| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Crni Humor u Humor forumu; Sin: Mama, imam li ja macu ? Mama: Nemas sine. Sin: Mama, imam li ja kucu ? Mama: Nemas ni kucu sine. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| next best thing | Crni Humor Sin: Mama, imam li ja macu ? Mama: Nemas sine. Sin: Mama, imam li ja kucu ? Mama: Nemas ni kucu sine. Sin: Pa mama, koju ja onda životinju imam ? Mama: Imas RAK sine ! no2. Sin: Mama, daj mi čokolade! Mama: U redu sine, ispruži ruke! Sin: Ali, mama, ja nemam ruke! Mama: Nema ruku, nema čokolade! no3 Ponoć, groblje, mrkla noć....Tip jebe žensku na jednom od spomenika... Tek stiže drugi i kaže:"Hej prijatelju daj meni malo..." Ovaj će:"Ma daj pusti me, vidiš da radim." Ovaj opet:"Ma mooolim te samo malo, ajde ne budi pizda..." "Ma pusti me čovječe na miru !!!" "Ali saamo malo..." "E što si dosadan, daj evo ti lopata pa si iskopaj jednu!" no4 Jebe gubavac sidašicu, svrši posao i ova se počne smijati "Haaa, dala sam ti siiiduu!", na što ovaj odgovori "Ah, dobro, ionako mi je ostao nutra." no5 - Dragi, otpusti ovog vozača, molim te! Danas me dva puta zamalo ubio. - Nemoj tako, ženo, dajmo čovjeku jos jednu priliku. no6 Za baku koja je poginula u požaru: "Sve jos miriše na nju" no7 Oliver Mlakar: -Osoba A predstavite se. -Ja sam Zeljko Raznjatovic zvani Arkan, NAJVECI koljac na Balkanu. -Osoba B... -JA sam Zeljko Raznjatovic zvani Arkan, najveci koljac na Balkanu. -I osoba C. -Ja sam Zeljko Raznjatovic zvani Arkan, najveci KOLJAC na Balkanu. Natjecatelji postavljaju pitanja, vrlo je neizvjesno tko je zapravo Zeljko Raznjatovic... Posljednjem natjecatelju ostaje samo toliko vremena da postavi posljednje pitanje: -Osoba A, zakoljite osobu B i C! -Joooj, pa kako sad pred kamerama, ma znate malo mi je neugodno... -Osoba B zakoljite osobu A i C. -Ovdje? Sada? Pa molim vas.... gleda nas toliko ljudi... nemojte sad... -Osoba C, zakoljite osobu A i B. Ni pet ni sest, osoba C vadi noz i pred zapanjenom publikom u studiju i kod kuce i prikolje ostalu dvojicu! OM: Dobro, vrijeme za vasa pitanja je isteklo. Izjasnite se. Svi za osobu C? Hmmm.... Nek nam se prva predstavi.......... Osoba C!! -Ja sam Zeljko Perosevic, privatni mesar iz Cepina! no8 Dvoje djece u Etiopiji... Prvo: (zvace ogromnu kost.) MLJAC, SLURP, SLJAP, GRRRR... Drugo: (pogledom prateci kost) Daj i meni malo. Prvo: (ne da se smetati) SLURP, GLAB, KRS, LIZ... Drugo: (jos uvijek gleda kost) Ma DAJ i meni malo. Prvo: (polako izvadi kost iz usta) Sta je? Ne dam ti! Drugo: (nabaci Bambi [Tm] pogled i kaze) Ma hajde, daj mi samo jedan liz. Prvo: (strogo) NE DAM! I gotovo! (stavi kost u usta i nastavi) LIZ, MLJAC... Drugo: (ljutito) Neka, neka... umrijet ce i meni mama! no9 Porodica sadista (tata, mama i sincic) krenula na put. Vozeci po krivinama, kola su se naginjala cas na jednu, cas na drugu stranu. U jednoj krivini, kad su se kola nagla na maminu stranu, klinac otvori vrata i uzviknu: - Gurni je, gurni je!!!! Otac je gurnu i majka pade u provaliju. Na to sin pocne da place iz sveg glasa. - Pa sta ti je, kaze otac, gurnuo sam je kao sto si htio?!! - Da, ali nisam video kako je paaaaallllaaaaaa!!!! no10 P: Koliko zidova stane u ficu?? O: 100. 2 naprijed, 2 ostraga i 96 u pepeljari. no11 SIN: Mama, mama, ali ja ne volim baku!! MAMA: Pa ostavi je onda sa druge strane tanjura.
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: CRNI,IL' CRNJACI. Auuuu, ovaj je dobar
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Administrator | Re: CRNI,IL' CRNJACI. Uđe žena s malim djetetom u autobus. Vozač busa joj kaže: - "To je najružnije dijete što sam ikad vidio!" Žena sjedne u stražnji dio busa crvena od srdžbe, te kaže čovjeku do sebe: - "Vozač me upravo uvrijedio!" A ovaj joj kaže: - "Idi naprijed i posalji ga u pizdu materinu, ja ću ti pričuvati majmuna." |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Administrator | Re: CRNI,IL' CRNJACI. Bila mala Maja slijepa. Svakog dana molila je majku, da joj pronađe lijek za njene bolesne oči. Majka traži danima, a lijeka ne pronađe. Jednog lijepog sunčanog dana dođe majka kući, sva radosna, vičući: - "Majo, Majo, našla sam lijek za tvoje bolesne oči." - "Daj majko, daj mi ga, da ponovo progledam." A majka će: - "Večeras dušo, kad legneš u krevet, ukapat ću lijek u tvoje bolesne oči, a ujutro ćeš progledati." Padne mrak, majka ukapa maloj Maji lijek u njene bolesne oči. Maja zaspe i sanja lijepe snove. Svane novi dan, mala Maja se probudi, a još uvijek ništa ne vidi. Potraži majku i kaže: - "Majko, majko ja još uvijek ništa ne vidim." A majka će: - "Majo, aprilililili..." |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Administrator | Re: CRNI,IL' CRNJACI. Otišao bosanac u neku arapsku zemlju i tamo siluje neku djevojku. Kad na sudu mu govori sudija: - "Jarane kod nas je zakon jasan, oko za oko zub za zub. Znaci ti si silovo nekog i tebe ce neko takođe isto." Kad u sudici ima i Amerikanac zato što je ubio nekakvo djete i njemu sudija kaže to isto znači ti si nekog ubio i ti ćeš biti ubijen, takođe i jedan Rus je bio u sudnici ali on je ukrao nešto i sudija mu kaže: - "Kod nas je striktan zakon što se tiče lopova", mi lopovima odsjecamo desnu ruku. I tako vode njih trojicu da izvrše presudu, kad Bosanac konta da je vrag odnio šalu, ovoga će ubit a ovome će desnu ruku odrezati pa potapša dželata po ramenu i kaže: - "Jarane nemoj zaboraviti mene trebaš samo jebati." |
| | |
![]() |
| Tagovi: crni, humor |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Crni humor | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 23-04-04 23:26 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:57.