| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Biseri iz OK i sličnih časopisa u Humor forumu; lol a nisu normalni bas igracke uvijek najebu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 24
Poruka: 3,412
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Biseri iz OK i sličnih časopisa Citat:
![]() Citat:
![]() Zadnji Uredio Clank : 06-04-08 u 21:41. | ||
| | |
| | #23 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Biseri iz OK i sličnih časopisa Jel ima jos toga?? bas je urnebesno i zanimljivo ovako se nikad nisam u zivotu nasmijao..A a ak izje*em barbiku oce onda postat otac? ![]()
__________________ Call Of Duty 2 player- Phoenix_Dead(clan leader) Tales of Pirates player- Coruptted(lvl 70 crus) Zadnji Uredio Sasuke : 06-04-08 u 21:47. |
| | |
| | #25 (permalink) | |||
| Starter | Citat:
ćaća tvog djeteta ce biti olovka.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Citat:
legendo...hahahha... ![]() ![]() Citat:
![]()
__________________ Bog je stvorio mene,jer zna sto je lijepo...a vas jer ima dobar smisao za humor... Zadnji Uredio fat_boy_slim : 29-04-08 u 10:20. | |||
| | |
| | #26 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Biseri iz OK i sličnih časopisa Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() Znam da je bilo ,ako se ne varam, jedan klinac od 14 godina " Guram si olovku u šupak, jer sam li gay" i jedna klinka : Spavala sam sa bratom, da kažem roditaljima" - To sam negdje na net-u pročito Zadnji Uredio Inšpektor : 11-05-08 u 17:42. | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Biseri iz OK i sličnih časopisa zajedno smo se kupali i on je svrsio u bazen... mogu li zatrudniti?
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-06-08
Poruka: 1
![]() | Re: Biseri iz OK i sličnih časopisa • Samozadovoljavala sam se s Barbikom uslijed čega je Barbiki ispala glava i ostala "unutra"… Što da radim? Molim vas, ne šaljite me ginekologu… • Uvijek sam bio iskusniji od prijatelja, bio sam faca škole i u mene su se zaljubile sve osmašice. Imam 13 godina i postat ću tata.Pomozite! • Imam devojku, ali povremeno jednom prijatelju pušim ku**c. Da li sam homoseksualac? (Odgovor: Ne, ti si biseksualac) 1. - tko se ide samozadovoljavati sa barbikom... 2.haha 3.pederu |
| | |
![]() |
| Tagovi: biseri, casopisa, slicnih |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:48.

bas je urnebesno i zanimljivo ovako se nikad nisam u zivotu nasmijao..
ma ti si obična pederčina