti! |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: bakice Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bakice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:12.