| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi biseri iz srpskog kviza... u Humor forumu; > > > >> P: Kako se zovete? > > > >> O: Jasim. > > > >&... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-11-05
Poruka: 39
![]() | biseri iz srpskog kviza... > > > >> P: Kako se zovete? > > > >> O: Jasim. > > > >> - Izvolite Jasime. > > > >> - Nista, samo sam to hteo da cujem. Dovidenja. > > > >> ("Zlatna zica", decembar 2004.) > > > >> > > > >> P: Kako se zove najvisi vrh u nasoj zemlji? > > > >> O: Triglav. > > > >> - To je u Sloveniji. Mislili smo na Srbiju i Crnu Goru. > > > >> - Zar postoje vrhovi u Srbiji? > > > >> > > > >> P: U koju reku se uliva Juzna Morava? > > > >> O: U Severnu Karolinu. > > > >> - U Severnu Karolinu!? > > > >> - Pa da. Bolje da se gledaoci malo smeju nego da kazem da ne znam. > > > >> ("Zlatna zica" decembra, 2004.) > > > >> > > > >> P: Kako se zove najmanja ptica na svetu? > > > >> O: Mali beloglavi sup. > > > >> > > > >> P: Kako se zove vrsta jakog, severozapadnog vetra koji duva u > Beogradu? > > > >> O: Tajfun. > > > >> > > > >> P. U koju grupu zivotinja spadaju kenguri? > > > >> O. U skakavce. > > > >> > > > >> P: Ako je cirilica drugo slovensko pismo, koje je prvo? > > > >> O: A! > > > >> > > > >> P: Koji insekt prenosi kongo-krimsku bolest? > > > >> O: Mis. > > > >> > > > >> P: Benito Musolini je dobio ime po jednom cuvenom Meksikancu. > > > >> Kako se > > on > > > >> zvao? > > > >> O: Panco Vila. > > > >> > > > >> P: Ako macka spada u porodicu macaka, u koju porodicu spada vuk? > > > >> O: U Karadzice.
__________________ >>Sve to dođe na svoje... odavno pravila znam... :fly |
| | |
![]() |
| Tagovi: biseri, kviza, srpskog |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:32.

---ex moderator---